Yaa 08.02.2014 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 ale sie rozgadaliscie uzytkuje juz pralnie w pomieszczeniu gospodarczym i moge powiedziec ze srednio wygodne jest to noszenie prania z gory na dol a jeszcze mniej wygodne z dolu na gore do suszenia ( poki co rozstawiam suszarke w lazience na gorze) temat suszenia jest jeszcze do przemyslenia poki co kupilam zestaw z ikei...chyba algot sie to nazywa, na dole mam kosze do segregowania prania a na gorze miejsce do powieszenia rzeczy na wieszakach inne poki co wedruja do suszenia na gore zastanawiam sie jak powiesic jakas sszarke z drazkami w tym pomieszczeniu gospodarczym (malo tam miejsca) ale mimo wszystko nie chce pralki na pietrze jesli chodzi o baterie wannowa to mam taka : i jestem zadowolona kori, czy mozeszmi pokazac uklad swojej lazienki ? czy dalej bedziesz mi pokazywala kuchnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 08.02.2014 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Jeśli mogę wybrzydzać, to obok siebie:p ale dlaczego 2 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 08.02.2014 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Yaa przecież wrzucalam łazienkę.zerknij wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 08.02.2014 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Pralinki wrzucaj , pewnie.A i jak znajdziesz chwilkę to dokonczny salon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 08.02.2014 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 (edytowane) ale dlaczego 2 ?? Jedna pralka i jedna suszarka:) Yaa, mam podobne rozterki - planuję jeszcze upchnąć mini suszarkę ze sznurkami - a wszystko to na mikro powierzchni (mikro, ponieważ chcilałam pralnię na górze, a nie ma tam za bardzo miejsca) Plan jest taki (pewnie bez szafek nad sznurkami ale zobaczymy jeszcze, co da się zmieścić) http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/842/oosn.png Edytowane 8 Lutego 2014 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 08.02.2014 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 kori, wrzuce dzisiaj, troche pozniej Chloe, ja mam w tym pomieszczeniu gospodarczym oprocz pralni jeszcze spizarnie, i takie rozne duperele...a powierzchnia chyba 6m2 Chcialabym tam jeszcze duzo polek, szafek i kurcze gdzie to zmiescic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 08.02.2014 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 a wlasciwie to znalazlam stare foty na kompie, zaraz po zamontowaniu w naszej prowizorycznej lazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.02.2014 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Laudry closet, laudry in closet - wpiszcie w goole i wyskoczy sporo pralni do małych i maleńkich pomieszczeń. Większość szafowych ma suszarkę postawioną na pralce. Pewnie dlatego, że jest to wygodne, bo nad suszarką można mieć jeszcze szafkę, a obok co kto chce. Ja bym wybierała właśnie takie ustawienie. Obok pralkowo-suszarkowej piramidy zrobiłabym miejsce do suszenia na co najmniej 2 poziomach. Na samym dole można zamontować grzejnik przyspieszający suszenie, a w suficie silny wyciąg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.02.2014 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 I jeszcze takie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 08.02.2014 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Pesteczko, ta ostatnia wypisz - wymaluj moja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 10.02.2014 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 hej, Yaa a co to dokładnie za producent i model tej baterii?? kilka rzeczy, które wyszperałam w necie:podoba mi się taka kuchnia i w tym kierunku będę szła, tj. podłoga płytka drewnopodobna, fronty białe pół-mat i drewniany blat, zastanawiam sie tylko nad szybą.[ATTACH=CONFIG]241901[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]241902[/ATTACH] Czarna szyba jest za ciemna, więc może szara - tutaj jest z ciekawym motywem:[ATTACH=CONFIG]241903[/ATTACH] no i teraz schody, która wersja Wam się bardziej podoba, tj ściana pomalowana na szaro, a może ściana z płytek??[ATTACH=CONFIG]241904[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]241905[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 10.02.2014 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Kori ta bateria to chyba ametyst z armatury.ja mam kwarc z tej samej firmy http://www.grupa-armatura.pl/modules/Katalog/product_corectphoto.php?id=4205-210-00&x=258&y=258 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 10.02.2014 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 dzieki Ivy, fajny jest ten kwarc.Jak wam sie sprawuje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.02.2014 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Pesteczko, ta ostatnia wypisz - wymaluj moja:) A sprzęty też będziesz mieć in blue Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 10.02.2014 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 dzieki Ivy, fajny jest ten kwarc. Jak wam sie sprawuje?? jeszcze nie zamontowana Wygląda bardzo fajnie i cene jak na trzyotworową bardzo fajną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.02.2014 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 hej, Yaa a co to dokładnie za producent i model tej baterii?? kilka rzeczy, które wyszperałam w necie: podoba mi się taka kuchnia i w tym kierunku będę szła, tj. podłoga płytka drewnopodobna, fronty białe pół-mat i drewniany blat, zastanawiam sie tylko nad szybą. [ATTACH=CONFIG]241901[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]241902[/ATTACH] Czarna szyba jest za ciemna, więc może szara - tutaj jest z ciekawym motywem: no i teraz schody, która wersja Wam się bardziej podoba, tj ściana pomalowana na szaro, a może ściana z płytek?? [ATTACH=CONFIG]241904[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]241905[/ATTACH] Czemu czarna szyba nie ? Masz część blatu czarną, to ładne połączenie. Oszczędzaj kolory Schody te z płytami betonowymi (czy niby betonowymi), ale odpuść sobie szybę. Te drugie przez wysunięte noski są nieco country. Wiesz Kori, do niedawna uważałam szyby za najlepsze i najbardziej eleganckie rozwiązanie. Aż było mi smutno, że takiej balustrady mieć nie będę. Pozwalają widzieć schody niemal w całej okazałości i... przeszło mi. Chyba przesyt. Wszyscy nic tylko szyba. Jeszcze, żeby w jakiś oryginalny sposób oprawiona, ale nie. Gładka tafla nawet bez pochwytu. Jest tyle rewelacyjnych i oryginalnych, rzadko spotykanych sposobów na balustradę. Nie tylko schody, stopnie robią klimat. Balustrada może więcej. Nie musi być przymusowo montowanym i niechętnie widzianym elementem. Może najprostszym schodom dać charakter To samo dotyczy pierwszych stopni Warto poświęcić trochę miejsca, żeby zrobiło się niesztampowo. Wszystkie zdjęcia są z ostatnio odkrytej strony http://www.stairking.com.au/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 10.02.2014 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 (edytowane) [ATTACH=CONFIG]233756[/ATTACH] Pesteczko, a spróbowałabyś wrzucić taką zabudowę w moją wizkę, którą wcześniej mi pokazywałaś?? [ATTACH=CONFIG]241956[/ATTACH] W kwestii schodów mi się właśnie podobają te z płytami betonowymi, tylko pytanie co to dokładnie za model i ile kosztuje metr kw. Odnośnie balustrady, to jesli zrobimy te płytki betonowe to mysle zeby zrobić podobną jak u Tataraka, tylko weższe prety, Bez zadnych szyb!!! w kwestuu szyby, czarna chyba będzie za mocnym akcentem, a najbardziej obawiam się o czarną szybę i problemy w utrzymaniu czystości:-) Edytowane 10 Lutego 2014 przez kori Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 10.02.2014 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 (edytowane) Ściana w kolorze ściany, na której wisi zegar [ATTACH=CONFIG]229013[/ATTACH] o kiedyś mi sama wrzucałaś szarą szybę o i jeszcze tu betonik przy schodach, tylko bez tych kółeczek w rogach poproszę [ATTACH=CONFIG]241957[/ATTACH] Edytowane 10 Lutego 2014 przez kori Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 10.02.2014 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Pestko zobacz jakie fajne wąskie przęsła.No ale nie w połysku tylko w moim przypadku matowe i bardziej idące w szare[ATTACH=CONFIG]241958[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]241959[/ATTACH] szukam płytek a'la beton architektoniczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 10.02.2014 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 A sprzęty też będziesz mieć in blue Kto wie Pesteczko, jak mnie fantazja poniesie:lol2: Kori - mnie się ta pierwsza kuchnia bardzo podoba - uwielbiam tę inspirację - a schody mają jeszcze piękniejsze;) Widzę, że wkleiłaś schody z drugiego domu Karoliny () opcja z samą farbą jest super - oczywiście kamień, czy płyty są piękne ale nie wiem, czy warto przepłacać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts