kori 26.09.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Witam, Pytanie do ekspertów, jeżeli pierwotnie w projekcie budowalnym mam wentylację grawitacyjną, a obecnie zmieniliśmy i realizujemy wentylację mechaniczną, to czy musimy przed zgłoszeniem do odbioru nanieść zmiany u architekta?? kori Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kerado28 30.09.2013 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Czy naprawdę nikt nie wie(pytam tych co się najbardziej udzielają na forum)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk64 30.09.2013 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Ja nie musiałem tego robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kangaxx 01.10.2013 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 nie trzeba u architekta jeśli zmiany są nieistotne, styknie wpis kierbuda w db Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts