adam_mk 15.01.2017 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 Rząd za to mądry mamy.Już zaczęli fortyfikowanie Sejmu.Pod Pałacem Prezydenckim też fortyfikują...Całą sobotę pokazywali baranom, CO na nich szykują.Jaki wspaniały sprzęt maja, jakich dzielnych żołnierzy...Wyraźnie czują co będzie... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 15.01.2017 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 Będą trwali na stanowisku niezłomnie dla naszego dobra!Wiesz chyba, że "rzad się sam wyżywi" ?Tę prawdę to chyba Jurek Urban dawno objawił... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 15.01.2017 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 Ludzie, nie narzekajcie na obecne rządy. Każdy z nas jeździ samochodem lepszym lub gorszym, wielu nowym. Za komuny posiadanie auta samo w sobie było luksusem, tak jak np kolorowy telewizor. Podobał się Wam (pamiętającym) stan wojenny, godzina milicyjna, wszystko na kartki? Był jedna jeden plus - wszystko w szkle i brak hałd śmieci z plastiku. Pamiętajmy też, że zdecydowana większość dróg została zbudowana za tamtych czasów, nawet obecne austostrady są budowane na miejscu starych dróg wykorzystując już ich podbudowę. Za nowych rządów nie powstał nawet kilometr torów kolejowych. Nie narzekajmy bo może być gorzej, szanujmy to co mamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 15.01.2017 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 Ja jakos wole rownac w gore niz w dol. Tak mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 15.01.2017 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 Czytałeś to, co napisałeś? Podbudowę, fundament wszystkiego, co mamy zbudowano (zbudowaliśmy) w tym paskudnym socjalizmie, bo pomyślał na STO lat naprzód o wielu sprawach.Za nowych rządów mamy tylko walkę o koryto i głaskanie lemingów w okresie wyborczym.Koryto ciągle to samo, świnie też, ale kolejka do koryta to to, o co ONI się żrą wychlapując dla nas jakieś ochłapy.Jesteśmy grabieni bezczelnie na każdy możliwy sposób a mamy siedzieć cicho i chwalić!O to chodzi? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noc 15.01.2017 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 Ludzie, nie narzekajcie na obecne rządy. Każdy z nas jeździ samochodem lepszym lub gorszym, wielu nowym. Za komuny posiadanie auta samo w sobie było luksusem, tak jak np kolorowy telewizor. Podobał się Wam (pamiętającym) stan wojenny, godzina milicyjna, wszystko na kartki? Był jedna jeden plus - wszystko w szkle i brak hałd śmieci z plastiku. Pamiętajmy też, że zdecydowana większość dróg została zbudowana za tamtych czasów, nawet obecne austostrady są budowane na miejscu starych dróg wykorzystując już ich podbudowę. Za nowych rządów nie powstał nawet kilometr torów kolejowych. Nie narzekajmy bo może być gorzej, szanujmy to co mamy. Rozbrajająca wypowiedź, cieszmy się bo na Kubie czy w Korei jest gorzej:jawdrop:. Otwartym szeroko granicom i zdolnościom jakiejś części naszego społeczeństwa zawdzięczamy to, że nie jesteśmy drugą Białorusią czy Ukrainą. Ale to nie temat na ten wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 15.01.2017 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 Ja jakos wole rownac w gore niz w dol. Tak mam. A wrzuciłeś dziś pieniążek do puszki WOŚP? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fachman19 15.01.2017 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 (edytowane) Ludzie, nie narzekajcie na obecne rządy. Teraz jest jeden rząd i to totalny. Właśnie weszły przepisy o odwróceniu Vat .Oczywiście w ramach ułatwień dla małych firm. Wystarczy stanąć na głowie Edytowane 15 Stycznia 2017 przez fachman19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fachman19 15.01.2017 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 A wrzuciłeś dziś pieniążek do puszki WOŚP? Ja nawrzucałem gdzie spotkałem Brawo Jurek Brawo My Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 15.01.2017 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 Ja nawrzucałem gdzie spotkałem Brawo Jurek Brawo My Ja też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 15.01.2017 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 http://www.se.pl/wiadomosci/polska/ksiadz-w-kazaniu-gromi-wosp-zbieraja-na-aborcje-i-eutanazje_935698.html Czyli popieracie eutanazję i aborcję...Ten kler to już kompletnie pojebało...Głupi ciul, co PROGRAMOWO nie powinien wiedzieć co kobitka ma pod kiecką jest AUTORYTETEM! Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 15.01.2017 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 A czytaliście jak ślicznie kościół "wyczyścił" dom księdza, który w spadku przypadł jego synusiowi?Kaska zniknęła a bohomazy zostały... Trudno dziś być synem/córką klechy... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 15.01.2017 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 http://www.se.pl/wiadomosci/polska/ksiadz-w-kazaniu-gromi-wosp-zbieraja-na-aborcje-i-eutanazje_935698.html Czyli popieracie eutanazję i aborcję... Ten kler to już kompletnie pojebało... Głupi ciul, co PROGRAMOWO nie powinien wiedzieć co kobitka ma pod kiecką jest AUTORYTETEM! Adam M. Oni pewnie zaglądają pod ciekawsze kiecki, niż nam się wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 15.01.2017 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 Oni pewnie zaglądają pod ciekawsze kiecki, niż nam się wydaje. Znajoma przez dwa lata waliła się z klechą. Za mundurem panny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 15.01.2017 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 A wrzuciłeś dziś pieniążek do puszki WOŚP? Ba! Nawet w lokalnym finale uczestniczylem filmujac namietnie poczynania mojej corci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 15.01.2017 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 Znajoma przez dwa lata waliła się z klechą. Za mundurem panny.... A to jakies kuriozum jest? Kazdy facet ma swoje potrzeby. Niezaleznie od zawodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 15.01.2017 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 Ale w tym zawodzie potrzeby faceta to grzech jest!KASA kościelna się po potomkach rozłazi... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noc 15.01.2017 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 Ale w tym zawodzie potrzeby faceta to grzech jest! KASA kościelna się po potomkach rozłazi... Adam M. Kościół to chyba największa organizacja zbierająca charytatywne datki na swoje istnienie. Nie pozwoli swoim pracownikom się żenić i rozdawać majątku potomkom. Kiedyś, jeszcze w podstawówce, moje niezrozumienie budziła wieloletnia wojna zakonu powołanego do krzewienia chrześcijaństwa z państwem chrześcijańskim, które samo go zaprosiło do siebie. Jak widać historia się powtarza, tylko tym razem nie rozumiem wyborów ludzi, popierających stworzenie systemu socjalistycznego, który sami przed niewielu laty zwalczyli wielkim wysiłkiem i ofiarami ludzkimi. I te historie mają miejsce w tym samym kraju (społeczeństwie)! Powiedzenie "mądry Polak po szkodzie" jest fałszywe, dajemy na to dowody także w 21 wieku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 15.01.2017 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 Ale w tym zawodzie potrzeby faceta to grzech jest! KASA kościelna się po potomkach rozłazi... Grzech? To jest tylko przekroczenie niezyciowego regulaminu. Zreszta to w wiekszosci wyksztalceni ludzie, wiec znaja PŚ Choćby wasze grzechy były jak szkarłat, jak śnieg wybieleją; choćby czerwone jak purpura, staną się jak wełna" (Iz 1, 18 ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kemotxb 15.01.2017 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 A może by tak wrócić do tematu ... Forum - Instalacje - wymiana doświadczeń -Ogrzewanie - Węgiel to śmierć .... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts