gmx7 27.09.2013 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Witam, mam problem z montowaniem karnisza. Mieszkanie w starej kamienicy, tynk jest lekko zmurszały, co bardzo utrudnia montowanie. Kupiłem kołki Fishera, ale też nie dały rady i karnisz po miesiącu spadł. Jest jakiś inny sposób, żeby zamontować ten karnisz raz, a porządnie? Dziękuję za pomoc z góry. Dominik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gandw 27.09.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Wszystko zależy do jakiego stopnia chcesz to zrobić porządnie. Najprościej kupić długie (60-100mm) kołki żeby chwyciły muru (pewnie cegły) a nie tylko tynku. Możesz też miejscowo skuć tynk i położyć nowy, lepszej jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gołaczyński 05.10.2013 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Hej, też miałem kiedyś podobny problem. U mnie kołki 10 cm nie dały rady. Musiałem zamocowac dluzsze.i wtedy dopiero karnisz sie trzymal. Nie ukrywam, ze ten sam problem mam przy wszystkich innych pracach remontowych w domu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts