Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 372
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dotychczasowe licytacje zwykle kończyły się w niedzielę - przepraszam:bash:

Tak tak EDZIU trzeba z tym cos zrobic ... wiesz jaka jest moja sytuacja 7 godzin roznicy .... miedzy nami :bash: wiec jak Wy konczycie licytacje to ja jeszcze w pracy jestem .... tym samym nie moge byc na finiszu. :o nastepnym razem konczymy licytowanie w niedziele PLIZZZZZZZ :popcorn:Na szczescie " moja " filizanka ocalala UFFFFFFFFF :rolleyes:.....

Teraz jak zwykle przelew na podane konto , a do kogo mam przeslac potwierdzenie przelewu :confused:

Już koniec !!!! ????

A mi się rano przypomniało i kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurka :mad:

A miałam na celowniku zakładkę 69 sami swoi - o ile się nie mylę, nikt jej nie licytował, to może da się jeszcze coś zrobic ??? :yes:

W każdym razie płacę "od rączki" 15,00 zł, o ile dostanę zgodę :cool:

Miłego dnia!!!

Tak dla pewności - czy pieniądze należy wpłacać bezpośrednio na konto widoczne na stronie Prodeste? :)

Wpłat za wylicytowane przedmioty należy dokonywać na konto:

Fundacja Prodeste

ul. Oleska 121

45-231 Opole

82 1750 1194 0000 0000 2120 2584

tytuł przelewu: FM nick DAROWIZNA NA ZIMOWISKO

PAMIĘTAJCIE O PRAWIDŁOWYM TYTULE PRZELEWU - FM nick - DAROWIZNA NA ZIMOWISKO

Procedura po wpłacie pieniążków na konto

Codziennie będziemy tutaj umieszczać nicki osób, które dokonają wpłaty za wylicytowany przedmiot na aukcji (dlatego prosimy pamiętać o podawanie nicku w tytule przelewu, wg wzoru w poście EDZI powyżej).

Bardzo prosimy osoby, których nicki tutaj się pojawią o przesłanie nam na pw adresów do przesyłki wylicytowanego przedmiotu.

Dziękujemy:)

Trudno , nalewki tegorocznej nie będzie , ale z nałogiem trzeba walczyć .:(

No ale dlaczego dzieci mają nie jechać na zimowisko ?

Przeznaczona kwota zostanie przelana .;)

pozdrawiam wszystkich uczestników aukcji

:bye:

Zbyszku, serdecznie Ci dziękujemy za ten piękny gest:yes:

Już koniec !!!! ????

A mi się rano przypomniało i kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurka :mad:

A miałam na celowniku zakładkę 69 sami swoi - o ile się nie mylę, nikt jej nie licytował, to może da się jeszcze coś zrobic ??? :yes:

W każdym razie płacę "od rączki" 15,00 zł, o ile dostanę zgodę :cool:

Miłego dnia!!!

Redakcja tu rządzi:)

Redakcjo?.....:cool:

W kwestiach formalnych - tak jak jest napisane w wątku Dane do przelewu

pieniądze należy przelać na konto Fundacji, informację o tym, że pieniądze wpłynęły podamy w tym samym wątku.

Jeśli ktoś nie znajdzie swojego nicku, prosimy o informację na pw.

Po dokonaniu wpłaty bardzo prosimy o informację na naszą skrzynkę tutaj na FM, na jaki adres Ofiarodawcy/Fundacja Prodeste mają/ma przesłać wylicytowaną rzecz.

W razie wątpliwości czy pytań prosimy pisać na pw.

:)

Witam,

Przelew zrobiony,potwierdzenia wysłane;-)

Dziękuję i pozdrawiam

Haniu, nie jestem pewna czy moją pw odpowiedz dotrze - bo mój internet już 15 minut ją mieli:rolleyes:

W każdym razie - wiadomość odebrałam, namiary posiadam, bardzo, bardzo dziękuję za Twoją licytację i jutro wysyłam.

Muszę też uprzejmie donieść , że Hania zrobiła przelew na większą kwotę niż wylicytowana - zapewne przez pomyłkę ;)

serdecznie pozdrawiam :)

Haniu, nie jestem pewna czy moją pw odpowiedz dotrze - bo mój internet już 15 minut ją mieli:rolleyes:

W każdym razie - wiadomość odebrałam, namiary posiadam, bardzo, bardzo dziękuję za Twoją licytację i jutro wysyłam.

Muszę też uprzejmie donieść , że Hania zrobiła przelew na większą kwotę niż wylicytowana - zapewne przez pomyłkę ;)

serdecznie pozdrawiam :)

Joasiu pw dotarła.

Wylicytowana kwota jest z małą góreczką dla równego rachunku;-)

Przelew jak pisałam zbiorczy ponieważ stałam się jeszcze

posiadaczką świeczki od Juliusza.

Pozdrawiam

Prosimy, aby nie przesyłać nam potwierdzeń, bo nie ogarniemy całości:)

Postanowiliśmy, że będziemy sprawdzać wpływy na konto Fundacji i wtedy przekazywać dane Ofiarodawcom, aby przesłali wylicytowana rzecz.

Prosimy więc tylko o przesłanie nam adresu pocztowego na pw tutaj, na FM, na który ma iść przesyłka.:)