_Chloe_ 08.12.2013 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Hihi, ja głosuję na biały- jako nawiązanie do wysokiej zabudowy:)Maila wyślę Ci na dniach - mam nadzieję, że nie spieszycie się bardzo - strasznie dużo plików mam do tej deszczówki - będę musiała poszukać, co może Ci się przydać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniss 08.12.2013 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Ja też stawiam na wersję z takim kolorem ścian kuchni, jak ściana z zegarem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 08.12.2013 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 mi chyba tez szara najbardzie sie podobai nie musi byc idealnie jednolity, jakis drobniutki rzucik tez bylby okpozostale 2 wersje nie sa zle ale troche za bardzo sie zlewaja i tez uwazam ze intensywny, duzy wzor szybko by sie opatrzyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 09.12.2013 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 dzieki pestko i dziewczyny za opiniena pewno fronty chcemy zrobić ecru pół mat, żeby nie były 100% białe.blat drewniany wygląda bardzo fajnie. Myśle, że coś z laminatów dobierzemy, bo drewniany olejowany blat nie będzie chyba praktycznym rozwiazaniem. Czyli radzicie zeby nie iść w żadne wzory na szkle?? Moze sie znudzić??Pierwotnie myślałam o czymś takim[ATTACH=CONFIG]229244[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 09.12.2013 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 mi sie to podoba i napewno ozywia kuchnie ,no ale ja sie nie znam ,prosta baba ze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 09.12.2013 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 no i pralinko mi o to chodzi, zeby troche ożywić te nowoczesne wnętrze. pierwsza osoba, kora mnie popiera z wzorem na szybie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 09.12.2013 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 mi też się bardzo podobają te motywy za szkłem... jak się znudzi to wyjmiesz i będziesz miała gładkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 09.12.2013 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 karolina jest druga:-) która popiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 09.12.2013 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Kori, ja mam blat drewniany od 6 lat Jest bardzo przyjemnyNie kroje na nim, ale tak poza tym to dobrze się sprawdzaRaz go szlifowalam i przeolejowalam ponownieJak chcesz to mogę ci wkleic zdjęcie Myśle ze takie prawdziwe drewno tez może ociepliić nowoczesna kuchnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 09.12.2013 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 yaa pewnie wrzucaj fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 09.12.2013 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 ja lubie bardzo prosto wiec dla mnie raczej gładkie tło. Myśle ze najlepiej zrobić kuchnie, wstawić "przydasie" i potem zobaczyc czy czegoś brakuję na tej scianie, zaby nie było za dużo szczęścia ...wyraźiste wzory bardzo szybko sie nudzą, jeśli jednak bardzo Ci sie podoba to jest Twoja kuchnia wiec ty decydujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 09.12.2013 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 wszystkie plamy i cienie sa naturalne, blat jest z malych listewek w sumie w rzeczywistosci wydaje sie bardziej jednolity, to przy sztucznym swietle aparat chyba bardziej podkreslil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 09.12.2013 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Czyli radzicie zeby nie iść w żadne wzory na szkle?? Moze sie znudzić?? Pierwotnie myślałam o czymś takim [ATTACH=CONFIG]229244[/ATTACH] w ikei sa takie patenty z szynami w ktore wsuwa sie panele, mozna kupic ich ale mysle ze mozna na wymiar dorobic swoje i wymieniac o takie cos mi chodzilo: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90201018/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 09.12.2013 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 no i pralinko mi o to chodzi, zeby troche ożywić te nowoczesne wnętrze. pierwsza osoba, kora mnie popiera z wzorem na szybie Ja mam taki sam dylemat u siebie Mam kilka wersji wizek, i z jednej strony podoba mi się jakiś delikatny motyw za szkłem, a z drugiej strony jednolity lacobel to jednak coś co nigdy się nie opatrzy, nie znudzi, wszystko do tego będzie pasować. I sama nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 09.12.2013 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 mi u Ciebie bardzo podoba się turkus, jest śliczny ale wiadomo, wszystko sie może znudzić i opatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 10.12.2013 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 eee tam ,ja mam czerwona kuchnie juz 7 lat i jeszcze mi sie nie znudzila,a wszyscy glowami krecili jak mowilam ze bedzie czerwona,to tak samo jak z plytkami w lazience tez nie powinno sie dawac dekorow bo sie znudza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.12.2013 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Witaj kori obserwuje i obserwuje borykanie sie z szyba kuchenna i moj glos - nie brac z dekorem... ja od tych lilii dostaje oczoplasu i nie wyobrazam sobie mnie stojacej przy szafkach i krojacej np.jablko... predzej paluchy sobie pociacham ja rozumiem akcent kolorystyczny... ale w dodatkach,ktore latwo jest dobrac.. a jak juz tak bardzo chcesz cos miec, to wez gladka szybe... i na to sobie ponaklejaj wzroki...jak sie znudza-ciach oderwiesz i no problem no stressssss, ze nowa szybe trzeba zamawiac Pozdrawiam cieplutko Pralinka..ja w DE pracowalam w kuchni czerwonej polysk... bylo swietna. tylko dobijaly mnie odciski dloni..gorzej niz na bialej... i szafki umaziane nosem zwierzaka poza tym...wsio ok mialam pelno zdjec ale moja plyta cd gdzies zaginela w PL :cry: i to nie tylko tej kuchni ale jeszcze 3 innych i w ogole willi w jakich mieszkalam buuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 10.12.2013 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Jeśli bym brała jakiś motyw pod szybę to na pewno bardziej stonowany i wtapiający się w całość, a nie to co wrzuciłaś Kori Ładne te kwiaty ale chyba zbyt "mocne" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 10.12.2013 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 eee tam ,ja mam czerwona kuchnie juz 7 lat i jeszcze mi sie nie znudzila,a wszyscy glowami krecili jak mowilam ze bedzie czerwona,to tak samo jak z plytkami w lazience tez nie powinno sie dawac dekorow bo sie znudza Ja się wystraszyłam na tej zasadzie czerwonej łazienki I będzie beżowo-szara z elementami drewnianymi. Też ładna Ale tej czerwieni nie darowałam i kibelek dla gości będzie czerwony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 11.12.2013 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Ja mam blaty granitowe (galaxy star), są piękne i bardzo wytrzymałe, zakonserwowałam je więc nawet tłuszcz i olej im nie straszny. Nie używam nawet stolnicy, rzadko deski do krojenia itd. Ale na wyspę chcę drewno - właśnie przez to ciepło, które daje swoim wyglądem, kolorem. Wiem, że chcesz nowoczesną kuchnię, ale blat Yaa bardzo wpadł mi w oko, też chodzi mi po głowie olejowanie (parkietu się bałam, ale może taki mały blat, będzie łatwy w utrzymaniu?). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts