Mmelisa 29.04.2014 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Kori ale polyskow masz wiecej rodzai/rodzajow:rolleyes: bynajmniej tak jak ja w sklepie wybieralam to sprzedawca poinformowal mnie mniej wiecej.... ze... lakier jest drozszy o 3tysiace od folii, a akryl po srodku miedzy tymi dwoma... fornir...nie mam pojecia... tutaj teraz znalazlam troche informacji w tym temacie zaraz sobie tez poczytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 29.04.2014 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Kori ale polyskow masz wiecej rodzai/rodzajow:rolleyes: bynajmniej tak jak ja w sklepie wybieralam to sprzedawca poinformowal mnie mniej wiecej.... ze... lakier jest drozszy o 3tysiace od folii, a akryl po srodku miedzy tymi dwoma... fornir...nie mam pojecia... tutaj teraz znalazlam troche informacji w tym temacie zaraz sobie tez poczytam Przepraszam za prywatę - MEL, gdzie jest Twój wątek "najpierw pomyśl" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 29.04.2014 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Ja mam obecnie w mieszkaniu w szafce narożnej zwykłe półki i mówiąc szczerze szlag mnie trafia jak mam coś z samego końca wyjąć, a gotuje się u nas często, w dużych ilościach (bo każdy praktycznie na innej diecie) więc gary non stop potrzebne - wyjmowane i chowane. Dom buduję raz, kuchnię chcę mieć porządną i wygodną, dlatego wybrałam Le Mans Nie jest to aż tak duży wydatek przy koszcie całej kuchni robionej na wymiar... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 29.04.2014 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 fornir droższy jest niż lakier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 29.04.2014 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 zdecydowałam się na Le Mans (miał być Magic) z uwagi na fakt, że można niezależnie od siebie wysuwać dolną bądź górną półkęhttp://www.bizeo.pl/zdjecia/system-naroznikowy-le-mans-22681.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.04.2014 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Przepraszam za prywatę - MEL, gdzie jest Twój wątek "najpierw pomyśl" ? jakies 3tygodnie temu zostal usuniety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 29.04.2014 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 jakies 3tygodnie temu zostal usuniety Buu.. niedobra Ty:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.04.2014 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 I tak tam nic ciekawego nie bylo...a wczesniej informowalam, ze to zrobie oliwkawawa ja jeszcze nie podjelam decyzji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 29.04.2014 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 fajny ten le manspodoba mi sie i chyba bardziej praktyczny niz magic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 29.04.2014 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Może dla Ciebie nie było;) No trudno - jak będę chciała pogadać, to zapukam do dziennika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 29.04.2014 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 oliwka, to pewnie kwestia tego co chcesz tam trzymac. Jeśli miałabybyć to półka na codzienne garnki to rozwiązanie jest fatalne. Ale tak jak u mnie na serwis wyciągany 3x w roku, brot-maker i robot kuchenny jest idealna. kori, nie mam pojęcia czy fornir jest droższy niż połysk - nie mam połysku Ale fronty fornirowane mnie kosztowały raptem kilkadziesiąt zł więcej na sztuce niż Arsta w ikei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 30.04.2014 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 na żywo nigdy nie widziałam tych systemów do szafek narożnych... ale po fotkach patrząc to te nerki są mało pojemne - nie wypełnia to całej powierzchni szafki... ten magic wydaje się że więcej pomieści, bo ma kosze większe... ale na półkę to zawsze się właduje najwięcej zgadzam się z sheenaz - dobrze by było trzymać tak okazjonalne sprzęty i dać po prostu półki tanio i pojemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 30.04.2014 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Dziś zostaly zamontowane drzwi zewnętrzne. Przez weekend budowa odpoczywa i schnie Po weekendzie rozpoczynamy elewację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 30.04.2014 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Dziś zostaly zamontowane drzwi zewnętrzne. Przez weekend budowa odpoczywa i schnie Po weekendzie rozpoczynamy elewację Kori a może jakieś fotki takie suche fakty tylko podajesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 30.04.2014 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 No wlasnie...Kori Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 01.05.2014 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.05.2014 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 Chloe podziel sie popcornem..bo moj juz sie skonczyl Witam i czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 01.05.2014 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 Proszę:http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/836/n6um.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.05.2014 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 :rotfl: To teraz czekam dalej z popcornem :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 01.05.2014 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 Enjoy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts