adrianoos966 01.10.2013 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 (edytowane) Kupiłem już trzeci pistolet, tym razem ostatni dobry a nie chinina, Mam pytanie czy bez czyścika się obejdzie narazie, jeśli zostawie mocno nakręcone np. pół puszki pianki do poniedziałku??? Jak mi się znów coś zrypie to sobie w łeb strzelę z kałachaBŁAGAM odpiszcie bo jestem nieletnim nędzażem i nie stać mnie na kupowanie pistoletów i tak jestem do tyłu o 52zł, nie będę żałował ani trochę byle by DZIAŁAŁ! Poprzednie chodziły trochę potem coraz gorzej a potem to patologia, takie uroki chininy.Jak głównie sie dba o pistolet? NIE AKTUALNE:cool: Edytowane 1 Października 2013 przez adrianoos966 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saruman 05.10.2013 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Ja u siebie na budowie używałem prostych pistoletów - nawet czyścik nie pomagał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
santoszwp.pl 06.10.2013 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 tak, na to nie ma rady - ostatnio wywaliłem pistolet za prawie stówkę ale stał z 2 tyg bez uzywania na prawie pustej puszce - moja wina ale zwykle po zakonczeniu pracy wkrecam aceton, przepsikam i moze stac. Tez radze kupowac najzwyklejsze bo przy dobrej konserwacji tez troche pochodza - u mnie juz trzeci leci a dopiero bede wylewki na podłogach robił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minia111 13.10.2013 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 U nas też używali zwykłych prostych pistoletów, kilka się popsuło ale bylo to do przewidzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts