TomKr 30.09.2013 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Witam, mieszkam w starym, jednorodzinnym domu z czerwonej cegły. Dom ma jeszcze stare, metalowe rynny, które w kilku miejscach ciekną i są przerdzewiałe. W tym roku jeszcze chciałbym dokonać wymiany. Czy możecie mi polecić jakies rynny metalowe, których nie będę musiał wymieniać przez najbliższe kilkanaście lat. Nie biorę pod uwagę rynien plastikowych. Czy w okolicy Płońska ktoś może polecić fachowca, który by pomógł je zamontować?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AndrzejL75 16.10.2013 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Witam, jeżeli jeszcze nie wybrałeś polecam rynny z tytan-cynku. Nie będziesz musiał ich wymieniać nawet przez kilkadziesiąt lat! Dodakowo polecam analize poniższego wątku na tym forum:http://forum.muratordom.pl/showthread.php?218742-Orynnowanie pozdrawiam, Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orangemandarin 18.10.2013 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Ja także polecam rynny tytanowo-cynkowe, bo to inwestycja na długie lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kampa 31.10.2013 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Witam, mieszkam w starym, jednorodzinnym domu z czerwonej cegły. Dom ma jeszcze stare, metalowe rynny, które w kilku miejscach ciekną i są przerdzewiałe. W tym roku jeszcze chciałbym dokonać wymiany. Czy możecie mi polecić jakies rynny metalowe, których nie będę musiał wymieniać przez najbliższe kilkanaście lat. Nie biorę pod uwagę rynien plastikowych. Czy w okolicy Płońska ktoś może polecić fachowca, który by pomógł je zamontować? Pozdrawiam Inwestycja na długie lata, ale też nie każdy potrafi ją mądrze i dobrze zrealizować. Jeżeli rynny tytan cynk to lutowane, na długie lata bezobsługowe. Jeżeli nadal masz problem ze znalezieniem specjalisty, proponuję się skontaktować z tymi Panami: http://www.blacharzejakosci.pl/index.php pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKr 08.11.2013 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Witam,Dzięki wszystko załatwione:) W tym roku już niestety nie, ale na początku przyszłego mam nadzieje zawisną.Pozdrawiam, Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AndrzejL75 30.12.2013 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Z ciekawości zapytam: jakie pokrycie dachowe? do czego dobrałeś te szare rynny Rheinzink-a ? Pozdrawiam A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts