kori 16.01.2014 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 (edytowane) inspiracja zaczerpnięta z wnetrza Agi75 - mam nadzieje że sie nie pogniewamyślałam o czymś podobnym - dot. kominka!u nas wkład i ramka czarna, dodatkowo wnęka na drewno również czarna n(nie wiem tylko z czego) natomiast cała obudowa kominkowa - łupkek co sądzicie??[ATTACH=CONFIG]235429[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]235430[/ATTACH] Edytowane 16 Stycznia 2014 przez kori Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 16.01.2014 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 inspiracja zaczerpnięta z wnetrza Agi75 - mam nadzieje że sie nie pogniewa myślałam o czymś podobnym - dot. kominka! u nas wkład i ramka czarna, dodatkowo wnęka na drewno również czarna n(nie wiem tylko z czego) natomiast cała obudowa kominkowa - łupkek co sądzicie?? . Mnie się podoba - bardzo! Sama chcę mieć coś w ten deseń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.01.2014 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 (edytowane) Zwykła szara farba, ewentualnie fakturowana. Z boku i nad tv szafki. Ta górna z podnoszonymi do góry drzwiczkami. Boczna dokładnie w kolorze ściany pod tv. Wersje z drewnem na górnej szafce i bez. Kori wywaliłam ten zwis z sufitu, bo im dłużej na niego patrzyłam tym mniej mi pasował. Lampa-wędka wg mnie pasuje lepiej nawet z tymi kryształkami. Durnostoje postawiłam, bo byłoby pusto i zimno. CD w następnych postach Edytowane 16 Stycznia 2014 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.01.2014 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Panele z czarnego lub antracytowego łupka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.01.2014 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Fornir kamienny z łupka filitowego River Black. Okleiłam też tym fornirem drzwiczki szafki pionowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 16.01.2014 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 ja obstawiam calosc z lupka ciemnego i biala obudowa polki i szafka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.01.2014 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Panele z szarego łupka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.01.2014 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Wersja z jasnym kominkiem, wersja z szarym kominkiem (bez drewna) i 2 lampy do porównania. Zdecydowanie zwis z sufitu nie pasuje. Kori, oba rodzaje mebli, te i z poprzednich postów mogą mieścić w sobie szafki zamykane na dobrze spasowane z obudową drzwiczki, lub... być tylko zabudową z kg na stelażach. Można też część zrobić jako ukryte szafki, a część - np. słup po lewej stronie w poprzednich postach – pozostawić jako zabudowę. Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.01.2014 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 ja obstawiam calosc z lupka ciemnego i biala obudowa polki i szafka;) A reszta Zobacz wszystkie. Mam dla Ciebie rewelacyjny kominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 16.01.2014 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=235603&d=1389906432 mi sie podoba to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 16.01.2014 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Biorę się za oglądanie,bo dużo tego i fajne.A jeszcze jedna prośba sprobujesz sam kominek szary lub czarny w tym lupku a reszta czyli ściana z tv jak pozostałe ściany czyli jasniutki szary??Czyli podobnie jak u oliwki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.01.2014 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Pójdę popatrzeć do Oliwki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.01.2014 00:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Proszę z jasną ścianą i zabudową , ale wg mnie zrobiło się trochę bezbarwnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 17.01.2014 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 hm ;ciezki wybor ,polka drewniana czy biala to mi obojetne ,ale przumusowo lupek szary- jest piekny pestko juz przebieram nozkami z radoscii czekam........http://emotikona.pl/emotikony/pic/041.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 17.01.2014 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 A mnie się podobał ten kominek do końca ściany, jak u Agi75.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 17.01.2014 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 chyba cos przegapiłam..wczesniej nie było tej pionowej zabudowy z lewej strony telewizora, tak ?? To bedzie szafka ?? to miejsce bez zabdowy po lewej, tam gdzie stoi lampa ...tam coś bedzie czy zostaje lampa stojąca ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 17.01.2014 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Pestko dziękuje za super robotę extra, teraz kwestia, którą wersje wybrac Ivy tak masz rację pionowej zabudowy nie było. To nowa koncepcja Pestki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.01.2014 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 To pomysły włoskich projektantów z Presotto. Ja je tylko dopasowałam i dodałam kamień To mam jeszcze wpasować kominek Agi? Czyli podobna koncepcja jak na początku tylko w rogu i z czarnym i szarym? Bez półki, bez wcięcia, ale z wnęką na drewno i zabudowa do sufitu. Przypominam Przypomnijcie sobie jeszcze samą bryłę kominka Chodzi o podział kolorami - dół czarny, a góra jak ściany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.01.2014 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 (edytowane) hm ;ciezki wybor ,polka drewniana czy biala to mi obojetne ,ale przumusowo lupek szary- jest piekny pestko juz przebieram nozkami z radoscii czekam........http://emotikona.pl/emotikony/pic/041.gif Pralinko czy możesz mi podać wielkość jednego okna? Musze mieć do czego przymierzyć rozmiar kominka. Czy Twoja cegła ma jakąś nazwę? A może masz fotkę cegły na ścianie, ale anfas (chyba tak się to pisze), czyli na wprost. Przydałaby się. Edytowane 17 Stycznia 2014 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 17.01.2014 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 kurka blaszka!! pięknie... ile to różnych opcji - też tak chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts