Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ciepła połowa bliżniaka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jak Ci się brud weżre w ten gres, to już tylko zawodowcy pomogą. Wojgoc ma rację. Poczytaj u Barbary74 – miala niezłe przejścia z granitową kostką która wypaćkała się olejem silnikowym.

ten gres do garażu jest fabrycznie impregnowany?

kupując, zwróć uwagę aby wszystkie kartony miały te samą kalibracje płytek - szukaj z boku kartonu.

te kalibracje to o kant tyłka.... :mad:

miałam wszystkie płytki o konkretnych (tych samych) wymiarach, trzy razy się upewniałam aby wybrali opakowania z tej samej grupy wymiarowej i kolorystycznej.. i guzik, i tak były krzywe i tak..

A co sądzicie o tym

http://www.fortelock.pl/nawierzchnia-plastikowa-fortelock-2050-2060-plyty-do-sredniego-obciazenia-szary/#1

To jeden z rodzajów. Jak grzebnąć w necie, okazuje się, że jest sporo podobnych nawierzchni do wykorzystania w garażu, na parkingu, na drodze dojazdowej, w stajni, na placu zabaw....

te kalibracje to o kant tyłka.... :mad:

miałam wszystkie płytki o konkretnych (tych samych) wymiarach, trzy razy się upewniałam aby wybrali opakowania z tej samej grupy wymiarowej i kolorystycznej.. i guzik, i tak były krzywe i tak..

a układane zgodnie ze strzałką z tyły płytki:confused:

bo wychodzi na to, że nie, skoro masz krzywo.

co do tej impregnacji, szczerze, nawet na to nie patrzyłam. Mają być grube i wytrzymałe, żeby nie popękały pod ciężarem auta. Brud? Ludzie, toż to garaż nie salony :lol2:

znam garaż, po którym można chodzić w białych skarpetkach i będą czyste:rolleyes: - nie mój.

Nie powiesz mi, że jak wjedziesz autem do garażu po zimowej chlapie czy deszczowym błocie, gdzie podwozie brudne i to zaczyna ściekać na płytki, których z tego świństwa nie mozesz domyć po zaschnięciu, że to Ci nie bedzie przeszkadzać:confused: