lukasz69karolina 01.04.2014 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 a to muszą być impregnowane? po co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 01.04.2014 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 m.in przed brudem.Stargres ma fabrycznie impregnowany gres - http://allegro.pl/gres-techniczny-impregnowany-5-kolorow-i4101398837.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 01.04.2014 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 to trzeba myć i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 01.04.2014 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 problem w tym, że jak Ci zaschnie to nie domyjesz:no::no:, ale nie ma przymusu impregnacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 01.04.2014 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 o proszę i jak się sprawuje u Ciebie??praktyczne, łatwo utrzymać w czystości?? masz może jaką fotkę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 01.04.2014 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 a jakiej firmy to gres? Cersanit? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 01.04.2014 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 koruś leniuszku fotki owieczka ma u siebie na 1wszej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 01.04.2014 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 hehe, a ja szukalam na ostatnich stronach ok widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.04.2014 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Jak Ci się brud weżre w ten gres, to już tylko zawodowcy pomogą. Wojgoc ma rację. Poczytaj u Barbary74 – miala niezłe przejścia z granitową kostką która wypaćkała się olejem silnikowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 01.04.2014 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 chciałbym jeszcze zwrócić Waszą uwagę na grubość tych gresów technicznych, a co za tym idzie ich wytrzymałość. Porównajcie gres w Casto najtańszy z tym po 28zł/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 01.04.2014 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 a jak wypada przy tym Stargres?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 01.04.2014 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 no i robimy doprowadzenie powietrza do kominka [ATTACH=CONFIG]252354[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 01.04.2014 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 ja mam chyba taki jak wojgoc pokazywal jeszcze nie wiem jak sie spisuje bo położony tylko w kotłowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 01.04.2014 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 ten gres do garażu jest fabrycznie impregnowany? kupując, zwróć uwagę aby wszystkie kartony miały te samą kalibracje płytek - szukaj z boku kartonu. te kalibracje to o kant tyłka.... miałam wszystkie płytki o konkretnych (tych samych) wymiarach, trzy razy się upewniałam aby wybrali opakowania z tej samej grupy wymiarowej i kolorystycznej.. i guzik, i tak były krzywe i tak.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 01.04.2014 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 co do tej impregnacji, szczerze, nawet na to nie patrzyłam. Mają być grube i wytrzymałe, żeby nie popękały pod ciężarem auta. Brud? Ludzie, toż to garaż nie salony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.04.2014 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 A co sądzicie o tymhttp://www.fortelock.pl/nawierzchnia-plastikowa-fortelock-2050-2060-plyty-do-sredniego-obciazenia-szary/#1 To jeden z rodzajów. Jak grzebnąć w necie, okazuje się, że jest sporo podobnych nawierzchni do wykorzystania w garażu, na parkingu, na drodze dojazdowej, w stajni, na placu zabaw.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 01.04.2014 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 (edytowane) a jak wypada przy tym Stargres?? bardzo dobrze:yes:. Cersanit ma ok 8mm, najtańszy Cersanit ma 6mm, Stargres 11mm Edytowane 1 Kwietnia 2014 przez wojgoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 01.04.2014 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 te kalibracje to o kant tyłka.... miałam wszystkie płytki o konkretnych (tych samych) wymiarach, trzy razy się upewniałam aby wybrali opakowania z tej samej grupy wymiarowej i kolorystycznej.. i guzik, i tak były krzywe i tak.. a układane zgodnie ze strzałką z tyły płytki:confused: bo wychodzi na to, że nie, skoro masz krzywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 01.04.2014 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 co do tej impregnacji, szczerze, nawet na to nie patrzyłam. Mają być grube i wytrzymałe, żeby nie popękały pod ciężarem auta. Brud? Ludzie, toż to garaż nie salony znam garaż, po którym można chodzić w białych skarpetkach i będą czyste:rolleyes: - nie mój. Nie powiesz mi, że jak wjedziesz autem do garażu po zimowej chlapie czy deszczowym błocie, gdzie podwozie brudne i to zaczyna ściekać na płytki, których z tego świństwa nie mozesz domyć po zaschnięciu, że to Ci nie bedzie przeszkadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 01.04.2014 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 a układane zgodnie ze strzałką z tyły płytki:confused: bo wychodzi na to, że nie, skoro masz krzywo. a owszem, zgodnie ze strzałką.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts