lukasz69karolina 07.02.2014 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 ... No i teraz zagłostka czy zostawić, tak jak jest na wizkach bateria wannowa 3 otworowa na - wylewkę, chowaną słuchawkę i uruchomienie. Wtedy teoretycznie moża wyciagnąć słuchawkę zamocowac do drążka i korzystać z prysznica i już nie kombinować z dodatkową baterią wg mnie tylko kasa... jak jest to kup i nie musisz wyciągać i przekładać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 07.02.2014 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 raczej brak:-) więc chyba zostane przy tej co jest na wizce i do tego parawan:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 07.02.2014 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 nie wiem ile masz wzrostu ja mam 160 i wanna kaldewei 170x75 jest dla mnie idealna palcami dotykam do konca a glowe opieram wygodnie na brzegu - jest idealna ta wanna jest bardzo wygodnie wyprofilowana, obejrzyj sobie jesli bedziesz miala gdzies mozliwosc a Twoja druga połówka ile ma wzrostu? Też ta wanna jest idealna, czy może siedzi z podkulonymi nogami:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 07.02.2014 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 hehehe czy aż tak uciążliwe jest to wyjmowanie węża i mocowanie na ścianie? chyba nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 07.02.2014 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 raczej brak:-) więc chyba zostane przy tej co jest na wizce i do tego parawan:-) a wanna musi być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 07.02.2014 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 wanna koniecznie, choć druga połówka nie chciała. ale dla mnie musi być!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 07.02.2014 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 acha,w przypadku osobnej deszczownicy nie złożysz parawanu na ścianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 07.02.2014 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 to ma sens jeśli wanna będzie mieć parawan by można było brać prysznic... no i należy kupić dwa komplety baterii wtedy - a to drożej... jak ma się na to kasę to czemu nie Wg mnie to rozwiązanie dobre jeśli często korzystasz z wanny. U nas jest wanna i prysznic w jednej dużej łazience. Korzystamy głównie z prysznica, więc wanna okazjonalnie, i wtedy chyba nie ma sensu pchać się w koszty (dwa zestawy baterii, parawan).. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 07.02.2014 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 dzieki Yaa, szukamy 170x75 lub 180x75cm. Pierwotnie miała być stalowa, ale one są cholernie drogie. 170x75cm nawet stalowe są tańsze. dziś planuje podjechać do salonu firmowego Koło popatrzeć kilka serii umywalek. mam już swoje typy, jednak muszę zobaczyć jak one fizycznie wygladaja Nie patrz na wymiary zewnętrze tylko na rysunek techniczny danej wanny, i jej wymiary wewnątrz bo spotkałam kilka modeli o szerokości 75 czy 80 które na dole miały siedzisko węższe niż 70tka którą kupiliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 07.02.2014 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Wanna Clarissa z Koła jest fajna, czytałam sporo dobrych opinii użytkowników. Ale cena nas odstraszyła. Kupiliśmy Modo, jak na nasze korzystanie myślę że wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 07.02.2014 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Oliwko taką właśnie widziałam wczoraj i zastanawiam sie czy nie jest w srodku za kanciasta.Wygląda bardzo nowocześnie, a jak jest z jej czyszczeniem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 07.02.2014 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Oliwko taką właśnie widziałam wczoraj i zastanawiam sie czy nie jest w srodku za kanciasta. Wygląda bardzo nowocześnie, a jak jest z jej czyszczeniem?? Clarissy? Czy Modo? I tak nie wiem, bo Clarissy nie mam, a Modo nie używam jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 07.02.2014 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 no to poczekamy na montaż u Was Modo.Brałaś 2osobową Modo czy jedynkę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 07.02.2014 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 no to poczekamy na montaż u Was Modo. Brałaś 2osobową Modo czy jedynkę?? a jaka to jest dwuosobowa ? j Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 07.02.2014 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 też się zastanawiam :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 07.02.2014 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 taka co ma wyprofilowane siedziska naprzeciw siebie:yes::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 07.02.2014 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 taka co ma wyprofilowane siedziska naprzeciw siebie:yes::lol2: ale czy modo jest w dwóch wersjach? myślałam ze jesto możliwość wyboru rozmiaru i gdzie odpływ.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 07.02.2014 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 też mi się wydaje że Modo różni się tylko wymiarami i położeniem odpływu u nas 160x70, taka nam akurat idealnie pasuje pod okno, i większa nie jest nam potrzebna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 07.02.2014 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 a Twoja druga połówka ile ma wzrostu? Też ta wanna jest idealna, czy może siedzi z podkulonymi nogami:D Druga polowka opiera się całymi stopami i ma lekko ugiete kolana I tez mówi ze jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 07.02.2014 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 ale czy modo jest w dwóch wersjach? myślałam ze jesto możliwość wyboru rozmiaru i gdzie odpływ.. nie mam zielonego pojęcia:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts