koper009 25.09.2013 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Hej ! szukałem po różnych forach i stronach, jednak nie znalazłem konkretnej odpowiedzi...od niedawna mam lokal składający się z 4 pomieszczeń i korytarza w kamienicy. pomieszczenia są przeznaczone na sklep - czynny d pon do soboty w godzinach 9.00 - 18.00. i właśnie mam problem jakie ogrzewanie... w dwóch pomieszczeniach na pewno bądą grzejniki konwektorowe - pow. pomieszczeń 20 m2, wysokość 2,7m, a w dwóch mam ładne piece kaflowe - pow. 25 m2, wys 2,7m - jakie tam założyć ogrzewanie - czy lepiej wkłady czy grzejniki ? jak wkłady to jakiej mocy ? jeżeli chodzi o koszty prądu, to u mnie wychodzi 0.32 zł za KW - mam prąd z mojej firmy produkcyjnej gdzie mam własną trafostację.ma może ktoś z Was doświadczenie z wkładami do piecy kaflowych ? które rozwiązanie będzie lepsze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts