Przepior 25.09.2013 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Witam, mam pewien problem dotyczący pralki powyższej.Dostałem ją i generalnie działa sprawnie, była ubrudzona w środku ale przeprałem kilka razy z octem i sodą, usunęło to większość kamienia i zabrudzeń, ale największy problem mam z podajnikiem proszku oraz płynu. Kaseta do której się ich nakłada jest sklejona z 2 plastikowych części więc nie da się jej rozebrać, a ocet ani soda nie dotarły tam i widać przez "okienko", służące do dozowania płynów, że jest tam szlam i kamień, jeden taki "element" jest zbrylony w całkiem sporą grudkę. Pralce zdarza się zostawiać szare plamy na ubraniach, a ja nie wiem jak sobie z tym poradzić.Próbowałem nawet moczyć samą kasetę w misce z octem, ale dużo to nie pomogło.Macie może na to jakiś sposób jak się tego pozbyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts