adrianoos966 01.10.2013 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Kupiłem już trzeci pistolet, tym razem ostatni dobry a nie chinina, Mam pytanie czy bez czyścika się obejdzie narazie, jeśli zostawie mocno nakręcone np. pół puszki pianki do poniedziałku??? Jak mi się znów coś zrypie to sobie w łeb strzelę z kałacha BŁAGAM odpiszcie bo jestem nieletnim nędzażem i nie stać mnie na kupowanie pistoletów i tak jestem do tyłu o 52zł, nie będę żałował ani trochę byle by DZIAŁAŁ! Poprzednie chodziły trochę potem coraz gorzej a potem to patologia, takie uroki chininy. Jak głównie sie dba o pistolet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 01.10.2013 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 spokojnie wszystko bedzie okkup czyscik i co drugą piankę psiknij nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adrianoos966 01.10.2013 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Mam taką nadzieję, mogę zostawić na koniec pół puchy i nie odkręcać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 01.10.2013 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 tylko tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adrianoos966 01.10.2013 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 No to dobra, tak jutro zrobię. "Nie chcem ale muszem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 01.10.2013 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 jak tam po urodzinach?impreza duza była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adrianoos966 01.10.2013 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Co??? ...jeszcze nie, nie lubię dużych imprez zwłaszcza z rodziną. No i gitara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 01.10.2013 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 no jak nie bylo?pokazywali z gdanska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adrianoos966 01.10.2013 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 no jak nie bylo? pokazywali z gdanska Nie rób sobie gościu jajc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 01.10.2013 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 gwara cię zdradziłajednak to milo że mamy na forum nobliste tak przy okazji nie wiem jak czesto uzywasz pianki , lepiej kupic ten drozszy pistolet soudala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adrianoos966 01.10.2013 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Teraz piana idzie w dużych ilościach ale za jakiś czas pójdą potężne fale heh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 01.10.2013 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 wąsacz elektrykprzejdz na klika lechu nie udawaj niemca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adrianoos966 01.10.2013 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 (edytowane) wąsacz elektryk przejdz na klika lechu nie udawaj niemca Widzę że na forum obowiązuje jakaś cyrylica I też się cieszę że na forum mogę pisać swoje żale które wy koicie hłehłe Edytowane 1 Października 2013 przez adrianoos966 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 01.10.2013 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 nie chcem ale muszem- to twoje słowa- lechu nie udawaj zadzwon chłopaków do sudala przy 3 kartonach dostaniesz pistolet bierz tylko klikaprzepraszam ale ja pale w kominku brykietami z konopii indyjskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adrianoos966 01.10.2013 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 (edytowane) :lol2::lol2::lol2::lol2: To słowa z kiepskich, nie żeby był moim idolem ale pokazują satyryczny obraz życia i to mi się podoba Ale z 3 kartonów skorzystam Chyba pan malux "odleciał" przy kominku Edytowane 1 Października 2013 przez adrianoos966 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adrianoos966 03.10.2013 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Edycja Używałem mojego kałacha na pianę i elegancja francja. Do dzisiaj siedzi "nadziany" z puszką. W każdech chwili mogę go użyć, nie zatkał się, i można dodatkowo docisnąć iglicę regulatorem aby się nie mogła ruszać. Ciekaw jestem ile będzie mi służył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krystian330 28.02.2014 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 witam podepnę się pod temat chcę kupić pistolet do piany byłem w sklepie i sprzedawca polecił mi pistolet firmy beko model blue co używał go ktoś co sądzicie i jeszcze jedno gdy pistoletu nie będę używał długi czas to gdy odkręcę piankę to mogę ją później przykręcić czy ona się wyleje po odkręceniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ary_zet 28.02.2014 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 witam podepnę się pod temat chcę kupić pistolet do piany byłem w sklepie i sprzedawca polecił mi pistolet firmy beko model blue co używał go ktoś co sądzicie i jeszcze jedno gdy pistoletu nie będę używał długi czas to gdy odkręcę piankę to mogę ją później przykręcić czy ona się wyleje po odkręceniu? Śmiało kupuj - ja ocieplałem piwnice styro na piankę niskoprężną -Ty..n E.s- przy użyciu tego pistoletu - super sprawa, nie psuje się nie zatyka - a po wyczyszczeniu czyścikiem - jak nowy , i na pewno jeszcze posłuży . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krystian330 28.02.2014 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Śmiało kupuj - ja ocieplałem piwnice styro na piankę niskoprężną -Ty..n E.s- przy użyciu tego pistoletu - super sprawa, nie psuje się nie zatyka - a po wyczyszczeniu czyścikiem - jak nowy , i na pewno jeszcze posłuży . A czy on się nadaje do pianki montażowej bo na stronie jest opis ze do piany PU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts