oliwkawawa 05.02.2014 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 nasza kuchnia koniec marca/początek kwietnia się zrobi. Wizki te co były mam, tzn. miałam kilka opcji kolorystycznych od Agnieszki, wahałam się dłuuugo, no ale padło na biel cokoły na dole zrobimy chyba w kolorze okleiny na ścianie, podpatrzone na wątku o kuchniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 05.02.2014 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 ładna, faktycznie J mi pokazywał BTW byłaś moze w jankach w tym sklepie z osprzętem?? mają tam wystawkę czy tylko oferta z katalogu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 05.02.2014 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 ok baterie umywalkowe grohe lub kludi juz kilka mam na okubateria podtynkowa grohe/kludi/tresmiski wc rocapytanie tylko - czy znacie umywalkę prostokątną w miarę głęboką, z opcją zainstalowania pod nią szafki.Koło Twins i Duravit 2nd floor nie należą do głębokich i obawiam się o pryskanie wodypodpowiedzcie coś jeśli wiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 06.02.2014 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 ok baterie umywalkowe grohe lub kludi juz kilka mam na oku bateria podtynkowa grohe/kludi/tres miski wc roca pytanie tylko - czy znacie umywalkę prostokątną w miarę głęboką, z opcją zainstalowania pod nią szafki. Koło Twins i Duravit 2nd floor nie należą do głębokich i obawiam się o pryskanie wody podpowiedzcie coś jeśli wiecie kolo twins absolutnie nie jest za plytka jeszcze mi sie nie zdarzylo zebym miala zachlapany blat (chyba ze kapalo z malych lapek;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 06.02.2014 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 yaa dzieki widze z oliwka w tym samym sklepie kupowałyście:-) dziś oglądałam takie cudo Grohe Essence fajna bateria na necie 500zł z odbiorem w warszawie. ale jak na baterie zwykłą to chyba za dużo. tym bardziej ze potrzebuje takie dwie no i całą reszt tj wannową, prysznicową etc [ATTACH=CONFIG]240943[/ATTACH] Yaa kuchnie masz kilka stron wcześniej, ale ważna zmiana jaką dziś wspólnie z M klepneliśmy to będą białe fronty (choć bardzo się od tego broniłam-zasługa Ann NS:-)) oraz blat drewniany lub laminat przypominający drewno:-) mile widziane jak wrzucicie jakieś inspiracje - jeśli takowe posiadacie:-) no i bedzie na mnie hehe ale matowe czy w polysku? co do bateri to ta moja ramon soler drako jest bardzo podobna do tej grohe ps. (kuzyn mojego meza dluuugo pracowal w excelencie i polecal nam bardzo tą baterie, znajomi tez ja maja i to juz przeszlo 5 lat) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 06.02.2014 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Ja mówiąc szczerze nawet nie patrzyłam na głębokość umywalki Na szerokość i długość owszem. Ja mam w domu takie egzemplarze że i w wiadrze myjąc ręce potrafią rozchlapać wycieranie czeka mnie i tak i tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 06.02.2014 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 yaa dzieki widze z oliwka w tym samym sklepie kupowałyście:-) dziś oglądałam takie cudo Grohe Essence fajna bateria na necie 500zł z odbiorem w warszawie. ale jak na baterie zwykłą to chyba za dużo. tym bardziej ze potrzebuje takie dwie no i całą reszt tj wannową, prysznicową etc [ATTACH=CONFIG]240943[/ATTACH] Yaa kuchnie masz kilka stron wcześniej, ale ważna zmiana jaką dziś wspólnie z M klepneliśmy to będą białe fronty (choć bardzo się od tego broniłam-zasługa Ann NS:-)) oraz blat drewniany lub laminat przypominający drewno:-) mile widziane jak wrzucicie jakieś inspiracje - jeśli takowe posiadacie:-) Kori, ale ja chcialam lazienke a nie kuchnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 06.02.2014 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 (edytowane) cześć dziewczyny, AnnNS2 fronty pół mat biorę się za przeglądanie Twoich inspiracji, zaraz wrzuce co mi się podoba Czyli Koło Twins można brać, tak?? Yaa podsyłam fotki kuchni pierwotna opcja, teraz trochę ją musimy przerobić kolorystycznie [ATTACH=CONFIG]241035[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]241036[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]241037[/ATTACH] po zmianach: - wiadomo podłoga będzie trochę inna niż ta na wizce - bardziej dąb naturalny olejowany - płytka drewnopodobna - cokół szary - fronty białe pół mat - blat drewno zastanawiam się teraz nad kolorem szkła nad blatem kilka inspiracji od Ani. [ATTACH=CONFIG]241038[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]241039[/ATTACH] Edytowane 6 Lutego 2014 przez kori Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 06.02.2014 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 OK miski wc wybrane Roca Gap Umywalki parter nablatowa na górę meblowa Koło lub Cersanit Wanna stalowa 170x70 Kaldewei bateria podtynkowa prysznicowa Tres Slim lub Cuadro bateria umywalkowa (góra dół) Grohe Essence bateria wannowa Kludi Zenda 3 otworowa lub lub Tres M-tres lub Cuadro Tres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 06.02.2014 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 wiecie co to za cudo??[ATTACH=CONFIG]241057[/ATTACH]] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 06.02.2014 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 bateria podtynkowa prysznicowa Tres Slim lub Cuadro bateria umywalkowa (góra dół) Grohe Essence bateria wannowa Kludi Zenda 3 otworowa lub lub Tres M-tres lub Cuadro Tres to zestawienie się tyczy jednej łazienki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 06.02.2014 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 nie nie Wojtku to tyczy się 2 łazienek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 06.02.2014 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 szybko wybrałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 06.02.2014 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 wg mnie powinno się brać jedną serię baterii do poszczególnych łazienek - jest zachowana linia kształtu. CenaCzyniCuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 06.02.2014 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 wg mnie powinno się brać jedną serię baterii do poszczególnych łazienek - jest zachowana linia kształtu. CenaCzyniCuda tak jest i u nas, poza prysznicem z deszczownicą, reszta z jednej serii-baterie umywalkowe, bidetowa i wannowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 06.02.2014 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 u nas na dole poza prysznicową i deszczownicą to tylko jedna jest umywalkowa - bateria:-)a na górze bateria wannowa Kludi Zenda 3 otworowa lub lub Tres M-tres lub Cuadro Tres i pod nią będziemy zapewne dobierali tę samą serię dla baterii umywalkowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 06.02.2014 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 ceny baterii są kosmiczne... zwykły kran potrafi kosztować tysiaka - za co? nie umiem pojąć tej różnicy w cenach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 06.02.2014 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 ceny baterii są kosmiczne... zwykły kran potrafi kosztować tysiaka - za co? nie umiem pojąć tej różnicy w cenach... jak ze wszystkim, do pewnego pułapu cenowego to jest kwestia jakości, a potem to już tylko dizajn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 06.02.2014 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 obawiam sie tylko zeby odcien umywalki Koła nie różnił się od wc Roca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 06.02.2014 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 obawiam sie tylko zeby odcien umywalki Koła nie różnił się od wc Roca każdy producent ma swój kolor białego, więc Twoje obawy sa na 95% uzasadnione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts