Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ciepła połowa bliżniaka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziewczyny potrzebuje Waszej pomocy.

Jeden pokój chcemy urządzić z mebelków które obecnie mamy i będzie to pokój na przyjazd dziadków:-)

mamy szafę wenge/srebrne matowe paski i fronty w odcieniu piasku+po środku lustro

kanapa ecru połączona z szaro/brązową strukturą.

Szkoda sprzedawać, bo meble prawie nowe - roczne.

Zresztą same zobaczcie

[ATTACH=CONFIG]255432[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]255433[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]255434[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]255435[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]255436[/ATTACH]

Jaki kolor ścian mógłby do tych odcieni pasować??

drzwi będą białe, listwy przypodłogowe również białe

okna złoty dąb

Moniss dawno nie byłaś z odwiedzinami:bye:

kominek obudowany jest płytami krzemianowo wapiennymi Promasil na to poszło siatka i klej

a taki kolorek ze względu ze wszystko było mokre, a zdjęcie robione tuż po pracy

Na obudowe miały pierwotnie iść łupki, póżniej tynk strukturalny a'la beton architektoniczny....ale ze względu na finanse nałożymy na niego chyba tylko tynk cementowo wapienny, aby nie odróżniał się od pozostałych ścian w salonie i na to już grunt i farba

rere 79 miło że wpadłaś:-)

okno ma wymiar 210x60cm

Informacyjnie jutro kończymy ocieplenie poddasza:-)

W środę montaż drzwi wejściowych.

Około 10go maja ma wrócić na jeden dzień tynkarz obrobić glify drzwi, jednego okna i naprawić kilka dziurek, zatarć które wyszły w trakcie

Ocieplenie i elewacja w drugiej połowie maja

W sobotę był stolarz od zabudowy kuchennej

Nurtujace tematy:

czy fronty białe w kuchni robić w połysku czy półmacie?? Jakoś sklaniam się w kierunku pół-matu

Blat to jest temat rzeka - chyba będzie laminat ze względu na koszty no i pytanie jaki kolor ?? a'la drewno?? czy moze jasniutki szary??

ale wtedy jaki kolor ściany nad blatem?? szkło gładkie białe??

dla przypomnienia

[ATTACH=CONFIG]257039[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]257040[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]257041[/ATTACH]

Doradźcie proszę!!!!

U mnie już zamówione - kocioł kondensacyjny jednofunkcyjny VAILLANT ecoTEC plus vc 246/5-5 (5,7-26,5 kW), zasobnik VIH R 200l - umowę odpisywałam w grudniu, bo była dobra cena, zgłosiłam chęć instalacji na maj.

Co do szafek, nie pomogę, bo mam podobne dylematy i mogę jeszcze bardziej namieszać;)

Witaj Kori...ehh dylematy kuchenne ;) mam to samo...

przed swietami bylismy w studiu kuchennym i jak ja bylam za frontami w polmat, tak skonczylo sie na polysku (moj maz sie uparl na polysk, a ja sie balam podjac konkretnej decyzji :D)

u nas blat ma byc z czarnego granitu, wiec bedzie surowo, chociaz ja bym wolala drewno, zeby ocieplic kuchnie... no ale... (powod j.w. ;))

Na dniach mam otrzymac wizki wiec bede dalej gdybac...bo do konca maja musimy podjac decyzje, zeby kuchnia mogla byc monotowana na polowe lipca...

a teraz zmykam bo do szkoly czas odwiezc dzieciaczki :bye:

kori, wstąpiłam gościnnie. Kuchnia się ślicznie zapowiada.

Mam doświadczenie z serwisem Kludi i złego słowa nie powiem. 2 razy mi się psuła bateria wannowa i serwisant przyjeżdżal w ciągu 2-3 dni o godzinie, która mi pasowała.

Jakby co mogę dać namiar na Pana :)

jakby co, będę uderzać :)