KrisPL_ 29.09.2013 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Witam! Orientujecie się czy suszarka (nie pralko-suszarka) potrzebuje odpływ wody czy wystarczy samo gniazdko prądowe? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lesz 01.10.2013 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 zalezy od modelu, woda z prania musi gdzies sie podziac, wiec albo ma własny zbiornik, albo odprowadzenie do kan. albo wyprowadzenie do wentylacji (choc ostatnie wyjscie chyba juz nie stosowane, bo wtedy w kanale sie bedzie skraplac) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domowy cieć 01.10.2013 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 mam suszarkę nowej generacji, jest wyposażona w swój własny pojemnik na wodę który trzeba opróżniać, kilka razy przerwała suszenie bo wody było za dużo. Kolega ma suszarkę starego typu i rurę którą podłączył do wentylacji, nią cała para w komin idzie A tak na marginesie, jeden z genialnych zakupów i polecam każdemu przewidzieć na suszarkę miejsceSuszarka i zmywarka to na dziś, moim zdaniem, podstawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablomoc 02.10.2013 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 ja mam suszarkę beko, miesiąc temu zakupiona. Nie wymaga podłączenia pod kanalizacje (posiada taki zbiorniczek na wodę którą co suszenie się wylewa. Jednak jest również opcja podłączenia do kanalizacji. W komplecie jest taki cienki wężyk grubości palca. Tak że do wyboru do koloru. Nie wiem jak z innymi modelami ale myślę, że podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts