pakaj2d2 29.09.2013 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Witam. Z takim pytaniem. W projekcie nie mam zestawienia ilościowego materiału potrzebnego na wykonanie dachu.Czy istnieje jakiś łatwy program, który umożliwi mi zliczenie potrzebnej ilości drewna jaką mam zamówić żeby wykonać dach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
מרכבה 29.09.2013 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Z takim pytaniem. W projekcie nie mam zestawienia ilościowego materiału potrzebnego na wykonanie dachu no ale za to wiesz że ława fundamentowa ... jest 30 razy z wymiarowana ... a masz chociaż wymiary długościowe tych krokwi ... bo z tym w "projektach" bywa ciężko ...po tak sutym wymiarowaniu ław energii nie starcza na dach ... cóż widać tylko się potwierdza ... Program ? arkusz kalkulacyjny ... nie masz czasu zgłębiać jakiś innych programów... bo szybciej na piechtę policzysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciej74 30.09.2013 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 pakaj w czym problem masz w projekcie podane wymiary dł. krokwi X wysokość X szerokość X ilość , to samo robisz z jętkami płatwiami itp. Nie trzeba programu wystarczy kalkulator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts