Art78 01.10.2013 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Witam, mam problem w odczytaniu MPZP dla Niepołomic (strzelnica). O to link do rysunku na stronie Niepołomic: http://www.niepolomice.eu/pl/articles.php#3,171,349,401,27 Na załączonym przeze mnie rysunku widać mniej-więcej na jego środku przerywaną linią prostokąt a na jego środku oznaczenie W (wchodzi to na drogę). Moje pytanie jest co to jest? Czy jest to infrastruktura w postaci wodociągu czy też jakiś zasypany staw? Wiadomo że w tamtej okolicy (Boryczów) było kilka stawów które zostały zasypane. Bardzo proszę o pomoc gdyż chce kupić działkę znajdującą się blisko wspomnianego zaznaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aglig 04.10.2013 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 (edytowane) Witam, mam problem w odczytaniu MPZP dla Niepołomic (strzelnica). O to link do rysunku na stronie Niepołomic: http://www.niepolomice.eu/pl/articles.php#3,171,349,401,27 [ATTACH=CONFIG]215760[/ATTACH] Na załączonym przeze mnie rysunku widać mniej-więcej na jego środku przerywaną linią prostokąt a na jego środku oznaczenie W (wchodzi to na drogę). Moje pytanie jest co to jest? Czy jest to infrastruktura w postaci wodociągu czy też jakiś zasypany staw? Wiadomo że w tamtej okolicy (Boryczów) było kilka stawów które zostały zasypane. Bardzo proszę o pomoc gdyż chce kupić działkę znajdującą się blisko wspomnianego zaznaczenia.Plany zagospodarowania są robione na kopii z mapy zasadniczej i takie oznaczenie to oznaczenie zazwyczaj rowu ale w tym przypadku raczej ze względu na rozmiar albo staw retencyjny albo zagłębienie zbierające wodę ( mokradło ) Edytowane 4 Października 2013 przez aglig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KDWJ 11.10.2013 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Pamiętaj o złych warunkach geotechnicznych i wodnych przy takich zasypanych (najczęściej na dziko) stawach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts