pablomoc 03.10.2013 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Jak ustawić moc poszczególnych pomp ? Na każdej jest skala 1 , 2 , 3. CO mam na 2 , CWU na 1 , Podłogowa na 2 Co możecie doradzić w tym temacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzolek 03.10.2013 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Testować, pierwszy bieg wolniejszy przepływ, 3 bieg szybszy przepływ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablomoc 03.10.2013 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 ma ktoś jakieś wskazówki do przekazania ? tyle to sam się domyśliłem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobasxx 03.10.2013 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 ma ktoś jakieś wskazówki do przekazania ? tyle to sam się domyśliłem ... CWU na pierwszym biegu. Podłogówka na takim żeby uzyskać przepływy chociaż 2,5. Grzejniki pierwszy lub drugi, zależy czy nie ma problemu z dogrzewaniem pomieszczeń. Zależy jakie pompy, jaka instalacja, ile wody itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzolek 03.10.2013 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 U mnie Cwu 300 litrów 2 bieg, dwa rozdzielacze podłogówki na 1 biegu, grzejniki też na 1 biegu. Jak nie dogrzewa i brak poweru o 1 bieg do góry. Tak jak pisał bobasxx, wszystko zależy od instalacji. Ważne, żeby uzyskać optymalną deltę zasilanie powrót. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablomoc 04.10.2013 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 ciekawy jestem jak podłogówka bedzie hulać na 1 biegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts