kori 28.02.2014 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 yaa ale tylko nie zółty!!!!!!!!!!! idziemy w beże i brązy ogrodzenie będzie inne to i elewacja będzie tez inna a że będzie się odcinało, trudno co zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 28.02.2014 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 No nieŻółty w innym odvieniu okropnie będzie wygladalalNie mówiłam o zoltymTylko o pasujacym kolorzeAle ponieważ ta elewacja sąsiadów jest intensywna to zrobilabym elewacje jednolitą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 28.02.2014 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 myslisz o bieli, ew jasne kremy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 28.02.2014 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Nie Taki ciepły szary jak na fotce powyżej mi się podoba Przynajmniej ja taki widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.02.2014 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 My mamy widok z sypialni na dom mocno bogatych sąsiadów, który do zeszłego roku nazywałam zieloną paskudą. Elewację miał w mocno zielonym pastelu, a dach czerwony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 02.03.2014 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Jutro montujemy okna,skończy się fatalny widok zabitych otworów dechami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 03.03.2014 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 są okienka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 03.03.2014 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 są okienka? cierpliwości:) - jeszcze chwila do wieczora...;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 03.03.2014 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 (edytowane) jest i relacja:-) okna wstawione jutro więcej zdjęć, Oliwka był też Twój człowiek od kuchni [ATTACH=CONFIG]246074[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]246075[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]246076[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]246077[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]246079[/ATTACH] co dalej....no więc w piatek przychodzi na kilka godzin elektryk - ostatnie szlify przed tynkami + otwory na puszki oświetlenie schodów w pon-wtorek alarm etap 2 okolo 17go ma wjesc tynkarz Nastepnie hydraulik - podłogówka + ocieplenie podłogi 24.03 Ok 27.03 drzwi zewnętrzne i brama garażowa I na sam koniec tj. 31.03 wylewkarz Plan jest zamknać budowę w tym miesiącu Dalej podlewanie wylewek, wietrzenie - schnięcie do ok 14.04 Plan jest w tym miesiauc Edytowane 3 Marca 2014 przez kori Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 03.03.2014 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 ooo znalazłam u Chloe, inspiracje pestkichodzi o łazienke i pomysl na prysznicCo sądzicie zeby oddzielic prysznic scianką jak tutaj//??[ATTACH=CONFIG]246086[/ATTACH] choć pierwotnie miala by szyba, jak tutaj[ATTACH=CONFIG]246085[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 03.03.2014 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 podoba mi się wersja ze ścianką kto montował Wam okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 03.03.2014 22:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 okna polecilam dziś na białej liscieokazuje się ze ta firma w porozumieniu z hekaplast zajmuje się pokrzywdzonymi klientami jareko-slawnego z ostatnich akcji na forum.Nie dziwie sie hekaplast ze chca wyprostować temat i dlatego też dogadali sie z porządnymi montażystami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 03.03.2014 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 co dalej....no więc w piatek przychodzi na kilka godzin elektryk - ostatnie szlify przed tynkami + otwory na puszki oświetlenie schodów w pon-wtorek alarm etap 2 okolo 17go ma wjesc tynkarz Nastepnie hydraulik - podłogówka + ocieplenie podłogi 24.03 Ok 27.03 drzwi zewnętrzne i brama garażowa I na sam koniec tj. 31.03 wylewkarz Plan jest zamknać budowę w tym miesiącu Dalej podlewanie wylewek, wietrzenie - schnięcie do ok 14.04 Plan jest w tym miesiauc plan ambitny:rolleyes: - tylko nie pasuje mi tydzień prac tynkarza, a nie wyobrażam aby tynkarz tynkował a hydraulik robił swoje prace:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.03.2014 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 ooo znalazłam u Chloe, inspiracje pestki chodzi o łazienke i pomysl na prysznic Co sądzicie zeby oddzielic prysznic scianką jak tutaj//?? [ATTACH=CONFIG]246086[/ATTACH] choć pierwotnie miala by szyba, jak tutaj [ATTACH=CONFIG]246085[/ATTACH] Kori, a doczytałaś jak a fajna sztuczka tu jest zastosowana – dlaczego jest tu mata drewniana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 03.03.2014 23:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 wojgoc, metrów nie ma dużo, więc jest szansa ze zdazymya jest szansa ze wejda nawet za tydzien, wiec gdyby sie przedłużyło to nie powinno kolidować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 03.03.2014 23:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Kori, a doczytałaś jak a fajna sztuczka tu jest zastosowana – dlaczego jest tu mata drewniana? a tego nie znalazłam:-( ale patrzac dluzej na tę ściankę, mam wrażenie ze optycznie zmniejsza łazienkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.03.2014 00:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Mata, to właściwie podest – deski zasłaniają wnętrze wanny. Tu jest 2 w 1:) Ja nie robiłabym pełnej ścianki. Wnętrze nieduże, więc jak postawisz ścianę, to jeszcze je zmniejszysz. Co najwyżej zrób ściankę do 1/4 wysokości pomieszczenia, a wyżej szybę. Bo inaczej zrobi się ciasno. Popatrz jeszcze u Chloe. Wkleiłam jeszcze kilka innych zdjęć z rozwiązaniem typu ukryta wanna w prysznicu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 04.03.2014 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 kori jestem bardzo ciekawa zamontowanych okien plan bardzo ambitny zwłaszcza dla tynkarzy. .ale moxe jak malo metrów i duza ekipa to da radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 04.03.2014 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 okna polecilam dziś na białej liscie okazuje się ze ta firma w porozumieniu z hekaplast zajmuje się pokrzywdzonymi klientami jareko-slawnego z ostatnich akcji na forum. Nie dziwie sie hekaplast ze chca wyprostować temat i dlatego też dogadali sie z porządnymi montażystami Kori, bałagan po Jareko sprząta nie tylko ta jedna firma niestety. Firma która mi montowała okna, mimo że są z Łodzi to nie mogli nadążyć z przejmowaniem klientów po Jareko. To samo z firmą z W-wy która montowała nam drzwi i teraz zamawiam u nich wewnętrzne (też handlują Schuco). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 04.03.2014 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 wojgoc, metrów nie ma dużo, więc jest szansa ze zdazymy a jest szansa ze wejda nawet za tydzien, wiec gdyby sie przedłużyło to nie powinno kolidować nie wiem co kładziecie na chudziak, ale jeśli papa termozgrzewalna to jak tynki będą jeszcze świeże i mocno wilgotne to papa będzie się odklejać. Tak było u nas, a papa klejona była 10 dni po skończeniu tynków, lipiec więc teoretycznie tynki schły dość dobrze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts