kori 06.02.2014 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Wojtku, czyli jak wc i umywalka to jednego producenta, prawda?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 06.02.2014 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 apropos umywalek to wystrzegajcie sie takich prostych z kiepskim spadkiem ,ja uzytkuje od kilku lat i klne jak szewc po kazdym myciu zebow,wszystko osiada po rogach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 06.02.2014 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 ooo i to jest praktyczna rada pralinki, dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 06.02.2014 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 obawiam sie tylko zeby odcien umywalki Koła nie różnił się od wc Roca to kup tego samego producenta - i po kłopocie choć czasem tak trudno bo się inne podoba... no ale - trzeba się zdecydować co się woli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 06.02.2014 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 dokładnie tak:yes:i najlepiej z tej samej serii, bo kolorystyka jest róźna nawet w obrębie tej samej firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 06.02.2014 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 no to szukam od nowa albo koło albo roca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 06.02.2014 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Kori, a na kiedy planujesz montaż armatury? Bo ja się obawiam szukać już - że stracę czas, bo później znajdę coś ładniejszego:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 06.02.2014 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 to kup tego samego producenta - i po kłopocie choć czasem tak trudno bo się inne podoba... no ale - trzeba się zdecydować co się woli Mi się akurat umywalka z serii GAP średnio podobała. Mówiąc szczerze w wielu łazienkach już byłam, i w wielu umywalki są innej firmy niż kibelki, i nie zauważyłam nigdy różnicy, a do głowy mi nie przyszło aby się przyglądać na tyle, aby jednak te różnice w odcieniu wyłapać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 06.02.2014 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 (edytowane) apropos umywalek to wystrzegajcie sie takich prostych z kiepskim spadkiem ,ja uzytkuje od kilku lat i klne jak szewc po kazdym myciu zebow,wszystko osiada po rogach I o tym czytałam w wielu miejscach, na forum m.in. i jeszcze kilka miesięcy temu postanowiłam: żadnych kanciatych umywalek. A potem się koncepcja zmieniła, bo zobaczyłam wizki naszej łazienki, i takie kanciaste umywalki, i do kibelków tez nawet pasowały... jednak estetyka wzięła górę nad praktycznością chociaż.. nasza nie jest taka zła pod tym względem: http://kolo.com.pl/aranzacja/keramag_seria_renova_nr1_plan/39#vis2 Edytowane 6 Lutego 2014 przez oliwkawawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 06.02.2014 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 (edytowane) Twoja jeszcze jest troche zaokraglona w srodku a moja calkiem kanciasta i bez spadkow ,nawet jak wode do niej naleje to jak opadnie to brud w rogach zostaje jest koszmarna,poszukam fotki to wkleje Edytowane 6 Lutego 2014 przez belgijska pralinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 06.02.2014 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 CHloe montowanie armatury to zapewne bedzie czerwiec. Ale chcemy teraz juz wybrac kupic za 1-2 zeby pozniej na szybko juz nie mieć stresu.Nowych serii raczej duzo ne wyjdzie, a co teraz nam sie spodoba to juz bedzie wybrane:-) choc napewno zawsze się może okazać, że mogłoby być ładniejsze:-) wybieramy i juz!!! Oliwko u nas umywalki muszą być praktyczne. Teraz mamy jakąś marketową w środku płaską, że jak osad osiada w krawędziach. Never ever!!!Musi być w środku wyprofilowana i obła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 06.02.2014 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 kori widze ze masz ten sam koszmar z niepraktyczna umywalka:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 06.02.2014 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 dlatego szukam i szukam i znaleść nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 07.02.2014 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 OK miski wc wybrane Roca Gap Umywalki parter nablatowa na górę meblowa Koło lub Cersanit Wanna stalowa 170x70 Kaldewei bateria podtynkowa prysznicowa Tres Slim lub Cuadro bateria umywalkowa (góra dół) Grohe Essence bateria wannowa Kludi Zenda 3 otworowa lub lub Tres M-tres lub Cuadro Tres jesli mozesz to kupuj wanne 75 cm szer lub wiecej jest wygodniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 07.02.2014 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 dzieki Yaa, szukamy 170x75 lub 180x75cm. Pierwotnie miała być stalowa, ale one są cholernie drogie.170x75cm nawet stalowe są tańsze. dziś planuje podjechać do salonu firmowego Koło popatrzeć kilka serii umywalek.mam już swoje typy, jednak muszę zobaczyć jak one fizycznie wygladaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 07.02.2014 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 (edytowane) zerknijcie na takie rozwiazanie, nie sugerujcie się kształtem wanny - dajmy na to że jest prostokątna.Są tutaj zastosowane 2 bateria - pierwsza do nalewania wody do wanny na środkudruga bezpośrednia robiąca za prysznic.Co sądzicie o takim rozwiazaniu?? http://imageshack.com/a/img713/6959/dw18.jpg[ATTACH=CONFIG]241189[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]241190[/ATTACH] Edytowane 7 Lutego 2014 przez kori Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 07.02.2014 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 to ma sens jeśli wanna będzie mieć parawan by można było brać prysznic... no i należy kupić dwa komplety baterii wtedy - a to drożej... jak ma się na to kasę to czemu nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 07.02.2014 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 zobacz karolina naszą górną łazienkę, właśnie planujemy parawan[ATTACH=CONFIG]241191[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]241192[/ATTACH] No i teraz zagłostka czy zostawić, tak jak jest na wizkach bateria wannowa 3 otworowa na - wylewkę, chowaną słuchawkę i uruchomienie.Wtedy teoretycznie moża wyciagnąć słuchawkę zamocowac do drążka i korzystać z prysznica i już nie kombinować z dodatkową baterią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 07.02.2014 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 dzieki Yaa, szukamy 170x75 lub 180x75cm. Pierwotnie miała być stalowa, ale one są cholernie drogie. 170x75cm nawet stalowe są tańsze. dziś planuje podjechać do salonu firmowego Koło popatrzeć kilka serii umywalek. mam już swoje typy, jednak muszę zobaczyć jak one fizycznie wygladaja nie wiem ile masz wzrostu ja mam 160 i wanna kaldewei 170x75 jest dla mnie idealna palcami dotykam do konca a glowe opieram wygodnie na brzegu - jest idealna ta wanna jest bardzo wygodnie wyprofilowana, obejrzyj sobie jesli bedziesz miala gdzies mozliwosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 07.02.2014 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Yaa a jaki ty masz model?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts