ke_ke 30.09.2013 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Witam! Pytam tutaj, bo jak już zdążyłam się zorientować jakiś czas temu pełno na tym forum ekspertów od wszystkiego Moglibyście mi doradzić zakup sensownego żelazka do stu złotych? Wiem, że budżet nie powala, ale liczę, że w tej cenie znajdzie się coś godnego uwagi. Zależy mi na tym, żeby stopa nie rdzewiała/brudziła/przeciekała bo to była zmora mojego poprzedniego sprzętu, za który wybuliłam znacznie więcej... Firma nie gra roli, nie jestem przywiązana do konkretnej marki Znalazłam podobny temat na forum, ale był on z 2008roku, dlatego też założyłam nowy. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziemniaki.grillowe 09.10.2013 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Jak dołożysz 50 zł to kupisz już Azura Philipsa z tego co widzę na Ceneo http://www.ceneo.pl/;szukaj-azur. Osobiście mam model 4870 (na allegro widziałem już za niecałe 300, to też jest bardzo tanio jak na porządne żelazko). Uważam, że w kwestii AGD nie ma co oszczędzać. Oczywiście cena nie zawsze znaczy jakość, ale Philips to sprawdzona przeze mnie marka i powinno posłużyć Ci na lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewkonja 02.02.2014 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Cześć, też miałam taki dylemat, jakie żelazko wybrać i kupić. Dużo szukałam informacji o żelazkach. W końcu postawiłam na Philipsa i mam model GC 4410. O ostatecznym wyborze zadecydował ranking, który znalazłam na tej stronie http://ranking-zelazek.net.pl/. Jestem zadowolona z zakupu, żelazko spisuje się bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek2005 02.02.2014 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 philips gc 3320, za 100 nie kupisz ale za 130 już się da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenka.o 04.02.2014 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Według mnie Phillips jest bardzo dobrą firmą jeśli chodzi o żelazka i też je polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Suzzzanna 12.08.2014 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Te żelazka z rankingów są strasznie drogie..Też szukam i doszłam do wniosku, że za przyzwoitą cenę można mieć wszystko co dobre żelazko mieć powinno. Wybór ostatecznie zapewne padnie na Zelmera Jetix Vertical – kosztuje dobrze poniżej 200zł a teraz do końca września jeszcze w gratisie dzbanek filtrujący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 13.08.2014 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Też postawiłam na Zelmera, mój typ to sense jetix. Też w promocji z dzbankiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts