yamakazi 30.09.2013 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Witam mam takie pytanie czy jest możliwość zaciśnięcia rur miedzianych tymi tanimi ręcznymi zaciskarka do rur z allegro czy tylko są one do rur PEX ? czy trzeba mieć do tych spraw drogi sprzęt elektryczny ?http://allegro.pl/zaciskarka-praska-prasa-do-rur-pex-alu-pex-8t-kam-i3539019276.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Puławiak 30.09.2013 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 tym nie zacisniesz inne szczeki do miedzi to raczej elektryczna i odpowiedni typ szczeki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yamakazi 30.09.2013 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 aha bo chciałem podłączyć jeden grzejnik na własną rękę i widzę ze ten system jest dosyć prosty w montażu jak by pasowało to bym kupił bo nie jest za drogie:) ok to pozostaje mi poszukać w jakiejś wypożyczalni sprzętu tam pewnie będę mieli coś takiego dzięki za odpowiedz i pomoc pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hydraulik_ 30.09.2013 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Muszą być odpowiednie szczęki .Ta zaciskarka jest do niewiadomo czego .Nawet pexa nie zaciśniesz bo każdy producent ma inny rozstaw oringów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts