postal 08.05.2004 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2004 Proszę o poradę w następującej sprawie. Chcę kupić dom w stanie surowym zamkniętym , na dzień dzisiejszy jest on inny niż projekt tj. z garażu zrobiono pokój i z pomieszczenia gospdarczego również ,u góry nie ma okien w tych miejscach gdzie powinny być itd . Czy jeżeli architekt naniesie zmiany to wystarczy? Jakie zmiany może nanieść kierownik budowy? Czy zmiany może nanieść inny architekt ,jeżeli jest to projekt indywidualny? W projekcie mam ogrzewanie olejowe ,czy mogę je zmienić na węglowe jeżeli warunki zabudowy nic o tym nie mówią ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek_w 10.05.2004 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 Pozwolenie można przenieść na innego właściociela. Tylko jeżeli, poprzednik przez parę lat nic nie robił i dokonał zmiany podczas budowy szczególnie co do wymiarów budynku i jego połozenia to jak zakończysz budowę i będziesz chciał dokonać zakończenia budowy to możesz mieć kłopoty z PINB, co może cię drogo kosztować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts