Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ciepła połowa bliżniaka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dzieki pestko i dziewczyny za opinie

na pewno fronty chcemy zrobić ecru pół mat, żeby nie były 100% białe.

blat drewniany wygląda bardzo fajnie. Myśle, że coś z laminatów dobierzemy, bo drewniany olejowany blat nie będzie chyba praktycznym rozwiazaniem.

Czyli radzicie zeby nie iść w żadne wzory na szkle?? Moze sie znudzić??

Pierwotnie myślałam o czymś takim

[ATTACH=CONFIG]229244[/ATTACH]

Kori, ja mam blat drewniany od 6 lat

Jest bardzo przyjemny

Nie kroje na nim, ale tak poza tym to dobrze się sprawdza

Raz go szlifowalam i przeolejowalam ponownie

Jak chcesz to mogę ci wkleic zdjęcie

Myśle ze takie prawdziwe drewno tez może ociepliić nowoczesna kuchnie

ja lubie bardzo prosto wiec dla mnie raczej gładkie tło. Myśle ze najlepiej zrobić kuchnie, wstawić "przydasie" i potem zobaczyc czy czegoś brakuję na tej scianie, zaby nie było za dużo szczęścia ...wyraźiste wzory bardzo szybko sie nudzą, jeśli jednak bardzo Ci sie podoba to jest Twoja kuchnia wiec ty decydujesz :cool:

Czyli radzicie zeby nie iść w żadne wzory na szkle?? Moze sie znudzić??

Pierwotnie myślałam o czymś takim

[ATTACH=CONFIG]229244[/ATTACH]

w ikei sa takie patenty z szynami w ktore wsuwa sie panele, mozna kupic ich ale mysle ze mozna na wymiar dorobic swoje i wymieniac

o takie cos mi chodzilo:

http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90201018/

no i pralinko mi o to chodzi, zeby troche ożywić te nowoczesne wnętrze.

pierwsza osoba, kora mnie popiera z wzorem na szybie :-)

Ja mam taki sam dylemat u siebie :) Mam kilka wersji wizek, i z jednej strony podoba mi się jakiś delikatny motyw za szkłem, a z drugiej strony jednolity lacobel to jednak coś co nigdy się nie opatrzy, nie znudzi, wszystko do tego będzie pasować.

I sama nie wiem :(

Witaj kori :) obserwuje i obserwuje borykanie sie z szyba kuchenna i moj glos - nie brac z dekorem...

ja od tych lilii dostaje oczoplasu i nie wyobrazam sobie mnie stojacej przy szafkach i krojacej np.jablko... predzej paluchy sobie pociacham :D

ja rozumiem akcent kolorystyczny... ale w dodatkach,ktore latwo jest dobrac..

a jak juz tak bardzo chcesz cos miec, to wez gladka szybe... i na to sobie ponaklejaj wzroki...jak sie znudza-ciach oderwiesz i no problem no stressssss, ze nowa szybe trzeba zamawiac :D

Pozdrawiam cieplutko :)

Pralinka..ja w DE pracowalam w kuchni czerwonej polysk... bylo swietna. :D tylko dobijaly mnie odciski dloni..gorzej niz na bialej... i szafki umaziane nosem zwierzaka :D

poza tym...wsio ok :)

mialam pelno zdjec ale moja plyta cd gdzies zaginela w PL :cry::cry::cry: i to nie tylko tej kuchni ale jeszcze 3 innych i w ogole willi w jakich mieszkalam buuuuu

eee tam ,ja mam czerwona kuchnie juz 7 lat i jeszcze mi sie nie znudzila,a wszyscy glowami krecili jak mowilam ze bedzie czerwona,to tak samo jak z plytkami w lazience tez nie powinno sie dawac dekorow bo sie znudza

Ja się wystraszyłam na tej zasadzie czerwonej łazienki :) I będzie beżowo-szara z elementami drewnianymi. Też ładna :) Ale tej czerwieni nie darowałam i kibelek dla gości będzie czerwony :D

Ja mam blaty granitowe (galaxy star), są piękne i bardzo wytrzymałe, zakonserwowałam je więc nawet tłuszcz i olej im nie straszny. Nie używam nawet stolnicy, rzadko deski do krojenia itd. Ale na wyspę chcę drewno - właśnie przez to ciepło, które daje swoim wyglądem, kolorem. Wiem, że chcesz nowoczesną kuchnię, ale blat Yaa bardzo wpadł mi w oko, też chodzi mi po głowie olejowanie (parkietu się bałam, ale może taki mały blat, będzie łatwy w utrzymaniu?).