zygi91 01.10.2013 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 (edytowane) Edytowane 13 Listopada 2013 przez zygi91 napisałem głupoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dendrytus 02.10.2013 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Ciekawe rozwiązanie, ponieważ produkt posiada szerokie możliwości rozbudowy oraz jest bezprzewodowy, czyli instalacja nie wymaga dewastacji scian a co najważniejsze wypada trakcyjnie cenowo. No nareszcie ktoś zrobił bezprzewodowe elektrorygle do drzwi. Takie małe pytanko na ile starcza bateria? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wekto 02.10.2013 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Reklama marki slaba ale dzieki. Przynajmniej trafilem na targii domow inteligentnych, ktore sa od piatku. Nie wiedzialem a juz wiem i zdazylem sie juz zarejestrowac ;p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dendrytus 02.10.2013 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Z tego co zdążyłem wygrzebać na ten temat to około 2 lata, więc myślę , że jest to optymalny czas i całkowicie wygodny jak na rozwiązanie bezprzewodowe. Albo słabo szukałeś albo ktoś tu kłamie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stkop 02.10.2013 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 (edytowane) Z tego co zdążyłem wygrzebać na ten temat to około 2 lata, więc myślę , że jest to optymalny czas i całkowicie wygodny jak na rozwiązanie bezprzewodowe. Przestań ściemniać i robić ludziom wodę z mózgu. Pokaż [daj link] do karty katalogowej bezprzewodowego "elektro-rygla" z zasilaniem bateryjnym o żywotności około 2 lat... przecież jako że bardzo zależy Ci na popularyzacji tego rozwiązania [15 min. przed tym jak zacząłeś tutaj klikać, zrobiłeś to w tym samym celu na elektrodzie http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic2660566.html ] więc jako promotor masz na pewno dostęp do całej dokumentacji, którą świetnie powinieneś znać. Jednak wątpię, abyś mógł coś takiego przedstawić bo jak słusznie dendrytus zauważył "ktoś tu kłamie" a Twoje wpisy dają osąd na temat rzetelności Wekta. Pozdrawiam. Edytowane 2 Października 2013 przez stkop linki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rzufik1 04.10.2013 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 ubawiłem sie nieprzeciętnie jak jeszcze WEKTA nie jest taka zła.... to sory ale połączenie tego z deltador to chyba normalnie jakiś masakr musi być żabojady za wszelką cenę chcą się przebić z tą bezprzewodówką cóż może i ona ładnie wygląda ale funkcjonalność żadna:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
homelogic 01.11.2013 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 :bash::bash: Drodzy koledzy promotorzy, albo piszcie z głową albo nie piszcie wcale. Za promocją musi stać prawda o produkcie. BTW, Francuzka to ew. obywatelka Francji, firma może być co najwyżej francuska. Drodzy koledzy przeciwnicy, odseparujcie produkt Delta Dore od słabych działań promocyjnych. Jak jesteście z definicji zrażeni to pokażcie proszę alternatywne rozwiązanie bezprzewodowe które jest równie kompletne pod względem asortymentu, zasięgu urządzeń, warunków gwarancji i niezawodności. Jest kilka systemów przewodowych pod którymi mogę się podpisać, w tym kilka rozwiązań z naszego rodzimego podwórka. Jeżeli chodzi o bezprzewodówki, to Delta Dore jest na teraz jedynym systemem którego się nie boję montować i na którym zrobię wszystko czego chce 90% moich klientów: - porządne zintegrowane ogrzewanie/klimatyzacja strefowa z bezprzewodowymi termostatami dla żony i gości - panel videodomofonu zintegrowany z panelem domotyki - przyciski scen - piloty radiowe do rolet i świateł - zintegrowany alarm - apki na urządzenia mobilne, w tym nawet na stare nokie - zdalny dostęp również bez internetu Sorry, ale na żadnym innym systemie nie zrobimy żadnej z tych funkcji równie łatwo, szybko i bezboleśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts