Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Węgiel to śmierć

KvM

Recommended Posts

Bronisz straconej reduty

Przyznaj się, choć wiem że łatwo się nie poddajesz.

.Obejrzy sobie np. swoje regały na książki (nawet te pod sufitem) i sprawdź ile na nich zebrało się kurzu.

Czyścisz je ozonem, lub innym bakteriobójczym świństwem co dwa miesiące?

Na regalach z ksiazkami nie mam ciemno i czasami wilgotno. Dodatkowo moge latwo zadbac o ich czystosc. Nie sprzatasz w domu - na pewno sprzatasz? Zmywarke tez pewnie na 70*C puslisz czasami, lodowke zonka umyje od czasu do czasu, moze nawet prysznice i perlatory przelejesz goraca woda przy przegrzewaniu zasobnika CWU. Ale za to WM nie - nigdy. Przez 5, 10, 30 czy wiecej lat mieszkania. Bo "po co" PN mowi, ze czyscic sie powinno, ale "zbiorowa mondrosc" FM mowi, ze "na bocznych nie stoja" :D.

WM w wydaniu "z drutu i drewna" to IMHO sredni pomysl w dzisejszych czasach, gdy juz wiemy, co to sa mykotoksyny. :)

• Odpowiedzi 428
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie lubie chodzic na basen, bo czuje sie niekomfortowo w jednej "zupie" z obcymi ludzmi o roznym poziomie higieny osobistej. Zdziwil bys sie jak malo sob myje to i owo, bo zalatwieniu grubszej potrzeby fizjologicznej. Ale jak ktos lubi....

Sam chyba siebie oszukujesz z tymi "warstwami" i ozonowaniem. :D

Zdrowka...

A wiesz po co do wody w basenach dodaje się chlor?

Polityka trucia Polaków jest powiązana z polityką ratowania Polskich kopalń .

Sprzedano syf którego nie chciały elektrownie.

Za około 5 lat onkolodzy będą mieli masę roboty ,a uroczystości rodzinne zjednoczą Polaków :yes:

Szkoda że świadoma część społeczeństwa jest niezadowolona, ale niektórzy cieszą się bardzo. Kopalnie i cały biznes hurtowo-transportowy związany z węglem zadowolony. Końcowy odbiorca, czyli wszelkiej maści użytkownicy "ekogroszków" i nie-eko także. Lekarze będą mieli kogo leczyć, farmaceutyka zadowolona. Wszystko gra:D.

Szkoda że świadoma część społeczeństwa jest niezadowolona, ale niektórzy cieszą się bardzo. Kopalnie i cały biznes hurtowo-transportowy związany z węglem zadowolony. Końcowy odbiorca, czyli wszelkiej maści użytkownicy "ekogroszków" i nie-eko także. Lekarze będą mieli kogo leczyć, farmaceutyka zadowolona. Wszystko gra:D.

I wcześniejsze emerytury nie straszne dla budżetu .

Dodaj jeszcze - PIS zachwycony, bo górnicy mu opon na ulicach palić nie będą, większa kasa do budżetu spłynie i mniej na 500+ trzeba będzie dopożyczyć...

Wyda się kilka zakazów paliw stałych to będzie komu wlepić mandat - tez sam zysk (jak z fotoradarów).

Adam M.

Nie ma takiego skurwysyństwa, jakiego by nie zrobił nawet NAJLEPSZY RZĄD jak mu kasy braknie...

A ten rząd naobiecywał tyle, że kasy brakuje mu stale i dużo!

To... WIESZ GDZIE oni mają te smogi, Twoje zdrowie itp. duperele?

Adam M.

No, nie wiem...

Dobrymi chęciami to piekło wybrukowano.

A ten rząd co zrobi - to gorzej wychodzi.

Gospodarka staje, pieniądz się schował, krzywa Laffera dawno przekroczona a oni nic, tylko uszczelniają, opodatkowują, wymyślają kary i ograniczenia.

I - podobno dla naszego dobra.

A tego dobra to nam już prawie nic nie zostało...

To pierdolnie, bo musi!

Tylko nie wiem jak, bo wiem, ze już niedługo.

Adam M.

No, nie wiem...

Dobrymi chęciami to piekło wybrukowano.

A ten rząd co zrobi - to gorzej wychodzi.

Gospodarka staje, pieniądz się schował, krzywa Laffera dawno przekroczona a oni nic, tylko uszczelniają, opodatkowują, wymyślają kary i ograniczenia.

I - podobno dla naszego dobra.

A tego dobra to nam już prawie nic nie zostało...

To pierdolnie, bo musi!

Tylko nie wiem jak, bo wiem, ze już niedługo.

Przy nastepnych wyborach (jesli jakies wogole beda) byc moze takie polityczne leniuchy jak ja jednak wyjda z domu i wrzuca swoj glos do urny. Chociazby po to, zeby takiego wstydu nie bylo.

"gornicy przyszli po dom Pani Premier z kwiatami i petycja. Ona ich olala. Opon syren i petard zapomnieli? "

Nie!

Głupole od rąbania tych czarnych kamyków po naukę przyszli do SWOJEGO rządu.

Tego, co go SOBIE wybrali dla 500+

Lekcję odebrali.

A że to głupole od rąbania kamieni to ciekawe ILE z niej zapamiętają.

Prosty naród to skojarzenia tez proste.

Kwiatki se zamienią na syrenki, opony i kilofy i zaś przyjdą.

Niedługo.

Adam M.