kori 10.02.2014 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Chloe a masz z tej inspiracji może schody?? bo ich nie widziałam orientuejsz sie ile kosztuja płyty?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 10.02.2014 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 (edytowane) Zaraz poszukam - tam jest głównie zdjęcie antresoli ale mam na pewno. Co do płyt, to niestety jeszcze się nie orientowałam w cenach (na pewno farba tańsza tak, czy siak;) ) Mam: http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/819/t7y91.jpg Niestety schodów nie widać ale balustradę chciałabym na ten wzór. Edytowane 10 Lutego 2014 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 10.02.2014 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 jest i farba magnata, ktoś z forum używał???http://www.magnatfarby.pl/produkty/produkty-style/art,10,beton.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.02.2014 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Mam gdzieś resztę tego domu. Tylko fotki niestety małe. Szukam........... Kori wkleję tę zabudowę oczywiście. Okropnie mi głupio, ale doba powinna mieć 48 godzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 10.02.2014 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 pesteczko dzieki wielkie z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 10.02.2014 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 jest i farba magnata, ktoś z forum używał??? http://www.magnatfarby.pl/produkty/produkty-style/art,10,beton.html fajnie wyglada ale zapewne nie jest to takie proste jak sie wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.02.2014 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 O „beton” zapytaj Szocik, ale raczej na priv, bo ona ostatnio nie zagląda do swojego wątku. O tym Magnata nic nie wiem. Za to o tym słyszałam dużo dobrego http://www1.fox-dekorator.pl/catalog/products/586 Zajrzyj też tutaj http://velviana.blogspot.com/search/label/beton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.02.2014 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Co nieco a propos Twojej kuchni na temat ciekawych rozwiązań szafek i użytych zestawień kolorów oraz schodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.02.2014 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Beton świetnie komponuje się z drewnem Pierwsza fotka - beton na ścianie. Nie znalazłam zestawienia beton-drewno-biały, ale zamiast betonu jest szary na pozostałych. Ładne rozwiązanie z szafkami wiszącymi nad blatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.02.2014 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Świetne są te nisko wiszące płytkie szafki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.02.2014 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Chloe a masz z tej inspiracji może schody?? bo ich nie widziałam orientuejsz sie ile kosztuja płyty?? Mam, znalazłam zdjęcia. Projektantką domu jest Małgorzata Błaszczyk. Nigdzie niestety nie ma pokazanych schodów. Podejrzewam, że dom ma klatkę schodową, gdzie nie potrzebna jest ta piękna balustrada, więc jej nie pokazano. Ale jest ciekawa sypialnia i łazienka. Najbardziej podoba mi się w tym domu użycie wszędzie tego samego drewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 11.02.2014 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 (edytowane) [ATTACH=CONFIG]242020[/ATTACH] Pestko, super kolejna porcja inspiracji Podoba mi się ten kominek w betonie. I tak sobie głosno myślę, żeby poza ścianą ze schodami, powielić beton na kominku. Płyty są dla mnie za drogie, ale patrząc na ten filmik magnata, można osiągnąć fajny efekt dzięki tej strukturze, potrzebny tylko dobry fachowiec, który to położy płytkie szafki u nas odpadają bo kuchnia jest malutka i będzie zaledwie kilka wiszących elementów, poza tym okap też wymaga swojej głębokości a nad blatem w kuchni chyba faktycznie zrobimy szarość, a'la beton Edytowane 11 Lutego 2014 przez kori Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 11.02.2014 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 mi tez sie to podoba, ale pytalam gdzies o nakladanie takich struktur to powiedzieli 100pln za m2 ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 11.02.2014 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 o jesooooooooooooooooooo....poszaleli?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 11.02.2014 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 trzeba samemu poprobowac:)macie tyle surowych scian,co szkodzi w razie czego zamalujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 11.02.2014 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 to nie jest proste i to jest farba tylko z nazwy nie da sie zamalowac, najwyzej zeszlifowac i pokryc jeszcze raz bo to jest gesta masa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 11.02.2014 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 zawsze można na scianie w garażu poćwiczyć lub w łazienkach przed położeniem kafli:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.02.2014 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 A czy ja nie pisałam, żeby poczytać u Szocik i popytać ją. Sami kładli „beton” i ona pisała jak się to odbywało i jakie problemy i zdjęcia były. A na koniec wszystko pomyślnie się udało. 100 zł/m2 ?????????????? No nie to ja bym rękawy zakasała. Wolę kupić lepszy materiał. Cieszę się, że ten beton na kominku Ci się spodobał. Wiesz co sądzę o powtarzaniu we wnętrzach elementów, kolorów i struktur :yes::yes: Rozważ FOX, bo na pewną są lepsze i tam też są filmiki instruktażowe. Kupić można też w LM, nie tylko w ich sklepach, czy przez net. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 11.02.2014 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 ok idę zatem do Szocik.Pesteczko pamiętaj o mnie chodzi o ten nieszczęsny salon.Przyłożylibyśmy te szafeczki moze w kolorze drewnai kominek a'la beton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 11.02.2014 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 mi tez sie to podoba, ale pytalam gdzies o nakladanie takich struktur to powiedzieli 100pln za m2 ! Yaa, a to nie jest cena z materiałem wykonawcy Pytam, bo akurat rok temu zgłębiałam problem betonu i nie pamiętam ile mi policzyli za metr, ale na pewno była to opcja w ich materiałem. Po prostu pracują na takich, które znają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts