Pinia 13.06.2002 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2002 Witam!Jestem w trakcie remontu mieszkania i utknęłam w łazience na obudowie rur ciepłowniczych.Przebiegają one przez cały pion i to na wierzchu ściany. Będą obudowane kafelkami, ale muszą mieć ujście ciepła, dlatego najlepiej z przodu wstawić jakąś kratkę lub mate ratanową na całej długości tychże rur. Mieszkam w Szczecinie i niestety nic takiego nie mogę tu znleźć. Myśłałam także o jakiejś blasze ażurowej. Proszę o poradę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 13.06.2002 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2002 W Castoramie można nabyć siatkę chyba rattanową na metry. Widziałam taką w Warszawie.A może od przodu zrobić ramkę, a do tej ramki przymocować jakiś materiał w kolorze łazienki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.09.2002 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2002 proponuje obudowe zrobic z plyty gips-kart.na dole i na gorze obudowy-ok.20 cm od podlogi i sufitu zamontuj male w miare estetyczne kratki wywiewne.moga byc metalowe.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts