Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ciepła połowa bliżniaka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

hej dziewczyny, chwilę byłam nieobecna, ale już wracam.

No wieć na tamecie cały czas kominek.

Dziś znalazłam fajne inspiracje Pestki w dzienniku Pralinki :-)

1 [ATTACH=CONFIG]237056[/ATTACH]

2 [ATTACH=CONFIG]237057[/ATTACH]

no i zastanawiam się, jak by pasowały takie obudowy kominka w połączeniu z lekką szarą scianą.

Kolejna zagłostka, jaki byłby koszt obudowania kominka czymś takim jak powyżej

Edytowane przez kori

Kori,

mam nadzieję, że nie pogniewasz się, jeśli wkleję u Ciebie:

prośbę o wsparcie dla Córeczki jednej z naszych koleżanek z forum

Edyty E&K

dziewczynka ma ciężką wadę serca i wymaga pilnej operacji we Włoszech:

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?223275-C%C3%B3reczka-E-amp-K-potrzebuje-pomocy-wada-serca!!!!&p=6331484#post6331484

hej Pralinko, cisza cisza :-) sobota i niedziela na wyprzedażach

zakupiliśmy młodym ubrania na przyszły rok :-) kurtki, spodnie etc.

udało się wstrzelić w wymiary i dostępność więc zyskaliśmy -70%

a odnośnie budowy - zima w mazowieckim pełną parą, wczoraj podjechaliśmy na budowę zerknąć czy wszystko ok, ale nawet nie wchodziliśmy do środka, bo śniegu nawiało.

Cały czas myślimy o salonie i ścianie z kominkiem. Mój M poprosił Pestkę o jeszcze jedną koncepcje tj. kominek w łupku, a reszta scian w szarościach, bez żadnych zabudów karton gips i półeczek, czyli minimalizm pełną parą. Zobaczymy jak to wyjdzie

Poza tym czekamy na paczkę płytek drewnopodobnych cerrad setim honey.

a jeżeli chodzi o wznowienie prac - to marzec i zaczynamy od okien.

Kolor złoty dąb był pierwotnie wybrany, ale teraz zastanawiam się czy nie dać czegoś jaśniejszego,

poza tym okno w salonie pierwotnie miało być 3x120cm, ale może zamienić na 2x180cm???

co sądzisz??

Odcięlo nam net. Mamy radiowy. Maszt przekaźnikowy wprawdzie 500 od nas tylko. Wczoraj też kilka godzin nie było. Teraz jakoś zdaje sie powaznie. Będę wysyłam gotowe wizyalki jak przywrócą łączność.

Okno - głos na 2x180.

Ja mam 2x150 oddzielone słupem i uważam, ze za wąsko

pralinko częściej jestem u Ciebie niż u siebie :-)

aktualnie czekamy na nową koncepcję od pesteczki, bo ten salon okazuje się problematyczny i jakoś ciągle nie możemy złapać koncepcji.

Wczoraj zostały zamówione okna. Termin produkcji marzec, więc pewnie koło połowy marca będzie montaż (wysuwany 1-2cm poza lico, z taśmami). Kolor złoty dąb.

Montaz przeprowadzi nasza zaprzyjażniona firma.po montazu podziele sie z Wami kontaktem, oczywiście jeśli wszystko bedzie ok.

Drzwi już też wybrane Wiked model 12, kolor złoty dąb montaz dopiero po tynkach i wylewkach tak samo jak brama segmentowa.