ivy17 13.05.2014 04:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 standard białe z białą ramką tylko tyle że podświetlane Ivy masz już pomysł na oświetlenie trepów mam na myśli te nad cokołami?? ostatnio widziała Skoff'y kori ja nie mam takiego oświetlenia schodów:-( nie mam cokolow nie mam światełka u mnie bedzie wiszaca lampa nad spocznikiem a resztę korytarz nad schodami mam górne oswietlenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 13.05.2014 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 ciekawa jestem tez jestem ciekawa ja mam tania serie ospel as i mimo ze z roznych wzgledow gniazdka byly juz odkrecane przykrecane po kilka razy nic im sie nie stalo moze któreś drozsze lepiej sie montuja czy cos? moze tu je mozna uszkodzic ewentualnie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cypryski 13.05.2014 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Ja mam (chyba?) podobne schody do Iwonki i również nie robiliśmy żadnych światełek przy trepach. Tylko 2 kinkiety w okolicy spocznika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 13.05.2014 05:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Ivy , cypryski a macie już pomysł na te kinkiety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 13.05.2014 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 kori, ja mam skoffy przy schodach, dorabialismy je później bo u nas konstrukcja schodów pojawiła się podczas wykańczania, więc nie było wiadomo jak umieścić światełka. I muszę przyznać że lampki są super, ledowe, wieczorem świecą się cały czas właściwie tylko one jak np oglądamy TV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 13.05.2014 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Ja mam (chyba?) podobne schody do Iwonki i również nie robiliśmy żadnych światełek przy trepach. Tylko 2 kinkiety w okolicy spocznika Ivy , cypryski a macie już pomysł na te kinkiety? Ja sobie wymyśliłam ze nie chce cokolików i takich światełek po pierwsze moj P. uwielbia iluminacje wiec i tak to by było za mało, po drugie marzył mi sie jakis spektakularny zwis- nie koniecznie wielki ale takie "wow"...niestety jest to ostatnia rzecz na jaką teraz chce wydac kase wiec kupilam lampę Vita jako mniejsze wow, ale bardzo mi sie podoba http://cdn.shopify.com/s/files/1/0449/8621/products/Vita_Silvia7_b04645f5-eb76-418f-ae47-85a323be7fc5.jpeg?v=1397936099 jeszcze nie wisi bo jest za dużo kurzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 13.05.2014 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Lucka patrzyłam na te skoffy i podobają mi sięWybralas z ciepłym czy zimnym światłem?? Dodatkowo poza lampkami podswietlajacymi trepy potrzebuje 3kinkiety na ścianęMacie jakiś pomysł?? A druga sprawa to poszukuje oświetlenia na zewnątrz w przystępnej cenie i energooszczędneKinkiet nad garazem oraz kinkiet na ścianie z drzwiami wejsciowymi najchętniej coś z.jeden serii jak się da.Oraz 2kinkiety na boczną ścianę świecące góra dół Macie jakieś pomysły?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 13.05.2014 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 kori, ja mam skoffy przy schodach, dorabialismy je później bo u nas konstrukcja schodów pojawiła się podczas wykańczania, więc nie było wiadomo jak umieścić światełka. I muszę przyznać że lampki są super, ledowe, wieczorem świecą się cały czas właściwie tylko one jak np oglądamy TV drogie te Skofy? oglądałam je (chyba to były Skofy) i mi się jakoś wizualnie nie podobały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 13.05.2014 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Oliwka a masz jakaś alternatywę na te skofy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 13.05.2014 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Oliwka a masz jakaś alternatywę na te skofy?? szczerze to jeszcze się jakoś specjalnie nie rozglądałam... i tak narazie kasy na to brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 13.05.2014 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 ołrajt to bedzie jak cos szukać razem:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 13.05.2014 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 kiedyś patrzyłam na takie:http://www.lumenpro.pl/oswietlenie-led/60757-oprawa-led-podtynkowa-navi-230v-ledix.htmlhttp://www.lumenpro.pl/oswietlenie-led/60752-oprawa-led-podtynkowa-rubi-z-ramka-230v-ledix.html wizualnie mi się nawet podobają, ale wolałam zobaczyć na żywo jak pada światło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 13.05.2014 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 tez jestem ciekawa ja mam tania serie ospel as i mimo ze z roznych wzgledow gniazdka byly juz odkrecane przykrecane po kilka razy nic im sie nie stalo moze któreś drozsze lepiej sie montuja czy cos? moze tu je mozna uszkodzic ewentualnie ?? Dziewczyny, a Berker Kwadrat - ładna i z tego co widzę niedroga jest - chyba że źle liczę I ma chyba dobre opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 13.05.2014 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Kori, ja mam Warm White, wyglądają tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 14.05.2014 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 a mam takie pytanko, jest nas tu trochę, może podpowiecie ostatnie malowanie ścian robić przed montażem drzwi wewnętrznych oraz listew, czy po?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 14.05.2014 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 MOIM ZDANIEM malowanie robi sie przed drzwiami i listwami ,nie trzeba oklejac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 14.05.2014 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 MOIM ZDANIEM malowanie robi sie przed drzwiami i listwami ,nie trzeba oklejac sprzeczne opinie usłyszałam, dlatego pytam... ale już chyba wiem jak zrobię. Tak jak napisałaś Pralinko-najpierw malowanie, a drzwi na końcu. Parkieciarz mówi, że malowanie na końcu, bo po montażu opasek i listew wychodzą jak nierówne są ściany, są szczeliny, i można to przed malowaniem uzupełnić, i potem zamalować. Z kolei chłopak od malowania powiedział to co Ty-kto będzie to oklejał?! A jak drzwi napuchną od wilgoci pomalowanych ścian..? I w zamówieniu naszych drzwi też jest warunek, jak wół, że drzwi montowane musza być na końcu, po pracach mokrych, inaczej gwarancja wygasa. Więc sprawa jasna. A jak będą faktycznie szczeliny przy opaskach to mi chłopaki to ładnie zrobią już na samym końcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 17.05.2014 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 Kori, jak elewacja? Dzieje się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 17.05.2014 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 A dziękuję za pamięćWe wtorek kładziemy tynk i koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 17.05.2014 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 A dziękuję za pamięć We wtorek kładziemy tynk i koniec������ Dziś był człowiek od kostki Wszystko ustaliliśmy,wchodzi za 2tygodnie Przyszły tydzień prawdopodobnie ściągamy gline po budowie Robimy odwodnienie tj odprowadzenie wody opadowej z dachu Tak aby było gotowe już do kostki O, super - będą zdjęcia? Dużo macie tej gliny? U nas od zatrzęsienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts