kori 12.02.2014 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 te białe to emigres biancohttp://www.x-tile.net/site3b/index.php/products/32-emigres-spa/289-turia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 12.02.2014 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 jakby byl idealnie w kolorze plytek to moze byc i dab a jak nie to bezpieczniej bialy otóż to jak uda Ci się dobrać "drewniane" elementy w łazience do okna to dąb. Ale jak ma być każdy w innym kolorze to bezpieczniej białe Drzwi tez białe będa z tego co pamiętam, więc to będzie spójne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 12.02.2014 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 matko, jakim się powoli robię ekspertem od kolorów i zestawień, kto by pomyślał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.02.2014 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 okno chyba białe lepsze wtopi sie w płytki fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 12.02.2014 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 dobra dziewczyny, dziekizamówiłam pierwotnie białe, więc zostaje przy białych:-)dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 17.02.2014 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 zgłębiam wiedzę nt ogrodzenia frontowego. no i dziś zrobiłam oczy 12 mb ogrodzenia w bloczkach gotowych a'la łupek joniec w tym furtka+brama 13tys. bez zadaszenia śmietnika tu naszkicowałam nasz pomysł czerwony kolor to łupek w wersji piaskowej[ATTACH=CONFIG]243252[/ATTACH] a podoba nam się takie zestawienie [ATTACH=CONFIG]243253[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]243254[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]243255[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]243256[/ATTACH] no ale nie te pieniadze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cypryski 17.02.2014 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 kori, czy to jest cena od firmy której logo jest na zdjęciu? Bo ja znam ten dom i widziałem to ogrodzenie. Jakieś 200 metrów od mojego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 17.02.2014 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 zgłębiam wiedzę nt ogrodzenia frontowego. no i dziś zrobiłam oczy 12 mb ogrodzenia w bloczkach gotowych a'la łupek joniec w tym furtka+brama 13tys. bez zadaszenia śmietnika tu naszkicowałam nasz pomysł czerwony kolor to łupek w wersji piaskowej[ATTACH=CONFIG]243252[/ATTACH] a podoba nam się takie zestawienie [ATTACH=CONFIG]243253[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]243254[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]243255[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]243256[/ATTACH] no ale nie te pieniadze.... jakies chore te ceny... jak to sie ma do ceny budowy domu ? mojemu znalomemu powiedzieli za budowe domu 140m2 z wiezbą 30 tys ...a tu za ogrodzenie prawie polowe tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cypryski 17.02.2014 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Jeśli chodzi o ceny ogrodzenia frontowego, to uważam że jeśli ma być solidnie zrobione, to trzeba liczyć 1 tys./1 mb (w tym furtka, brama zdalnie sterowana i altanka śmietnikowa bez zadaszenia). To są ceny jakie ja słyszę w swojej okolicy . Niestety. U mnie jest 15 mb i wiem że jak przyjdzie czas to muszę szykować 15 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 17.02.2014 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Jeśli chodzi o ceny ogrodzenia frontowego, to uważam że jeśli ma być solidnie zrobione, to trzeba liczyć 1 tys./1 mb (w tym furtka, brama zdalnie sterowana i altanka śmietnikowa bez zadaszenia). To są ceny jakie ja słyszę w swojej okolicy . Niestety. U mnie jest 15 mb i wiem że jak przyjdzie czas to muszę szykować 15 tys. chyba za frontowe tak wyjdzie niestety . Zalezy jaka ekipa i ostatecznie jaka brama i furtka, ale jak sie wstępnie orientowałam to mniej wiecej tyle. Róznica może byc na materiale- duży wybór jest tych "ala łupków" wiec mozna róznie to rozegrać. W naszej okolicy jest sporo róznych wariantów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 17.02.2014 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 ... 1 tys./1 mb ... że ile?? o ja pitolę... mam nadzieję że samemu "rzeźbione" wyjdzie duuuuuuuuużo taniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 17.02.2014 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 tak cypryski to dokładnie ta firma.Jak wyglada w rzeczywistości ??maż generalnie zajął się tematem ewychodzi 13tys + do tego zadaszenie, wiec duzzzzzzzzaaaa kasa Ivy a Ty jaki masz pomysł na front?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 17.02.2014 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 że ile?? o ja pitolę... mam nadzieję że samemu "rzeźbione" wyjdzie duuuuuuuuużo taniej... wyjdzie :yes: kwestia bramy + furtka chyba robi tutaj cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 17.02.2014 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 ufffff... bramę już mamy, furtkę też się uspawa jest nadzieja ale chyba całego takiego murowanego frontu i tak nie zrobimy, tylko na kawałku przed samym domem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 17.02.2014 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Kori, to juz cena z baramą i automatyką ?Ja mam od frontu 28mb, napewno nie zaplacilabym 28k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 17.02.2014 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 słuchajcie podczas montażu okien od razu zakładamy parapety.zastanawiamy się nad konglomeratemmacie jakieś doświadczenie??i pytanie, czy robić głębokość aby w całości zakrywały grzejnik czy tylko pół?? i pytanie jaki kolor powinnam wybrac do okien w okleinie złoty dąb?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 17.02.2014 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 cena 13tys uwzględnia bramę, 2xfurtka, bez automatyki z tym ze u mnie odrazu za smietnikiem jest niewielki domek gosporadczy co zapewnie podnosi cene tak czy owak 13tys :-(:-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 17.02.2014 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 słuchajcie podczas montażu okien od razu zakładamy parapety. zastanawiamy się nad konglomeratem macie jakieś doświadczenie?? i pytanie, czy robić głębokość aby w całości zakrywały grzejnik czy tylko pół?? i pytanie jaki kolor powinnam wybrac do okien w okleinie złoty dąb?? Ja mam z konglomeratu. Wg mnie jak jest grzejnik to musi być zakryty A kolor nie do okien tylko do kolorystyki pomieszczenia raczej, a najlepiej jak najbardziej neutralnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 17.02.2014 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 cena 13tys uwzględnia bramę, 2xfurtka, bez automatyki z tym ze u mnie odrazu za smietnikiem jest niewielki domek gosporadczy co zapewnie podnosi cene tak czy owak 13tys :-(:-( No to zależy ile tego muru, a nie będziesz robiła innych wycen ? Ogrodzenie to nie jest jakaś filozofia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 17.02.2014 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 sęk w tym ze pokoje dzieci bede robiła za ok 2latawiec ciezko wyczuć moze do tego złotego dębu jakiś delikatny bez?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts