Prodeste 15.10.2013 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Nię zdążyłam"odbić" szkatułki na drobiazgi,ale zaproponowaną kwotę przekażę (pojutrze) Swojaczko, bardzo wzruszający to gest. Dziękujemy Ci w imieniu dzieciaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 16.10.2013 00:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Dotychczasowe licytacje zwykle kończyły się w niedzielę - przepraszam:bash: Tak tak EDZIU trzeba z tym cos zrobic ... wiesz jaka jest moja sytuacja 7 godzin roznicy .... miedzy nami wiec jak Wy konczycie licytacje to ja jeszcze w pracy jestem .... tym samym nie moge byc na finiszu. nastepnym razem konczymy licytowanie w niedziele PLIZZZZZZZ :popcorn:Na szczescie " moja " filizanka ocalala UFFFFFFFFF ..... Teraz jak zwykle przelew na podane konto , a do kogo mam przeslac potwierdzenie przelewu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 16.10.2013 00:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Juz wiem do Prodeste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 16.10.2013 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Trudno , nalewki tegorocznej nie będzie , ale z nałogiem trzeba walczyć . No ale dlaczego dzieci mają nie jechać na zimowisko ? Przeznaczona kwota zostanie przelana . pozdrawiam wszystkich uczestników aukcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzika Mrówka 16.10.2013 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Już koniec !!!! ???? A mi się rano przypomniało i kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurka A miałam na celowniku zakładkę 69 sami swoi - o ile się nie mylę, nikt jej nie licytował, to może da się jeszcze coś zrobic ??? W każdym razie płacę "od rączki" 15,00 zł, o ile dostanę zgodę Miłego dnia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grand 16.10.2013 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Moneta z Chopinem, którą wylicytowałem jest warta 225 zł. Taką kwotę więc wpłacę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 16.10.2013 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Tak dla pewności - czy pieniądze należy wpłacać bezpośrednio na konto widoczne na stronie Prodeste? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 16.10.2013 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Tak dla pewności - czy pieniądze należy wpłacać bezpośrednio na konto widoczne na stronie Prodeste? Wpłat za wylicytowane przedmioty należy dokonywać na konto: Fundacja Prodeste ul. Oleska 121 45-231 Opole 82 1750 1194 0000 0000 2120 2584 tytuł przelewu: FM nick DAROWIZNA NA ZIMOWISKO PAMIĘTAJCIE O PRAWIDŁOWYM TYTULE PRZELEWU - FM nick - DAROWIZNA NA ZIMOWISKO Procedura po wpłacie pieniążków na konto Codziennie będziemy tutaj umieszczać nicki osób, które dokonają wpłaty za wylicytowany przedmiot na aukcji (dlatego prosimy pamiętać o podawanie nicku w tytule przelewu, wg wzoru w poście EDZI powyżej). Bardzo prosimy osoby, których nicki tutaj się pojawią o przesłanie nam na pw adresów do przesyłki wylicytowanego przedmiotu. Dziękujemy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kontradmiral86 16.10.2013 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Witam,Przelew zrobiony,potwierdzenia wysłane;-)Dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 16.10.2013 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Bieżące informacje o wpłatach pojawiać się będą w temacie " Dane do przelewu-nr konta" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prodeste 16.10.2013 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Trudno , nalewki tegorocznej nie będzie , ale z nałogiem trzeba walczyć . No ale dlaczego dzieci mają nie jechać na zimowisko ? Przeznaczona kwota zostanie przelana . pozdrawiam wszystkich uczestników aukcji Zbyszku, serdecznie Ci dziękujemy za ten piękny gest:yes: Już koniec !!!! ???? A mi się rano przypomniało i kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurka A miałam na celowniku zakładkę 69 sami swoi - o ile się nie mylę, nikt jej nie licytował, to może da się jeszcze coś zrobic ??? W każdym razie płacę "od rączki" 15,00 zł, o ile dostanę zgodę Miłego dnia!!! Redakcja tu rządzi:) Redakcjo?..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prodeste 16.10.2013 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 W kwestiach formalnych - tak jak jest napisane w wątku Dane do przelewu pieniądze należy przelać na konto Fundacji, informację o tym, że pieniądze wpłynęły podamy w tym samym wątku. Jeśli ktoś nie znajdzie swojego nicku, prosimy o informację na pw. Po dokonaniu wpłaty bardzo prosimy o informację na naszą skrzynkę tutaj na FM, na jaki adres Ofiarodawcy/Fundacja Prodeste mają/ma przesłać wylicytowaną rzecz. W razie wątpliwości czy pytań prosimy pisać na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula1968 16.10.2013 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Ponieważ z nałogiem należy walczyć stopniowo więc podzielę się z Tobą naleweczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula1968 16.10.2013 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Powyższa wypowiedź adresowana jest do Zbigniew100:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 16.10.2013 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Teresko77-gratuluję wygranej !(choć żyrafie zazdroszczę) Proponowaną swoją kwotę już przelałam:))) Pozdrowienia dla wszystkich:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 16.10.2013 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Witam, Przelew zrobiony,potwierdzenia wysłane;-) Dziękuję i pozdrawiam Haniu, nie jestem pewna czy moją pw odpowiedz dotrze - bo mój internet już 15 minut ją mieli:rolleyes: W każdym razie - wiadomość odebrałam, namiary posiadam, bardzo, bardzo dziękuję za Twoją licytację i jutro wysyłam. Muszę też uprzejmie donieść , że Hania zrobiła przelew na większą kwotę niż wylicytowana - zapewne przez pomyłkę serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kontradmiral86 16.10.2013 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Haniu, nie jestem pewna czy moją pw odpowiedz dotrze - bo mój internet już 15 minut ją mieli:rolleyes: W każdym razie - wiadomość odebrałam, namiary posiadam, bardzo, bardzo dziękuję za Twoją licytację i jutro wysyłam. Muszę też uprzejmie donieść , że Hania zrobiła przelew na większą kwotę niż wylicytowana - zapewne przez pomyłkę serdecznie pozdrawiam Joasiu pw dotarła. Wylicytowana kwota jest z małą góreczką dla równego rachunku;-) Przelew jak pisałam zbiorczy ponieważ stałam się jeszcze posiadaczką świeczki od Juliusza. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tereska77 16.10.2013 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Wlasnie zrobilam przelew, ale nie wiem jak przeslac potwierdzenie:confused: Jak dodac zalacznik do PW? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prodeste 16.10.2013 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Prosimy, aby nie przesyłać nam potwierdzeń, bo nie ogarniemy całości:) Postanowiliśmy, że będziemy sprawdzać wpływy na konto Fundacji i wtedy przekazywać dane Ofiarodawcom, aby przesłali wylicytowana rzecz. Prosimy więc tylko o przesłanie nam adresu pocztowego na pw tutaj, na FM, na który ma iść przesyłka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prodeste 17.10.2013 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 W wątku 'dane do przelewu' umieściliśmy nicki osób, od których wpłaty zostały zaksięgowane na koncie Fundacji Prodeste. Bardzo prosimy o przysyłanie na pw danych do wysyłki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts