cypryski 10.05.2014 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 u nas sporo:) większość gniazdek jest na dole przy podłodze, za kanapą, za biurkem, za TV gniazdka i włączniki WSZYSTKIE w kotłowni i garażu (jest tego trochę) też będą jakieś zwykłe typu Ospel. Ja mam dokładnie tak jak Oliwka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 10.05.2014 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 tylko tych niewidocznych miejsc jakos tak malo Dokladnie My też mamy Berker Kwadrat i są naprawde w porządku. Co prawda najpierw myśleliśmy o wariancie bardziej wypasionym w najbardziej reprezentacyjnych miejscach (z drewnem, szkłem, etc.), ale w końcu skończyło się na czarnych w miejscach widocznych i białych/kremowych tam gdzie gniazdka w pokojach, etc...Nie wyszło to jakoś super drogo, a seria jest naprawdę porządna i chyba niezawodna. Ja jeszcze bylam zadowolona z firmy Simon - mam ich power porty i gniazdo podłogowe, kupiliśmy chyba też do garazu i są też OK, więc wydawały mi się godne rozważenia a nie były drogie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 10.05.2014 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 Dziewczyny, cypryskiWycenilismy berker kwadrat i schnider sedna.Roznica blisko 1.5tys tańszy oczywiście SchneiderMyślimy jeszcze.Berker jak piszecie wieczny niezawodny, ale ta cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 10.05.2014 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 u moich rodziców jest jakaś tanizna totalna od 20 lat i też niezawodna ani razu nie wymieniane;) ja jestem zadowolona z Legranda Ja bym się kierowała wyglądem głównie, bo czy Berker czy Legrand czy Simon czy Schneider-wszystkie będą dobre. Kwestia wyglądu, i ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 11.05.2014 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 u moich rodziców jest jakaś tanizna totalna od 20 lat i też niezawodna ani razu nie wymieniane;) ... a otóż to u moich rodziców też jakieś najtańsze zwyklaki i wiszą od lat wieeeeeeeeelu bez wymiany no bo co niby może się w gniazdu popsuć? nie przesadzajmy budowa to ogromny wydatek - jak można na czymś przyoszczędzić to czemu nie na gniazdach? 1,5 tysiąca to już masz np pralkę... zauważyłam też pewną prawidłowość - jak jest się na jakimś etapie wyboru elementów to się stara by najlepsze/najładniejsze itd a potem jak się mieszka to już się aż tak nie zwraca uwagi na drobiazgi - one giną w całym wystroju... oczywiście nie tyczy się to wszystkich - bo są tacy co ich to będzie drażniło ale większość jednak potem tego nie zauważa - przynajmniej w moim otoczeniu tak zaoobserwowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 11.05.2014 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 (edytowane) a otóż to u moich rodziców też jakieś najtańsze zwyklaki i wiszą od lat wieeeeeeeeelu bez wymiany no bo co niby może się w gniazdu popsuć? nie przesadzajmy budowa to ogromny wydatek - jak można na czymś przyoszczędzić to czemu nie na gniazdach? 1,5 tysiąca to już masz np pralkę... zauważyłam też pewną prawidłowość - jak jest się na jakimś etapie wyboru elementów to się stara by najlepsze/najładniejsze itd a potem jak się mieszka to już się aż tak nie zwraca uwagi na drobiazgi - one giną w całym wystroju... oczywiście nie tyczy się to wszystkich - bo są tacy co ich to będzie drażniło ale większość jednak potem tego nie zauważa - przynajmniej w moim otoczeniu tak zaoobserwowałam Obiema rękami się pod tym podpisuję Za bardzo przejmujemy się niektórymi rzeczami, sama po sobie widzę - jakoś ostatnio do mnie dotarło to, co napisała Karolina - skoro sami nie będziemy czegoś zauważać, to nie ma się co łudzić, że ktoś doceni kunszt i dbałość inwestora o takie szczegóły;). No chyba że tu na forum ktoś pochwali - ale wiadomo - tu są pasjonaci. Mnie chyba tylko zależy na gniazdkach w łazience - pozostałe mogą być zwyklaki najzwyklejsze;) Edytowane 11 Maja 2014 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 11.05.2014 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 ja się cieszę że pamięć jest dość krótka jednak, jeśli chodzi o takie rzeczy, bo tyle ile podczas całej budowy się naprzeżywałam, tu coś nie tak, tam coś nie tak, ile stresu i myślenia. Dobrze że już o większości zapomniałam O gniazdkach też zapomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 11.05.2014 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 a otóż to u moich rodziców też jakieś najtańsze zwyklaki i wiszą od lat wieeeeeeeeelu bez wymiany kiedyś nawet ten przeciętny towar musiał spełniać normy - dlatego hula do dziś. teraz sprzety są obliczone na max 5 lat i masz kupic nowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 11.05.2014 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 kiedyś nawet ten przeciętny towar musiał spełniać normy - dlatego hula do dziś. teraz sprzety są obliczone na max 5 lat i masz kupic nowy osprzęt elektryczny tez ?? te wszystkie gniazdka itd ?? to tym bardziej nie ma co przepłacać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 11.05.2014 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 osprzęt elektryczny tez ?? te wszystkie gniazdka itd ?? to tym bardziej nie ma co przepłacać te z wyzszej półki cenowej bedą służyc przez wiele lat, te tańsze moze trzeba będzie zza jakiś czas wymieniać - można stopniowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 12.05.2014 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 JA postawilam na dobre okna ,dobra izolacje ,dosyc dobre plytki ,a reszte moge wymieniac na najlepsze jak bede miec przyplyw gotowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 12.05.2014 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 ja popłynęłam trochę z tą dobrą jakością zaczęło się niewinnie, a potem był efekt domina Ale im dalej w las (i im mniej kasy na koncie) tym człowiek mądrzejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 12.05.2014 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 dlatego gniazdka i kontakty bedą Schnider Sedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 12.05.2014 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 dlatego gniazdka i kontakty bedą Schnider Sedna Schnider? Chyba Schneider Sedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.05.2014 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Schnider? Chyba Schneider Sedna oj tam czepiasz sie e zabraklo i wielkie haaloo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 12.05.2014 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 wojgoc tylko czeka na jakieś wpadki, aby skomentować... ale to nic nowego...przyzwyczaiłam się i nie tylko ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.05.2014 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 kori jakie bierzecie białe czy jakieś inne wypaśne ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.05.2014 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 wojgoc tylko czeka na jakieś wpadki, aby skomentować... ale to nic nowego...przyzwyczaiłam się i nie tylko ja wiem kori...czytam jego nie raz i nie drugi wiec wyczulam go dlatego tez napisalam tak jak napisalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 12.05.2014 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 standard białe z białą ramkątylko tyle że podświetlane Ivy masz już pomysł na oświetlenie trepów mam na myśli te nad cokołami??ostatnio widziała Skoff'y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 13.05.2014 04:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 te z wyzszej półki cenowej bedą służyc przez wiele lat, te tańsze moze trzeba będzie zza jakiś czas wymieniać - można stopniowo no a czemu wymienić tańsze, bo: ... co niby może się w gniazdu popsuć? ... ?????? ciekawa jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts