mi_mała 13.04.2014 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Poszło kori, zyrkniesz do mnie do wątku, bo pilnie potzrebuję pomocy sypilanianej z oświetleniem związanej - po świętach plan elektryki musi być u dewelopera, a ja już mam 3 pomysł na oswietlenie sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 13.04.2014 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Łucka no to zmartwilas mnie ta informacja o kludiA inni mają może jakieś doświadczenie z.kludi??W grę wchodzi kludi zenta na 2.łazienki I co sądzicie o białej wersji kludi zenta baterii umywalkowej i podtynkowej do dolnej łazienki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 13.04.2014 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Mnie kludi polecano - wybrałam do jednej łazienki kludi balance i mam nadzieję, że ominą mnie kłopoty, które spotkały lucka6:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 13.04.2014 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Ja o Kludi też czytałam bardzo dobre opinie, również o serwisie i mają z tego co wiem dłuższą gwarancję niż Grohe czy Hansgrohe. Mamy baterie Kludi. Prysznic i deszczownicę Hansgrohe bo akurat taka mi się podobała i ma dobre "parametry". Ale narazie sie nie wypowiem na temat użytkowania. Umywalki Keramag, wanna Koło, kibelki i inne Roca-różnic w odcieniu nie wychwyciałam, ale też kto będzie sie temu aż tak przyglądał?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 13.04.2014 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Ok to trzeba iść w kludi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 13.04.2014 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Ja o Kludi też czytałam bardzo dobre opinie, również o serwisie i mają z tego co wiem dłuższą gwarancję niż Grohe czy Hansgrohe. Mamy baterie Kludi. Prysznic i deszczownicę Hansgrohe bo akurat taka mi się podobała i ma dobre "parametry". Ale narazie sie nie wypowiem na temat użytkowania. Umywalki Keramag, wanna Koło, kibelki i inne Roca-różnic w odcieniu nie wychwyciałam, ale też kto będzie sie temu aż tak przyglądał?? Oliwkawawa, a te opinie to nowe czy stare? Bo w Kludi podobno właśnie przetasowania w ekipie były i teraz jest chyba dużo gorzej niż kiedyś...albo mi się źle trafiło, ale mam porównanie z zestawem Hansgrohe właśnie i tamten działa bez zarzutu, a ten w mojej łazience mimo że nie używany (nie mamy kabiny) ciągle przecieka Mi dosłali te części jak się wyrazili tylko z uwagi na dobrą współpracę z dystrybutorem który mi to sprzedał, o dobru klienta w ogóle mowy nie było i jakoś mnie to uderzyło że mieli mnie totalnie gdzieś..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 14.04.2014 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Oliwkawawa, a te opinie to nowe czy stare? Bo w Kludi podobno właśnie przetasowania w ekipie były i teraz jest chyba dużo gorzej niż kiedyś...albo mi się źle trafiło, ale mam porównanie z zestawem Hansgrohe właśnie i tamten działa bez zarzutu, a ten w mojej łazience mimo że nie używany (nie mamy kabiny) ciągle przecieka Mi dosłali te części jak się wyrazili tylko z uwagi na dobrą współpracę z dystrybutorem który mi to sprzedał, o dobru klienta w ogóle mowy nie było i jakoś mnie to uderzyło że mieli mnie totalnie gdzieś..... No ja baterie kupowałam w grudniu więc opinie mam z tamtego okresu... Nie przeczę że mogło się coś zmienić, zwłaszcza jeśli chodzi o obsługę, bo wiadomo, jedni przychodzą, drudzy odchodzą i może być gorzej.. Ale jakość chyba nie mogła polecieć przez wymianę ekipy.. więc pewnie miałaś pecha z tym zestawem, a obsługa uprzykrzyła Ci życie że masz ich wszystkich dość. Wiem coś o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 14.04.2014 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Narazie na tyle na ile uzywałam to baterie nie ciekną oby tak zostało wannowa też, tzn. ciekła przy montażu bo hydraulicy (jak mnie to nie dziwi ) spartolili podejście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 14.04.2014 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 jedno co mi się przypomniało jak spojrzałam teraz na nasze fotki. Grohe Rapid SL, stelaż do WC - tandeta!!!!! A dokładnie ten przycisk spłukujący z opcją Fresh, matko jaki plastik i tandeta, ledwo się trzyma. Nie spodziewałam sie tego po Grohe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 14.04.2014 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 oooooo ja też mam te stelaże - nie oglądałam jeszcze przycisków z bliska, ale chyba to zrobię jak mówisz że badziew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 14.04.2014 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 jedno co mi się przypomniało jak spojrzałam teraz na nasze fotki. Grohe Rapid SL, stelaż do WC - tandeta!!!!! A dokładnie ten przycisk spłukujący z opcją Fresh, matko jaki plastik i tandeta, ledwo się trzyma. Nie spodziewałam sie tego po Grohe... ja ma tez zestaw i jakoś nie widze zeby była straszna tandeta :confused: u mnie wszytsko sie trzyma dobrze Pewnie ze sa lepsze klawisze ale ten jak na "akcesoryjny" jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 14.04.2014 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 jest kilka rodzai tych przycisków Fresh, mi się trafił tandetny... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 14.04.2014 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 jest kilka rodzai tych przycisków Fresh, mi się trafił tandetny... :/ ja mam zwyklaka http://cdn12.grohe.com/~mi/696/1290/grohe-fresh-umruestset.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 14.04.2014 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 a czy Was też straszono tym pneumatycznym systemem spłukiwania? Bo dwie osoby zupełnie niezależnie mi o tym mówiły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 14.04.2014 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 ja mam dokładnie ten zestawhttp://www.lazienkaplus.pl/pl/zestaw-podtynkowy-5w1-grohe-rapid-sl-fresh-cosmopolitan-38827,53005,129,i.html ten zestaw adaptacyjny plastikowy mocowany na dwie śrubki, ledwo się trzyma. Przycisk chromowany nie dochodzi idealnie do ściany. Jak się to otwiera to wszystko lata i się rusza, chłopak od wykończeniówki powiedział żeby lepiej tego nie ruszać, albo jak najrzadziej, bo nie wygląda to dobrze.. :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 14.04.2014 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 ja mam zwyklaka http://cdn12.grohe.com/~mi/696/1290/grohe-fresh-umruestset.jpg konkretnie to mi nie o sam przycisk chodzi tylko o ten właśnie zestaw adaptacyjny fresh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 17.04.2014 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Witam Was serdecznienadrabiam zaległości Mamy brame oraz gaz wraz z doprowadzona instalacją do budynku [ATTACH=CONFIG]255269[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]255270[/ATTACH] Wyposażenie łazienek wybraneUmywalki koło modoWc Roca gapWanna Koło Rekord 170x75Baterie Kludi ZendaGrzejniki Instal projekt Code Grzejniki do pokoi standard PurmoGrzejnik na schody Intal Projekt Cover V 180x29Po świętach robimy kominek oraz drzwi wejściowe. Oliwka jak tam Wasza kuchnia??Ivy pięknie/śliczne schody. Zaraziłaś mnie chyba dywanowymi. Jaką planujesz poręcz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 17.04.2014 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Oliwka jak tam Wasza kuchnia?? Ivy pięknie/śliczne schody. Zaraziłaś mnie chyba dywanowymi. Jaką planujesz poręcz?? Barierka będzie taka jak u Mooreli , tylko odbicie lustrzane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 17.04.2014 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 preciki takie czy ciut cieńsze?? i jaki kolor?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cypryski 17.04.2014 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Iwonko, ile Cię będzie kosztować ta barierka? Ewentualnie na priva - jeśli nie chcesz na forum Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts