pestka56 17.01.2014 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Karolina, ja bym wszystkim chętnie tak pomogła podejmować decyzje, tylko – psia kość – nie dam rady szybko i terminowo, bo czas się nie chce rozciągać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 17.01.2014 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Karolina, ja bym wszystkim chętnie tak pomogła podejmować decyzje, tylko – psia kość – nie dam rady szybko i terminowo, bo czas się nie chce rozciągać ja to i tak sie dziwie,ze pomagasz tylu osobomhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/53kwiatek.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 23.01.2014 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 (edytowane) hej dziewczyny, chwilę byłam nieobecna, ale już wracam. No wieć na tamecie cały czas kominek. Dziś znalazłam fajne inspiracje Pestki w dzienniku Pralinki 1 [ATTACH=CONFIG]237056[/ATTACH] 2 [ATTACH=CONFIG]237057[/ATTACH] no i zastanawiam się, jak by pasowały takie obudowy kominka w połączeniu z lekką szarą scianą. Kolejna zagłostka, jaki byłby koszt obudowania kominka czymś takim jak powyżej Edytowane 23 Stycznia 2014 przez kori Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 23.01.2014 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 naprawde fajne:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 24.01.2014 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Kori, mam nadzieję, że nie pogniewasz się, jeśli wkleję u Ciebie: prośbę o wsparcie dla Córeczki jednej z naszych koleżanek z forum Edyty E&K dziewczynka ma ciężką wadę serca i wymaga pilnej operacji we Włoszech: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?223275-C%C3%B3reczka-E-amp-K-potrzebuje-pomocy-wada-serca!!!!&p=6331484#post6331484 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.01.2014 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Skoro podoba Ci się drewno http://www.homedit.com/an-ultra-modern-moscow-apartment-with-a-glass-wall-between-bedroom-and-living-room/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 27.01.2014 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 kori a co tu taka cisza?witam sie z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 27.01.2014 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 hej Pralinko, cisza cisza sobota i niedziela na wyprzedażach zakupiliśmy młodym ubrania na przyszły rok kurtki, spodnie etc. udało się wstrzelić w wymiary i dostępność więc zyskaliśmy -70% a odnośnie budowy - zima w mazowieckim pełną parą, wczoraj podjechaliśmy na budowę zerknąć czy wszystko ok, ale nawet nie wchodziliśmy do środka, bo śniegu nawiało. Cały czas myślimy o salonie i ścianie z kominkiem. Mój M poprosił Pestkę o jeszcze jedną koncepcje tj. kominek w łupku, a reszta scian w szarościach, bez żadnych zabudów karton gips i półeczek, czyli minimalizm pełną parą. Zobaczymy jak to wyjdzie Poza tym czekamy na paczkę płytek drewnopodobnych cerrad setim honey. a jeżeli chodzi o wznowienie prac - to marzec i zaczynamy od okien. Kolor złoty dąb był pierwotnie wybrany, ale teraz zastanawiam się czy nie dać czegoś jaśniejszego, poza tym okno w salonie pierwotnie miało być 3x120cm, ale może zamienić na 2x180cm??? co sądzisz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.01.2014 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Odcięlo nam net. Mamy radiowy. Maszt przekaźnikowy wprawdzie 500 od nas tylko. Wczoraj też kilka godzin nie było. Teraz jakoś zdaje sie powaznie. Będę wysyłam gotowe wizyalki jak przywrócą łączność. Okno - głos na 2x180.Ja mam 2x150 oddzielone słupem i uważam, ze za wąsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 28.01.2014 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 dzięki Pesteczko, zatem grzecznie czekamy okno faktycznie chyba wybierzemy 2x180cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 31.01.2014 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 kori cisza na budowie nie musi oznaczac ciszy w dzienniczku:no::no:skrobnij nam cos:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 31.01.2014 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 pralinko częściej jestem u Ciebie niż u siebie aktualnie czekamy na nową koncepcję od pesteczki, bo ten salon okazuje się problematyczny i jakoś ciągle nie możemy złapać koncepcji. Wczoraj zostały zamówione okna. Termin produkcji marzec, więc pewnie koło połowy marca będzie montaż (wysuwany 1-2cm poza lico, z taśmami). Kolor złoty dąb. Montaz przeprowadzi nasza zaprzyjażniona firma.po montazu podziele sie z Wami kontaktem, oczywiście jeśli wszystko bedzie ok. Drzwi już też wybrane Wiked model 12, kolor złoty dąb montaz dopiero po tynkach i wylewkach tak samo jak brama segmentowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 31.01.2014 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 ooo i od razu lepiej:)aby zima dlugo nie trzymala to na wiosne ruszycie z wielkim zmianami :)bo takie odczucie daja wstawione okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 31.01.2014 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Kori czyli plan już jest super że kolejne decyzje podjęte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 31.01.2014 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Ivy z cerradem okazuje sie ze maja opoznienie i beda dostepne w sklepie dopiero w lutym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 01.02.2014 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 dziewczyny w kwestii okna w saloniejak sądzicie którą opcję wybrać:120fix w ramie + 120fix w ramie + 120 okno przesuwno-uchwylnelub240 fix w ramie + 120cm okno przesuwno-uchylne?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 01.02.2014 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 wg mnie to zależy od tego jak będzie elewacja wyglądała z każdym z tych połączeń... my swoje w ten sposób właśnie ustalaliśmy, bo czasem lepiej wyglądają jednak podziały niż wielka przestrzeń okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 01.02.2014 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 dobrze by bylo czegos sie trzymac ,u nas moglby byc jeden wielki fix ale architekt zlapal okno z pieterka i rowno podzielil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 01.02.2014 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 no dokładnie pralinka - by elewacja jakoś wyglądała w całości najleppiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 01.02.2014 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 dziewczyny w kwestii okna w salonie jak sądzicie którą opcję wybrać: 120fix w ramie + 120fix w ramie + 120 okno przesuwno-uchwylne lub 240 fix w ramie + 120cm okno przesuwno-uchylne?? ja bym zrobiła 120x3 o tym mowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts