kontradmiral86 18.10.2013 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Pragnę donieść,że lawendowy komplecik kuchenny od Zochnyjuż jest u mnie:-)Pozdrawiam i dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 18.10.2013 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Pragnę donieść,że lawendowy komplecik kuchenny od Zochny już jest u mnie:-) Pozdrawiam i dziękuję ach ta nasza poczta - błyskawica cieszę się i dziękuje za info - pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.10.2013 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Moja wpłata, to cegiełka dla Dzieci, nie jest wpłatą za wylicytowaną rzecz, dlatego też adresu nie podaję. Jeszcze raz dziękuję wszystkim i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 22.10.2013 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Bardzo rzadko bywam na forum..... Czy ktoś mnie przebił? Jeśli nie poproszę nr. konta do przelewu Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 23.10.2013 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Bardzo rzadko bywam na forum..... Czy ktoś mnie przebił? Jeśli nie poproszę nr. konta do przelewu Dziękuję. Chyba nikt Cię nie przebił - jesteś na liście A dane do przelewu są tutaj http://forum.muratordom.pl/showthread.php?219764-Dane-do-przelewu-nr-konta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bpis 28.10.2013 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Właśnie dziś otrzymałam extra prezent ,a mianowicie książkę z dedykacją Serdecznie dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kontradmiral86 28.10.2013 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Do mnie również dzisiaj dotarła świeczka od Juliusza.Dziękuję bardzo:-)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prodeste 28.10.2013 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Bardzo się cieszymy:)Mamy nadzieję, że i reszta przesyłek szczęśliwie dotrze do odbiorców:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 28.10.2013 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Moja piekna filizaneczka rowniez dotarla dzisiaj Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.10.2013 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Adres Jiggy juz mam, Magste - poproszę o adres na pw, abym mogła wysłać wylicytowaną rzecz. Mój przelew poszedł dzisiaj dopiero, bo wczoraj wróciliśmy po dwutygodniowej nieobecności, a wyjeżdżając nie miałam pewności, że nikt mnie nie przebije. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prodeste 29.10.2013 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Adres Jiggy juz mam, Magste - poproszę o adres na pw, abym mogła wysłać wylicytowaną rzecz. Mój przelew poszedł dzisiaj dopiero, bo wczoraj wróciliśmy po dwutygodniowej nieobecności, a wyjeżdżając nie miałam pewności, że nikt mnie nie przebije. Poszło. A przelew już doszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.10.2013 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Dostałam naszyjnik i kolczyki. Ale cuuuudo!!! Ucieszyło dwie osoby, bo ja kolczyków nie noszę i oddałam Młodej, a ona też zachwycona.Dziękujemy baaaaardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 04.11.2013 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Dzień dobry , właśnie dotarła do mnie płyta NoeKlez - bardzo dziękuję Wieczorem zrobię przesłuchanie i się podzielę. Wrażeniami znaczy . Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts