GraMar 26.09.2013 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Następny kwiatek, zniknęły gniazdka, prądu jeszcze nie mam poprowadzonego mieszkaniowego i jak je odnaleźć bez demolki? Na fotkach sprzed tynkowania-są.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 26.09.2013 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 były i nie ma? a to Ci historia To chyba elektryk może pomóc tylko. Ewentualnie jak masz fotki dokładne, to możesz próbować je namierzyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraMar 26.09.2013 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Nie za bardzo dokładne, takie całej ściany-nie da się w ten sposób idealnie utrafić w gniazdo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xmsg 26.09.2013 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Zgrubnie z fotek, a potem wystarczy lekko popukać.Będzie słychać głuche pustki. Wtedy młoteczkiem mocniej i po sprawie. PozdrawiamGREGOR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraMar 26.09.2013 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 A może to będzie inaczej wysychać, szybciej, wolniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraMar 26.09.2013 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Tynkarze wszystko tak dokładnie zabezpieczali, że nakładali na wszystko swoje zatyczki Zgrubnie z fotek, a potem wystarczy lekko popukać. Będzie słychać głuche pustki. Wtedy młoteczkiem mocniej i po sprawie. Pozdrawiam GREGOR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraMar 28.09.2013 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 pukałam, stukałam:widelcem, gwoździem na nitce, drucikiem i drutem- albo nie mam słuchu muzycznego albo dźwięk taki sam Zgrubnie z fotek, a potem wystarczy lekko popukać. Będzie słychać głuche pustki. Wtedy młoteczkiem mocniej i po sprawie. Pozdrawiam GREGOR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraMar 28.09.2013 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 no i co potem? Co ma być:mokre to miejsce, czy suchsze, czy coś innego obserwować? Na jednym miejscu wyjątkowo mi zależy- wyłącznik do spiżarki, ciemnica tam nieludxka i jeszcze trzeba będzie demolować kawał ściany! Dziękuję za porady Zwilż ściany wodą z rozpylacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xmsg 01.10.2013 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Tynkarze wszystko tak dokładnie zabezpieczali, że nakładali na wszystko swoje zatyczki To pozostaje włączyć instalację i polatać po ścianach wyszukiwaczem przewodów pod napięciem. Lecimy w poziomie na wysokości 1,5, znajdziemy przewody, potem góra/dół i tam gdzie się skończy sygnał, powinna być puszka. Pozdrawiam GREGOR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraMar 02.10.2013 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Witam Pięknie wygląda to w Twoim opisie.... A w spiżarni jest zrobiona wysokość inaczej, bo ma dołek i nie będzie ponadto w niej ocieplenia podłogi na folii Izokpol. O kant rozbić, a żeby mieć miernik to trzeba wezwać elektryka i znowu kasa na stół! To pozostaje włączyć instalację i polatać po ścianach wyszukiwaczem przewodów pod napięciem. Lecimy w poziomie na wysokości 1,5, znajdziemy przewody, potem góra/dół i tam gdzie się skończy sygnał, powinna być puszka. Pozdrawiam GREGOR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 02.10.2013 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Witam Pięknie wygląda to w Twoim opisie.... A w spiżarni jest zrobiona wysokość inaczej, bo ma dołek i nie będzie ponadto w niej ocieplenia podłogi na folii Izokpol. O kant rozbić, a żeby mieć miernik to trzeba wezwać elektryka i znowu kasa na stół! życie to nie bajka - i nikt nie mówił, że będzie zaj..... ooo przepraszam - Twoi tynkarze chyba tak mówili na początku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraMar 02.10.2013 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Mówili, że 30 lat tynkują i ja także będę zadowolona. życie to nie bajka - i nikt nie mówił, że będzie zaj..... ooo przepraszam - Twoi tynkarze chyba tak mówili na początku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraMar 02.10.2013 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Włączyć, WŁĄCZYĆ INSTALACJĘ??!! ZE POSIAŁ MOJE PAPIÓRKI I KŁÓCĄ SIĘ na razie, KTO TO SPIER.LIŁ!! Może poradzisz mi coś do światła ze świeczki To pozostaje włączyć instalację i polatać po ścianach wyszukiwaczem przewodów pod napięciem. Lecimy w poziomie na wysokości 1,5, znajdziemy przewody, potem góra/dół i tam gdzie się skończy sygnał, powinna być puszka. Pozdrawiam GREGOR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 02.10.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Nic nie włączać.Iść do marketu i kupić szukaczkę do kabli i rur.Potem zdjęcia do łapy i szukać. Jak się znajdzie - śrubokrętem opukać i ew dziobnąć w znalezione miejsce. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xmsg 02.10.2013 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Nic nie włączać. Iść do marketu i kupić szukaczkę do kabli i rur. Potem zdjęcia do łapy i szukać. Jak się znajdzie - śrubokrętem opukać i ew dziobnąć w znalezione miejsce. Adam M. Adam M. - nie ma zdjęć, szukacz za drogi - nie da się. Trzeba zostawić zatynkowane puszki i nie ma innej opcji, wszystkie inne opcje to koszty. pozdr GREGOR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz80 02.10.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Gdy puszka płytko pod tynkiem to stukanie lekko rękojeścią śrubokręta i głuchy dźwięk, ale fakt -czasami nie było różnicy....wtedy na podstawie tych zgrubnych zdjęć liczyłem pustaki. Wychodziło znając ich wymiary ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 02.10.2013 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Szukaczka kabli i rur w markecie ze cztery dychy kosztuje.Siedmiolatek ją obsłuży... (mnie dodali do wiertarki, ale wiertarka z tych droższych była) Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praktykant 03.10.2013 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 dodali, bo badziewie jst. i zaby smieci elektronicznch sie pozbyc to ludziom rozdaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts