oliwkawawa 07.01.2014 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Ja bym się skusiła na ten projektor chyba Kori a czemu "zwłaszcza przy dzieciach... gdzie tv chodzi non stop" ? U nas właśnie ze względu na dzieci nie będziemy od razu kupować TV do nowego domu, a w obecnym jest "zepsuty" Zalecenia pediatry, psychologa i logopedy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 07.01.2014 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 A może żeby tak nie akcentować TV lepiej byłoby całą tę ścianę pomalować na kolor, np. grafit? Bo faktycznie jak jest tylko taka "ramka" wokół TV zrobiona z łupka to efekt jest taki o jakim Pestka pisze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 07.01.2014 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 kori ja Cię rozumiem z tym tv u mnie też chodzi cały dzień... dzieciaki same sobie włączają rano nawet jak dzieci nie było to tv też grało... ja nie wyobrażam sobie siedzieć w domu w ciszy - mi musi coś dudnić dookoła :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 07.01.2014 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 reasumując, radzicie, zamiast kamienia/lupka etc. po prostu pomalować ciemniejsza farbą ścianę np. szarości/antracyt/grafit?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 07.01.2014 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 wg mnie osobiście to żadna różnica czy łupek/cegła/kamień czy farba... jeśli też pomalujesz na ciemno to będzie taki sam efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 07.01.2014 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 dzieki Karola, mysle ze kamien ma fajna srukture lub ew płytka, czego nie jest wstanie oddać farba. btw, dzis zamówilismy paczkę płytek drewnopodobnych kerabenu madeira roble i mamy odebrac cerad setim honeymam nadzieje ze finalnie coś wybierzemy na podłogwe na parter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 07.01.2014 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Ciężka sprawa Gdyby np. zamknąć tv w jakimś meblu to zasloni się ścianę z kamieniem... Ale może inna ścianę wyeksponowac kamieniem ? Wówczas odwróci się uwagę od tv A co do telewizji... To u mnie tez prawie cały dzień, ale jak nie oglądam to wylaczam lampe w projektorze ( podają ze w trybie ekonomicznym wytrzyma 10 tys godz) wiec gdyby wymieniać lampe co 2-2,5 roku to do ceny tv dojde po 10-12 latach eksploatacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 07.01.2014 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 dzieki Karola, mysle ze kamien ma fajna srukture lub ew płytka, czego nie jest wstanie oddać farba. ... co do stryktury to fakt - kamień ma ciekawszą... jedynie tynk strukturalny by tu mógł jeszcze fakturę jakąś dać musisz zdecydować co chcesz w końcu osiągnąć ps. Karolina plisssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 07.01.2014 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 wg mnie osobiście to żadna różnica czy łupek/cegła/kamień czy farba... jeśli też pomalujesz na ciemno to będzie taki sam efekt tylko taniej i zawsze można zmienić kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 07.01.2014 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 oliwa to prawda, zawsze mozna przemalować heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 07.01.2014 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 kori ja Cię rozumiem z tym tv u mnie też chodzi cały dzień... dzieciaki same sobie włączają rano nawet jak dzieci nie było to tv też grało... ja nie wyobrażam sobie siedzieć w domu w ciszy - mi musi coś dudnić dookoła :) ja byłam kiedyś uzależniona od TV, niefajny stan :/ ale wyszłam z tego u nas z przedszkola wyszedł taki nieoficjalny komunikat aby dzieciaki nie oglądały TV dłużej niż 30 minut dziennie bowiem są przestymulowane, większość ma jakiś tam syndrom "dziecka telewizyjnego" (coś przekręciłam ale wiecie o co cho ) i nie potrafią się skupić. A młodsza córa miała zakaz od logopedy, z uwagi na lekko opóźniony rozwój mowy. My sami (dorośli) nie mamy za bardzo kiedy oglądać, nad czym nie ubolewam w sumie bo tam prawie nic ciekawego nie ma :/ Tłuczemy seriale na kinomaniaku wieczorami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 07.01.2014 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 dzieki Karola, mysle ze kamien ma fajna srukture lub ew płytka, czego nie jest wstanie oddać farba. btw, dzis zamówilismy paczkę płytek drewnopodobnych kerabenu madeira roble i mamy odebrac cerad setim honey mam nadzieje ze finalnie coś wybierzemy na podłogwe na parter pokaż fotki jak dojdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 07.01.2014 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Ale jeśli nie ma wyjścia, to można wyeksponowac tv tak http://s.meble.pl/gfx/meble/pl/mebleaktualnosci/14188/1/172890116.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 07.01.2014 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 A nie myśleliście o tym aby kominek tylko obłożyć łupkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 07.01.2014 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Ale jeśli nie ma wyjścia, to można wyeksponowac tv tak http://s.meble.pl/gfx/meble/pl/mebleaktualnosci/14188/1/172890116.jpg ja bym poszła jednak w takim kierunku: http://fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/3065984,5,13,41014,salon-1.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 07.01.2014 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 oooooo oliwka bardzo ładny Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 07.01.2014 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 My sami (dorośli) nie mamy za bardzo kiedy oglądać, nad czym nie ubolewam w sumie bo tam prawie nic ciekawego nie ma :/ Tłuczemy seriale na kinomaniaku wieczorami Jak to ? A domo+ ? ja tylko to oglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 07.01.2014 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 dziewczyny nie wiedzieć czemu ten mój salon stał się problematyczny generalnie zarys/koncepcję kuchni, jadalni, przedpokoju, wiatrołapu, łazienek mamy dopięte, wstępnie ale są natomiast w tym salonie coś mi nie gra - w sensie ta ściana z tv. sama już nie wiem czy zostawić tak jak jest, a moze faktycznie cos pomyślec nad kominkiem, może go obudować?? hmmmm Wiemy jedno na podłodze bedzie płytka drewnopodobna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 07.01.2014 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 dziewczyny, a macie moze w swoich inspiracjach salony własnie gdzie kominek jest po lewej stronie narożny, i jak jest wtedy zaaranżowana ściana z tv?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 07.01.2014 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Wiemy jedno na podłodze bedzie płytka drewnopodobna ta pokazana wcześniej ?? jest już decyzja na 100%? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts