wojgoc 07.02.2014 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Druga polowka opiera się całymi stopami i ma lekko ugiete kolana I tez mówi ze jest super :rotfl:spróbowałby powiedzieć, że jest inaczej:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 07.02.2014 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Słuchajcie myśl która mi przyszła na szybko do głowy.Aktualnie pralka jest w planach w kotłowni.A co myślicie żehh ja przenieść do garażu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 07.02.2014 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Z tą szybką myślą podzieliłaś się z Mężem? Zgodził się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 07.02.2014 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Słuchajcie myśl która mi przyszła na szybko do głowy. Aktualnie pralka jest w planach w kotłowni. A co myślicie żehh ja przenieść do garażu ?? a ja zawsze myslalam ze pralka im blizej glownej lazienki tym lepiej bedziesz biegac z brudami az do garazu...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 07.02.2014 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 M sam rzucił taki tematAle chyba Ann ma rację,za każdym razem bieganie do garażu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 07.02.2014 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 :rotfl:spróbowałby powiedzieć, że jest inaczej:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 07.02.2014 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 U nas pralka w kotłowni będzie, bieganie mi nie przeszkadza w sumie. W garażu by nie mogła być bo garaż będzie nieogrzewany i nieocieplony od dołu więc zimą ładowanie prania w okolicach 0 mało przyjemne. Chyba i pralka musi mieć ciepło aby pracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 07.02.2014 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 u nas garaż ogrzewany i ocieplony, ale jednak mimo to pralka zostaje w kotłowni.Oliwka wybralaś już farbę do kuchni?? My jutro jedziemy do salonu Koła. Chcę na żywo zobaczyć kilka umywalek i mis wc.Wpadło mi w oko na dół Keramag 60cm- fajny bo półokrągła wnęka i po bokach kawałek blatu, poza tym wersja meblowa więc można dorobić szafke. Chcę sprawdzić czy jest w miare głęboka no i jaką ma średnicę samej wnekihttp://www.keramagdesign.com/pl/kolekcje/preciosa-ii/preciosa-ii/31/123260-000.htmlna górę do łazienki wersja 80cm http://kolo.com.pl/produkt/umywalka_prostokatna_ovum_by_antonio_citterio_80_cm_z_otworem_z_przelewem/34279 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 07.02.2014 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 W garażu zimno, daleko.. Jeśli nie ma miejsca na pralnię ani cm w łazience, to kotłownia jest dobrym pomysłem. A dużą macie kotłownię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 07.02.2014 23:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 malusieńką. ledwo co wejdzie zasobnik nad nim piec i w rogu pralka swoją drogą, jakich firm polecacie odpływy liniowe?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 07.02.2014 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 a gdzie mamy ten salon koło w okolicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 08.02.2014 00:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 w stolicy naprzeciwko Galerii Mokotów w szeregu biurowców.Byłam tam rok temu. Maja wystawione wszystkie możliwe produkty, więc fajne obejdzeć, dotknąć.a Ivy J wspomina, że we wtorek maja dtrzeć do sklepu cerrad setim honey, da Ci znać, jak będą u Nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 08.02.2014 00:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 troche poszperałam i znalazłam u Tataraka fajną barierkę i poręcz. Wrzucam bo to mój typ, mam nadzieje, że się nie pogniewa. Tyle, ze zamiast 4 poziomych metalowych prętów zrobię 3 U nas również będzie szara ściana i zobaczcie jak fajnie komponuje się szara barierka [ATTACH=CONFIG]241431[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]241432[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.02.2014 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 To chyba zainteresuje także Chloe i Nelli Sza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.02.2014 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 troche poszperałam i znalazłam u Tataraka fajną barierkę i poręcz. Wrzucam bo to mój typ, mam nadzieje, że się nie pogniewa. Tyle, ze zamiast 4 poziomych metalowych prętów zrobię 3 U nas również będzie szara ściana i zobaczcie jak fajnie komponuje się szara barierka [ATTACH=CONFIG]241431[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]241432[/ATTACH] Tatarak zrobiła metalowe elementy schodów w całości ze stali szczotkowanej. Zrób cieńsze te poziome pręty. Będzie delikatniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 08.02.2014 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Dzięki za radęFaktycznie zrobimy węższe. Pestko miałaś chwilę usiąść przy moim salonie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 08.02.2014 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 [ATTACH=CONFIG]241496[/ATTACH] To chyba zainteresuje także Chloe i Nelli Sza A pewnie, że tak - na szczęście jest jeszcze moment, żeby zdecydować - obok, czy jedna na drugiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.02.2014 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 A gdzie tam, zaraza jakaś. Jak nie robota, to rodzina. Dziś pierwszy dzień spokojniejszy. Będę wreszcie się relaksować przy Waszych problemach wnętrzarskich. Gorzej, że ja o tym cały czas myślę i co chwilę coś mi zakwita nowego To samo z kominkiem u Pralinki. Mam tyle pomysłów, że zgroza mnie ogarnia Teraz zanim mnie przykuje do kompa idziemy potaplać się w okolicznych roztopach i nacieszyć slońcem, bo daje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.02.2014 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 A pewnie, że tak - na szczęście jest jeszcze moment, żeby zdecydować - obok, czy jedna na drugiej? Mam jeszcze inne pralniowe. Wrzucać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 08.02.2014 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Mam jeszcze inne pralniowe. Wrzucać? Jeśli mogę wybrzydzać, to obok siebie:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts