wlkptak 30.09.2013 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Witam, potrzebuję pomocy jak napisać wniosek/ prośbę o przesunięcie terminu poboru gazu. W umowie przyłączeniowej mam podany termin wykonania przyłącza do 31 października, a ja do 20 października muszę zrobić wewnętrzną instalację gazową i najpóźniej do 14 listopada podpisać z Gazownią umowę sprzedaży i rozpocząć pobieranie paliwa gazowego. Mieliśmy wprowadzić się w tym roku, ale niestety przeprowadzka przesunie się na przyszły rok. Przyłącze zostało wykonane w piątek i z tego co dowiedziałam się od Pana, który wykonał mi przyłącze mogę przesunąć termin poboru gazu. Może ktoś już pisał taką prośbę i mógłby mi pomóc, jakiego argumentu użyć wyjaśniając przesunięcie terminu, żeby prośba była rozpatrzona pozytywnie??Pozdrawiam Joanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia Wojtek 30.09.2013 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Nie wiem czy potrzebujesz pisać jakieś konkretne prośby/wnioski. Ja zmieniałem termin w ten sposób, że podjechałem do gazowni, poszedłem do pokoju w którym załatwiałem wcześniej formalności i poprosiłem "Panią" o przesunięcie terminu. Zapisała sobie dane, powiedziała, że podeślą aneks pocztą i już. Tak też się stało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlkptak 01.10.2013 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Dzwoniłam do Gazowni i muszę napisać prośbę, wszystko muszą mieć udokumentowane , więc jeśli ktoś już pisał taką prośbę to proszę jeszcze raz o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Glepik84 06.03.2022 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2022 Mogę polecić sprawdzony wzór pisma https://jakwyjsczdlugow.pl/forum/wniosek-o-przesuniecie-terminu-poboru-gazu-wzor/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts