Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ciepła połowa bliżniaka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

tylko tych niewidocznych miejsc jakos tak malo ;-)

Dokladnie :)

My też mamy Berker Kwadrat i są naprawde w porządku. Co prawda najpierw myśleliśmy o wariancie bardziej wypasionym w najbardziej reprezentacyjnych miejscach (z drewnem, szkłem, etc.), ale w końcu skończyło się na czarnych w miejscach widocznych i białych/kremowych tam gdzie gniazdka w pokojach, etc...Nie wyszło to jakoś super drogo, a seria jest naprawdę porządna i chyba niezawodna. Ja jeszcze bylam zadowolona z firmy Simon - mam ich power porty i gniazdo podłogowe, kupiliśmy chyba też do garazu i są też OK, więc wydawały mi się godne rozważenia a nie były drogie.

u moich rodziców jest jakaś tanizna totalna od 20 lat i też niezawodna :D ani razu nie wymieniane;)

...

a otóż to :)

u moich rodziców też jakieś najtańsze zwyklaki i wiszą od lat wieeeeeeeeelu bez wymiany :)

no bo co niby może się w gniazdu popsuć? nie przesadzajmy ;)

budowa to ogromny wydatek - jak można na czymś przyoszczędzić to czemu nie na gniazdach?

1,5 tysiąca to już masz np pralkę...

zauważyłam też pewną prawidłowość - jak jest się na jakimś etapie wyboru elementów to się stara by najlepsze/najładniejsze itd a potem jak się mieszka to już się aż tak nie zwraca uwagi na drobiazgi - one giną w całym wystroju...

oczywiście nie tyczy się to wszystkich - bo są tacy co ich to będzie drażniło ;) ale większość jednak potem tego nie zauważa - przynajmniej w moim otoczeniu tak zaoobserwowałam

a otóż to :)

u moich rodziców też jakieś najtańsze zwyklaki i wiszą od lat wieeeeeeeeelu bez wymiany :)

no bo co niby może się w gniazdu popsuć? nie przesadzajmy ;)

budowa to ogromny wydatek - jak można na czymś przyoszczędzić to czemu nie na gniazdach?

1,5 tysiąca to już masz np pralkę...

zauważyłam też pewną prawidłowość - jak jest się na jakimś etapie wyboru elementów to się stara by najlepsze/najładniejsze itd a potem jak się mieszka to już się aż tak nie zwraca uwagi na drobiazgi - one giną w całym wystroju...

oczywiście nie tyczy się to wszystkich - bo są tacy co ich to będzie drażniło ;) ale większość jednak potem tego nie zauważa - przynajmniej w moim otoczeniu tak zaoobserwowałam

Obiema rękami się pod tym podpisuję:) Za bardzo przejmujemy się niektórymi rzeczami, sama po sobie widzę - jakoś ostatnio do mnie dotarło to, co napisała Karolina - skoro sami nie będziemy czegoś zauważać, to nie ma się co łudzić, że ktoś doceni kunszt i dbałość inwestora o takie szczegóły;). No chyba że tu na forum ktoś pochwali - ale wiadomo - tu są pasjonaci. Mnie chyba tylko zależy na gniazdkach w łazience - pozostałe mogą być zwyklaki najzwyklejsze;)

Edytowane przez _Chloe_