california1977inter 28.09.2013 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Jestem przed zakupem kominkaWybrałem Spartherma varie narożną z akumulacją, i wybór już pozostaje Mam pytanie do użytkowników czy ktoś z was ma kominek robiony przez firme kominki UlfikSłyszałem że są ok, wole to potwierdzić jeszcze gdzieś w sieci zanim się zdecyduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam34 28.09.2013 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Jestem przed zakupem kominka Wybrałem Spartherma varie narożną z akumulacją, i wybór już pozostaje Mam pytanie do użytkowników czy ktoś z was ma kominek robiony przez firme kominki Ulfik Słyszałem że są ok, wole to potwierdzić jeszcze gdzieś w sieci zanim się zdecyduje Dobrze słyszałeś Nie wiem czy wiesz ale Ulfików jest dwóch, mnie kominek robił Pan Michał, i raczej polecam tego wykonawce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rosomakx4 01.10.2013 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Osobiście nie mam kominka z tej firmy ale dość dobrze znam kogoś komu ostatnio robili kominek w moim sąsiedztwieOpinie są raczej pozytywne, z relacji wynika że znają się na tym co robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akumulator 01.10.2013 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Jedno zdjęcie z ich strony wygląda okazale niezłe monstrum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
california1977inter 03.10.2013 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 co sądzicie o akumulacji, jest to warte tych 4 tyś złotych za dwa bloki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.10.2013 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Jedno zdjęcie z ich strony wygląda okazale niezłe monstrum Które bo trochę ich maja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.10.2013 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Popatrzcie na realizacje dokładniej.Czy czegoś tam nie zauważacie???Nie będę niczego sugerował ale dobrze się przyjrzyjcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 04.10.2013 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Ale u którego Ulfika ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.10.2013 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Ale u którego Ulfika ? Przepraszam u tego. http://kominki-ulfik.pl/index.php/galeria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akumulator 04.10.2013 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 chodziło mi o te monstrum kaflowe ( z czerwonymi kaflami ) masakra wielkie. http://kominki-ulfik.pl/index.php/galeria/kaflowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rosomakx4 05.10.2013 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 chodziło mi o te monstrum kaflowe ( z czerwonymi kaflami ) masakra wielkie. http://kominki-ulfik.pl/index.php/galeria/kaflowe Klient płaci i klient wymaga Na zdjęciach kominki wyglądają ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akumulator 05.10.2013 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Na wasze oko taki klient ile zapłacił za taki Kominek jak ten z czerwonymi kaflami ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
california1977inter 07.10.2013 06:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Panowie, moje zapytanie dotyczyły Pana MIchała, Ulfików jest dwóch http://www.kominkiulfik.pl Prawdopodobnie dogadam się z gościem i zdam relacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 07.10.2013 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Panowie, moje zapytanie dotyczyły Pana MIchała, Ulfików jest dwóch www.kominkiulfik.pl Prawdopodobnie dogadam się z gościem i zdam relacje Rzeczywiście w pierwszym poście dokładnie to zaznaczyłeś ,że chodzi o Michała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
california1977inter 11.10.2013 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Rzeczywiście w pierwszym poście dokładnie to zaznaczyłeś ,że chodzi o Michała. Sory, moje przeoczenie Jak na laika moge powiedzieć że Pan Michał jest godny polecenia, mało informacji na ten temat jest w sieci Informuję ewentualnych zainteresowanych Jak mi pomalują to wstawię zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
california1977inter 13.10.2013 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Tak wyszedł nam rzeczony kominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 15.10.2013 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Fajne te los baje-ros (motywy w kuchni) a kominek utrzymany w spokojnym tonie dobrze komponujący się z otoczeniem.Wszystko tu współgra.O takie fotki walczę tu na FM.Bardzo mi się ten spokój podoba. serdecznie pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts