Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ciepła połowa bliżniaka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Słuchajcie myśl która mi przyszła na szybko do głowy.

Aktualnie pralka jest w planach w kotłowni.

A co myślicie żehh ja przenieść do garażu ??

a ja zawsze myslalam ze pralka im blizej glownej lazienki tym lepiej ;) bedziesz biegac z brudami az do garazu...? :)

u nas garaż ogrzewany i ocieplony, ale jednak mimo to pralka zostaje w kotłowni.

Oliwka wybralaś już farbę do kuchni??

My jutro jedziemy do salonu Koła. Chcę na żywo zobaczyć kilka umywalek i mis wc.

Wpadło mi w oko na dół Keramag 60cm- fajny bo półokrągła wnęka i po bokach kawałek blatu, poza tym wersja meblowa więc można dorobić szafke. Chcę sprawdzić czy jest w miare głęboka no i jaką ma średnicę samej wneki

http://www.keramagdesign.com/pl/kolekcje/preciosa-ii/preciosa-ii/31/123260-000.html

na górę do łazienki wersja 80cm http://kolo.com.pl/produkt/umywalka_prostokatna_ovum_by_antonio_citterio_80_cm_z_otworem_z_przelewem/34279

troche poszperałam i znalazłam u Tataraka fajną barierkę i poręcz.

Wrzucam bo to mój typ, mam nadzieje, że się nie pogniewa. Tyle, ze zamiast 4 poziomych metalowych prętów zrobię 3 :-)

U nas również będzie szara ściana i zobaczcie jak fajnie komponuje się szara barierka

[ATTACH=CONFIG]241431[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]241432[/ATTACH]

troche poszperałam i znalazłam u Tataraka fajną barierkę i poręcz.

Wrzucam bo to mój typ, mam nadzieje, że się nie pogniewa. Tyle, ze zamiast 4 poziomych metalowych prętów zrobię 3 :-)

U nas również będzie szara ściana i zobaczcie jak fajnie komponuje się szara barierka

[ATTACH=CONFIG]241431[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]241432[/ATTACH]

Tatarak zrobiła metalowe elementy schodów w całości ze stali szczotkowanej.

Zrób cieńsze te poziome pręty. Będzie delikatniej

A gdzie tam, zaraza jakaś. Jak nie robota, to rodzina. Dziś pierwszy dzień spokojniejszy.

Będę wreszcie się relaksować przy Waszych problemach wnętrzarskich. Gorzej, że ja o tym cały czas myślę i co chwilę coś mi zakwita nowego :( To samo z kominkiem u Pralinki. Mam tyle pomysłów, że zgroza mnie ogarnia :cool:

Teraz zanim mnie przykuje do kompa idziemy potaplać się w okolicznych roztopach i nacieszyć slońcem, bo daje...