Adrian S 01.10.2013 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 (edytowane) Przez przypadek natknąłem się na firmę o nazwie Makolągwaznalazłem ich stronę internetową ww.makolagwa.plale nic ponadto...Ktoś może słyszał coś o nich? Edytowane 20 Czerwca 2015 przez finlandia usunięcie hiperłącza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 01.10.2013 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Dobre foty mają na www.Parku maszynowego nie pokazują także nie wiadomo na jakim poziomie produkują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa2013 14.10.2013 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Mają chyba salon firmowy na Nałęczowskiej (w Lublinie). Jest też chyba w Warszawie. zawsze można podjechać i zobaczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JW_Lublin 19.06.2015 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Już pewnie pozamiatane ale odpowiem: odradzam, to dawne Stolmako. Można poczytać na forum, np tu: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?90927-LUBELSKIE-czarna-lista-wykonawc%C3%B3w&p=6243288 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyborg50 06.08.2017 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2017 Już pewnie pozamiatane ale odpowiem: odradzam, to dawne Stolmako. Można poczytać na forum, np tu: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?90927-LUBELSKIE-czarna-lista-wykonawc%C3%B3w&p=6243288 Mam ich okna z 2003 roku, sosna. Zdecydowanie odradzam. W tej chwili 2017 w zasadzie są do wymiany. farba obłazi, okna się zacinają itp. Ze strony firmy w zasadzie nie ma pomocy po okresie gwarancyjnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazwoj 06.08.2017 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2017 Chciałbym abyś wrzucił jakieś foty na poparcie swoich słów, bo póki co to jest tylko Twój punkt widzenia. Dla innych "ku przestrodze" przydadzą się zdjęcia w/w uszkodzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JW_Lublin 11.11.2017 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2017 U mnie wieje spaczonymi drzwiami wejściowymi, popękały od dołu słupki w oknach. Po intensywnym deszczu mam kałuże pod dwoma oknami.Chyba panowie Makolągwa w tamtym okresie już się zwijali i robili je z tego co mieli pod ręką. Zamówienie za 40 tys. ale mieli mnie w d***ie tak samo jak Ciebie. Do końca swojego życia w ramach "wdzięczności" co rok lub dwa będę o tej firmie przypominał na tym forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts