kori 01.05.2014 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 [ATTACH=CONFIG]257424[/ATTACH] oj dziewczyny:-)narazie zaklejone, zeby sie nie porysowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.05.2014 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 oooo z szybka w srodku, pojedyncza czy waskie 2? bo ja chyba nie zauwazylam jakie to sa wczesniej decyzja z klamka dobra... my tez tak wzielismy zamiast pochwytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 01.05.2014 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 My też zdecydowaliśmy się na drzwi bez pochwytu:) Co to za drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 05.05.2014 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 dziewczyny drzwi to Wikęd model 12 z pełną szybąhttp://wiked.pl/drzwi/drzwi-stalowe/wzory-przeszklenia-kolory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 05.05.2014 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Kori jak tam , co teraz w planie po weekendzie ?? elewacja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.05.2014 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Aaaaa to teraz juz wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 05.05.2014 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Cześć Ivy no chyba rozpoczniemy w czwartek elewację. Zakupiliśmy wyrzutnie do OC pozostaje jeszcze kupić 2 skrzynki - drzwi rewizyjne, gdzie będą połączone przewody - oświetlenie ogródka, oświetlenie śmietnika, i jakieś tam puszki) W środę/czwartek ma pojawić się ekipa z rusztowaniami. Jeszcze pozostał wybór koloru elewacji, no ale już jestesmy blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 09.05.2014 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Kori jak tam, elewacja ruszyła ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.05.2014 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Reeety Kori, moze jakas mala relacja? chociazby info czy dzieje sie to co mialo dziac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 09.05.2014 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 dziewczynki maszyna ruszyła dziś zabraliśmy się za wybór osprzętu elektrycznego myślałam o berker kwadrat, ale ta cennaaaa:-( czekam obecnie na wycenę Schnider Sedna Przesuwa nam się termin dostawy bloczków łupanych na ogrodzenie, a co się z tym wiąże pierwotny termin koniec maja na ogrodzenie jest nierealny. Prawdopodobnie będzie to połowa czerwca. do tego czasu chciałabym wywieść trochę gliny po budowie z 10-15cm i nawieść czarnoziemu zeby podnieść i wyrównać poziom. A i kwestia odprowadzenia wody z dachu - myślimy o wykopaniu studni z kręgów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.05.2014 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Kori my mamy u siebie studnie chlonna z kregow Reety tez mnie czeka wybor gniazdek:bash: wspolczuje obsuwy.... znam ten bol rowniez... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 09.05.2014 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Mmelisa i jaka szer kręgów i łączna głębokość studni??Jedna studnia?? znacie może gdzie w okolicach wawy można kupić za rozsądne pieniądze czarnoziem??Kostka już wybranaCzekamy na finalną wycenę. Wykonawca ma wejść na początku czerwca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 09.05.2014 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Mmelisa i jaka szer kręgów i łączna głębokość studni?? Jedna studnia?? znacie może gdzie w okolicach wawy można kupić za rozsądne pieniądze czarnoziem?? Kostka już wybrana Czekamy na finalną wycenę. Wykonawca ma wejść na początku czerwca robicie kostkę przed ogrodzeniem frontowym? Wszyscy mi mówią że najpierw ogrodzenie, brama etc. a na końcu kostka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 09.05.2014 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Kostka w dwóch etapachPierw taras i tył oraz opaska z.bokuA po ogrodzeniu cały front Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 09.05.2014 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Kostka w dwóch etapach Pierw taras i tył oraz opaska z.boku A po ogrodzeniu cały front aaaaaaa pokaż kostkę i bloczki na ogrodzenie, jaka firma i kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cypryski 10.05.2014 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 kori, ja jestem FANEM Berker Kwadrat W poprzednim mieszkaniu mieliśmy cały osprzęt elektryczny z tej serii, ale przy wykańczaniu domu poszliśmy na kompromis - Berker Kwadrat poszedł we wszystkie widoczne miejsca, zaś tańszy polski produkt w pozostałe kąty Wykombinowałem, że te polskie gniazdka (nawy w tej chwili nie pamiętam, ale i nie polecam) mogę w każdej chwili zamienić i docelowo mieć tylko Berkera. Według mnie, BK to piękna seria, a sam osprzęt niezawodny. Zwłaszcza łączniki - tutaj bym nie oszczędzał. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 10.05.2014 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 kori, ja jestem FANEM Berker Kwadrat W poprzednim mieszkaniu mieliśmy cały osprzęt elektryczny z tej serii, ale przy wykańczaniu domu poszliśmy na kompromis - Berker Kwadrat poszedł we wszystkie widoczne miejsca, zaś tańszy polski produkt w pozostałe kąty Wykombinowałem, że te polskie gniazdka (nawy w tej chwili nie pamiętam, ale i nie polecam) mogę w każdej chwili zamienić i docelowo mieć tylko Berkera. Według mnie, BK to piękna seria, a sam osprzęt niezawodny. Zwłaszcza łączniki - tutaj bym nie oszczędzał. Pozdrawiam! U nas podobny plan:) W widoczne miejsca coś droższego (jeszcze nie wiem) a w niewidoczne coś tańszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 10.05.2014 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 U nas podobny plan:) W widoczne miejsca coś droższego (jeszcze nie wiem) a w niewidoczne coś tańszego. tylko tych niewidocznych miejsc jakos tak malo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 10.05.2014 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 tylko tych niewidocznych miejsc jakos tak malo u nas sporo:) większość gniazdek jest na dole przy podłodze, za kanapą, za biurkem, za TV gniazdka i włączniki WSZYSTKIE w kotłowni i garażu (jest tego trochę) też będą jakieś zwykłe typu Ospel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.05.2014 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 Mmelisa i jaka szer kręgów i łączna głębokość studni?? Jedna studnia?? szerokosc okolo metra, a glebokosc na 3,5m. Mamy jedna studnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts