_Chloe_ 17.04.2014 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Kori, idziecie jak burza:) Masz już jakiś wstępny termin przeprowadzki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 17.04.2014 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 preciki takie czy ciut cieńsze?? i jaki kolor?? kori taka jak na fotce czarna będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 18.04.2014 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 Dziewczyny potrzebuje Waszej pomocy.Jeden pokój chcemy urządzić z mebelków które obecnie mamy i będzie to pokój na przyjazd dziadków:-)mamy szafę wenge/srebrne matowe paski i fronty w odcieniu piasku+po środku lustrokanapa ecru połączona z szaro/brązową strukturą.Szkoda sprzedawać, bo meble prawie nowe - roczne. Zresztą same zobaczcie[ATTACH=CONFIG]255432[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]255433[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]255434[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]255435[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]255436[/ATTACH] Jaki kolor ścian mógłby do tych odcieni pasować??drzwi będą białe, listwy przypodłogowe również białeokna złoty dąb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 24.04.2014 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Kori, a coś Ty się tak zwinęła z forum? Stopkę usunęłaś, trudno trafić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 24.04.2014 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 aa jestem jestem:-)nikt nie zagląda to troche zwolniłam:-) co u Nas?? hmmmno więc mamy kominek[ATTACH=CONFIG]256280[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]256281[/ATTACH] a jutro zaczynamy ocieplenie poddasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 24.04.2014 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Fajnie,wklejaj - lubię oglądać postępy:) Co do kolorków - zależy, co lubisz - za mną chodzi granat na przykład;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniss 24.04.2014 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Kori, czym obudowany jest kominek? Nawet tak na surowo ładnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 24.04.2014 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Moniss dawno nie byłaś z odwiedzinami:bye: kominek obudowany jest płytami krzemianowo wapiennymi Promasil na to poszło siatka i kleja taki kolorek ze względu ze wszystko było mokre, a zdjęcie robione tuż po pracy Na obudowe miały pierwotnie iść łupki, póżniej tynk strukturalny a'la beton architektoniczny....ale ze względu na finanse nałożymy na niego chyba tylko tynk cementowo wapienny, aby nie odróżniał się od pozostałych ścian w salonie i na to już grunt i farba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniss 24.04.2014 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Ach, kori! Ja Cię odwiedzam niemal codziennie, tylko się nie wychylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 26.04.2014 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 W czwartek weszła ekipa od ociepleania dachu.pojawili się około 12ejNa dziś już mamy pełne ocieplenie i karton gipsy zaledwie w 1.5dniWtorek kończymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 27.04.2014 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Kori, lecicie z robotą. Widzę, że kominek jest przysunięty mocniej do ściany. Mam prośbę. Jakie wymiary ma okno przy bramie garażowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 28.04.2014 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 rere 79 miło że wpadłaś okno ma wymiar 210x60cm Informacyjnie jutro kończymy ocieplenie poddasza:-) W środę montaż drzwi wejściowych. Około 10go maja ma wrócić na jeden dzień tynkarz obrobić glify drzwi, jednego okna i naprawić kilka dziurek, zatarć które wyszły w trakcie Ocieplenie i elewacja w drugiej połowie maja W sobotę był stolarz od zabudowy kuchennej Nurtujace tematy: czy fronty białe w kuchni robić w połysku czy półmacie?? Jakoś sklaniam się w kierunku pół-matu Blat to jest temat rzeka - chyba będzie laminat ze względu na koszty no i pytanie jaki kolor ?? a'la drewno?? czy moze jasniutki szary?? ale wtedy jaki kolor ściany nad blatem?? szkło gładkie białe?? dla przypomnienia [ATTACH=CONFIG]257039[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]257040[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]257041[/ATTACH] Doradźcie proszę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 28.04.2014 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 szybko wszystko u Was się dzieje Ile macie tej zabudowy poddasza?? bo tempo zawrotne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 28.04.2014 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Tempo oszałamiajace, no ale to forumowe Misiaczki:-) poddasze 94m2 wełna 2x15cmwełna do szczytu 60m2 wełna 1x15cmpodłoga na strychu OSB ok 40m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 28.04.2014 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Ale Wam dobrze - u mnie kupa metrów - aż nie chce mi się o tym myśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 28.04.2014 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Chloe bedzie dobrze....najgorsze tylko finanse dziewczyny a wybrałyście już piec i zasobniki do swoich kotłowni?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 28.04.2014 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 U mnie już zamówione - kocioł kondensacyjny jednofunkcyjny VAILLANT ecoTEC plus vc 246/5-5 (5,7-26,5 kW), zasobnik VIH R 200l - umowę odpisywałam w grudniu, bo była dobra cena, zgłosiłam chęć instalacji na maj. Co do szafek, nie pomogę, bo mam podobne dylematy i mogę jeszcze bardziej namieszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 28.04.2014 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 kori, wstąpiłam gościnnie. Kuchnia się ślicznie zapowiada. Mam doświadczenie z serwisem Kludi i złego słowa nie powiem. 2 razy mi się psuła bateria wannowa i serwisant przyjeżdżal w ciągu 2-3 dni o godzinie, która mi pasowała. Jakby co mogę dać namiar na Pana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.04.2014 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Witaj Kori...ehh dylematy kuchenne mam to samo... przed swietami bylismy w studiu kuchennym i jak ja bylam za frontami w polmat, tak skonczylo sie na polysku (moj maz sie uparl na polysk, a ja sie balam podjac konkretnej decyzji ) u nas blat ma byc z czarnego granitu, wiec bedzie surowo, chociaz ja bym wolala drewno, zeby ocieplic kuchnie... no ale... (powod j.w. ) Na dniach mam otrzymac wizki wiec bede dalej gdybac...bo do konca maja musimy podjac decyzje, zeby kuchnia mogla byc monotowana na polowe lipca... a teraz zmykam bo do szkoly czas odwiezc dzieciaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 29.04.2014 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 kori, wstąpiłam gościnnie. Kuchnia się ślicznie zapowiada. Mam doświadczenie z serwisem Kludi i złego słowa nie powiem. 2 razy mi się psuła bateria wannowa i serwisant przyjeżdżal w ciągu 2-3 dni o godzinie, która mi pasowała. Jakby co mogę dać namiar na Pana jakby co, będę uderzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts