Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ciepła połowa bliżniaka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

jest i relacja:-)

okna wstawione

jutro więcej zdjęć,

Oliwka był też Twój człowiek od kuchni :-)

[ATTACH=CONFIG]246074[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]246075[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]246076[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]246077[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]246079[/ATTACH]

co dalej....no więc w piatek przychodzi na kilka godzin elektryk - ostatnie szlify przed tynkami + otwory na puszki oświetlenie schodów

w pon-wtorek alarm etap 2

okolo 17go ma wjesc tynkarz

Nastepnie hydraulik - podłogówka + ocieplenie podłogi 24.03

Ok 27.03 drzwi zewnętrzne i brama garażowa

I na sam koniec tj. 31.03 wylewkarz

Plan jest zamknać budowę w tym miesiącu

Dalej podlewanie wylewek, wietrzenie - schnięcie do ok 14.04

Plan jest w tym miesiauc

Edytowane przez kori

okna polecilam dziś na białej liscie

okazuje się ze ta firma w porozumieniu z hekaplast zajmuje się pokrzywdzonymi klientami jareko-slawnego z ostatnich akcji na forum.

Nie dziwie sie hekaplast ze chca wyprostować temat i dlatego też dogadali sie z porządnymi montażystami

co dalej....no więc w piatek przychodzi na kilka godzin elektryk - ostatnie szlify przed tynkami + otwory na puszki oświetlenie schodów

w pon-wtorek alarm etap 2

okolo 17go ma wjesc tynkarz

Nastepnie hydraulik - podłogówka + ocieplenie podłogi 24.03

Ok 27.03 drzwi zewnętrzne i brama garażowa

I na sam koniec tj. 31.03 wylewkarz

Plan jest zamknać budowę w tym miesiącu

Dalej podlewanie wylewek, wietrzenie - schnięcie do ok 14.04

Plan jest w tym miesiauc

plan ambitny:rolleyes: - tylko nie pasuje mi tydzień prac tynkarza, a nie wyobrażam aby tynkarz tynkował a hydraulik robił swoje prace:o

ooo znalazłam u Chloe, inspiracje pestki

chodzi o łazienke i pomysl na prysznic

Co sądzicie zeby oddzielic prysznic scianką jak tutaj//??

[ATTACH=CONFIG]246086[/ATTACH]

choć pierwotnie miala by szyba, jak tutaj

[ATTACH=CONFIG]246085[/ATTACH]

Kori, a doczytałaś jak a fajna sztuczka tu jest zastosowana – dlaczego jest tu mata drewniana?

Mata, to właściwie podest – deski zasłaniają wnętrze wanny. Tu jest 2 w 1:)

Ja nie robiłabym pełnej ścianki. Wnętrze nieduże, więc jak postawisz ścianę, to jeszcze je zmniejszysz. Co najwyżej zrób ściankę do 1/4 wysokości pomieszczenia, a wyżej szybę. Bo inaczej zrobi się ciasno.

Popatrz jeszcze u Chloe. Wkleiłam jeszcze kilka innych zdjęć z rozwiązaniem typu ukryta wanna w prysznicu.

okna polecilam dziś na białej liscie

okazuje się ze ta firma w porozumieniu z hekaplast zajmuje się pokrzywdzonymi klientami jareko-slawnego z ostatnich akcji na forum.

Nie dziwie sie hekaplast ze chca wyprostować temat i dlatego też dogadali sie z porządnymi montażystami

Kori, bałagan po Jareko sprząta nie tylko ta jedna firma niestety. Firma która mi montowała okna, mimo że są z Łodzi to nie mogli nadążyć z przejmowaniem klientów po Jareko.

To samo z firmą z W-wy która montowała nam drzwi i teraz zamawiam u nich wewnętrzne (też handlują Schuco).

wojgoc, metrów nie ma dużo, więc jest szansa ze zdazymy

a jest szansa ze wejda nawet za tydzien, wiec gdyby sie przedłużyło to nie powinno kolidować

nie wiem co kładziecie na chudziak, ale jeśli papa termozgrzewalna to jak tynki będą jeszcze świeże i mocno wilgotne to papa będzie się odklejać. Tak było u nas, a papa klejona była 10 dni po skończeniu tynków, lipiec więc teoretycznie tynki schły dość dobrze..