zazi20 24.09.2013 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Witam, Mam pytanie odnośnie ułożenia paneli na podłodze która wygląda na zapadniętą na środku pokoju. Sprawa wygłada tak, że jest to pokój o powierzchni 20m2. patrząc od każdego narożnika widać jak na środku pokoju jest taki spad możliwe że rożnica środka od podłogi przy ścianie wynosi między 1-3cm. co zrobić w takiej sytuacji?? dodam że planuje położyć panele, ale czy wykładzina nie będzie lepszym rozwiazaniem???proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konarski 24.09.2013 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Witam, Mam pytanie odnośnie ułożenia paneli na podłodze która wygląda na zapadniętą na środku pokoju. Sprawa wygłada tak, że jest to pokój o powierzchni 20m2. patrząc od każdego narożnika widać jak na środku pokoju jest taki spad możliwe że rożnica środka od podłogi przy ścianie wynosi między 1-3cm. co zrobić w takiej sytuacji?? dodam że planuje położyć panele, ale czy wykładzina nie będzie lepszym rozwiazaniem???proszę o pomoc. Zastosuj wylewkę samopoziomującą i kładź na podłogę co Ci się podoba a nie co się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zazi20 26.09.2013 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 tylko czy mogę zrobić wylewkę na podłodze w mieszkaniu na 2 pietrze??? nie bedzie za cieżka??? nic sie nie stanie??? dodam że to jest angielskie budownictwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
subfosylny 28.09.2013 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Pod panele można to wypoziomować płytą HDF i folią do paneli. Pracochłonne ale najprostsze i najbezpieczniejsze na stropach drewnianych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekkur 28.09.2013 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Witam, Mam pytanie odnośnie ułożenia paneli na podłodze która wygląda na zapadniętą na środku pokoju. Sprawa wygłada tak, że jest to pokój o powierzchni 20m2. patrząc od każdego narożnika widać jak na środku pokoju jest taki spad możliwe że rożnica środka od podłogi przy ścianie wynosi między 1-3cm. co zrobić w takiej sytuacji?? dodam że planuje położyć panele, ale czy wykładzina nie będzie lepszym rozwiazaniem???proszę o pomoc. Ułożyć na podłodze folię i wywinąc na sciany. Nierówności wyrównać perlite firmy Fermacell. Na to płyty OSB 16mm, a na płyty co chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts