Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pistolet do piany Soudal

adrianoos966

Recommended Posts

Kupiłem już trzeci pistolet, tym razem ostatni dobry a nie chinina, Mam pytanie czy bez czyścika się obejdzie narazie, jeśli zostawie mocno nakręcone np. pół puszki pianki do poniedziałku??? Jak mi się znów coś zrypie to sobie w łeb strzelę z kałacha

BŁAGAM odpiszcie bo jestem nieletnim nędzażem i nie stać mnie na kupowanie pistoletów i tak jestem do tyłu o 52zł, nie będę żałował ani trochę byle by DZIAŁAŁ! Poprzednie chodziły trochę potem coraz gorzej a potem to patologia, takie uroki chininy.

Jak głównie sie dba o pistolet?

• 4 months później...
witam podepnę się pod temat chcę kupić pistolet do piany byłem w sklepie i sprzedawca polecił mi pistolet firmy beko model blue co używał go ktoś co sądzicie i jeszcze jedno gdy pistoletu nie będę używał długi czas to gdy odkręcę piankę to mogę ją później przykręcić czy ona się wyleje po odkręceniu?

witam podepnę się pod temat chcę kupić pistolet do piany byłem w sklepie i sprzedawca polecił mi pistolet firmy beko model blue co używał go ktoś co sądzicie i jeszcze jedno gdy pistoletu nie będę używał długi czas to gdy odkręcę piankę to mogę ją później przykręcić czy ona się wyleje po odkręceniu?

Śmiało kupuj - ja ocieplałem piwnice styro na piankę niskoprężną -Ty..n E.s- przy użyciu tego pistoletu - super sprawa, nie psuje się nie zatyka - a po wyczyszczeniu czyścikiem - jak nowy , i na pewno jeszcze posłuży .

Śmiało kupuj - ja ocieplałem piwnice styro na piankę niskoprężną -Ty..n E.s- przy użyciu tego pistoletu - super sprawa, nie psuje się nie zatyka - a po wyczyszczeniu czyścikiem - jak nowy , i na pewno jeszcze posłuży .

A czy on się nadaje do pianki montażowej bo na stronie jest opis ze do piany PU