kori 10.03.2014 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Hej witam wszystkich op weekendzie.W piątek została dopieszczona instalacja elektryczna i alarm.Czekamy już tylko na wejście tynkarzy - zapowiedzieli się na najbliższy czwartek.W sobotę był pan hydraulik i po zimie zamontował ponownie wodomierz i odkręcił zawór główny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 10.03.2014 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 dziewczyny, pamietacie moj salon??co sadzicie aby sciane z tv zrobic w tynku beton architektoniczny natomiast kominek w cegle??albo odwrotnie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.03.2014 01:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.03.2014 01:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.03.2014 01:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 11.03.2014 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Zgubiłam się Kori - za dużo opcji. Wiem, jak to jest, kiedy robi się coś dla siebie ale wydaje mi się, że za dużo kombinujesz;) Było już co najmniej kilka naprawdę wysmakowanych wersji.. Rozumiem, że kominek, który zamówiłaś nie jest narożny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 11.03.2014 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 kominek zamówiony jest narożny z tego co ja kojarzę... mam zdanie takie samo... było już tu kilka wersji naprawdę cacy - wiadomo wg mego gustu... ale tu jest co chwila inny styl całkowicie... kori nie obraź się - bo ja nie piszę złośliwie - ale zwyczajnie wybrzydzasz jak nastolatka, nie wiesz czego chcesz i tylko co chwila wizkę i wizkę... a nie określisz nic konkretnie... pomyśl dokładnie z mężem jaki Wy chcecie ten salon, chcecie koniecznie ten beton? tą cegłę? tak by coś wiedzieć konkretnie na stówkę, że musi by c i koniec! bo z tyloma zmianami to przez rok nie ustalicie tego salonu hihihi ps. nie gniewaj się - ale chciałam Ci dać takiego "kopniaka" byś podjęła męską decyzję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 11.03.2014 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Pestko dzięki za pomoc. Chloe wkład zamówiony narożny Karolina masz dużo racji. Absolutnie się nie gniewamGeneralnie został nam tylko salon, w którym się trochę a nawet bardzo pogubiłam.Za dużo przeglądania inspiracji, zdjęć etc.Tak jak piszesz trzeba wybrac jedną wersję i jej się trzymać, bez kombinacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.03.2014 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Ja się też już zgubiłam Sorry, że wkład jest płaski. Nie wiem skąd mi sie tak pomyliło. Jednak myślę, że i tak widać, że i cała ściana ceglana odpada, i wersja z kominkiem ceglanym odpada. Żaden kolor cegły nie komponuje się dobrze. Z tych wersji mnie odpowiada tylko beton+beton. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 11.03.2014 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Pestko z wkładem nie ma problemu, widac zarysWstępny montaż wkładu za 2 miesiace - początek maja.Tak wersja ceglana odpada wersja beton na samym kominku będzie optymalna, a ściany sąsiadujące w lekkiej szarości i wtedy beton można powtórzyć na ścianie z kuchnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.03.2014 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Tak trzymaj, bo inaczej robi ciężar okropny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 11.03.2014 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 BTW. macie moze jakiegoś sprawdzonego glazurnika z naszego województwa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 11.03.2014 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Tez mi się wydaje, że powinnaś podjąć męską decyzję Kori, bo przed Wami jeszcze tysiąc takich decyzji związanych z budową, i po prostu na dłuższą metę to jest nie do zniesienia, ten stres, i "ciężar", a w głowie ciągle siedzi - "muszę zdecydować, muszę zdecydować.. Mnie to wykańczało bardzo Też miałam trudności z podjęciem decyzji, chyba na każdym etapie, ale im szybciej podejmowałam konkretną decyzję tym lepiej, i bez zbędnych rozkminek potem "a jakby było gdyby....?" Wybierz wersję która się Wam najbardziej podoba, jaka by nie była, będzie ładnie, serio No może poza wersją cegły na ścianie i cegly na kominku A mam pytanie o ten beton. Pewnie do Pestki, jako znawczyni Mi fachowiec powiedział że na dłuższą metę tynk strukturalny się będzie brudził od kominka. U mnie była mowa o prawie czarnym tynku na kominku. A jak będzie wyglądać ten biały po 2-3 latach? Ja kupiłam wreszcie łupek na kominek, długo się wahałam, i żeby nie było zbyt kolorowo, muszę ponad połowę wymienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 11.03.2014 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 BTW. macie moze jakiegoś sprawdzonego glazurnika z naszego województwa?? Ja nie mam jeszcze żadnego sprawdzonego;) Nie pomogę niestety.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 11.03.2014 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Oliwko i który łupek kupiliście?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 11.03.2014 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Takie płytki się nam trafiły... Ponad połowa... Na żywo jeszcze gorzej to wygląda zwłaszcza obok płytki, która jest cała ciemna, taka jak ta: http://www.stonart.pl/oferta/157_1.jpg No nie jestem w stanie tego położyć na kominku, dla mnie (i pewnie dla większości odwiedzających nas) to wygląda jak wada Ja wiem że to kamień, i nieregularne kolory i rysy to jego urok, ale to nie ma nic wspólnego z urokiem Na szczęście w sklepie powiedziano mi że mogę wymienić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 11.03.2014 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Kori, łupek filitowy. Pestko, wiesz może jak o to dbać? Tzn. rozumiem że powinnam to zaimpregnować po położeniu tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 11.03.2014 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 a kupowaliście na stronach www??i ile wyniosła Was całość na pokrycie obudowy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 11.03.2014 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 a kupowaliście na stronach www?? i ile wyniosła Was całość na pokrycie obudowy?? zamówiłam przez Allegro ilość - prawie 10% zapasem (jak w przypadku gresu), zobaczymy jak będzie się obrabiać i ew. dokupię. Za to co teraz kupiłam zapłaciłam prawie 800 zł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 11.03.2014 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 mam 2 wersje kominkaa[ATTACH=CONFIG]247567[/ATTACH]b[ATTACH=CONFIG]247568[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts