MateuszRokietnica 03.10.2013 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Witam, od pewnego czasu przeglądam forum przeczytałem już sporą ilość tematów dlatego zdecydowałem sie na dom szkieletowy. Jestem na etapie poszukiwania małego domu 2+1 w przyszłości może 2+2 myślę o 80-90 mk. z poddaszem użytkowym. Dom chcę wykończyć sam na razie tylko duł później małymi kroczkami górę. Szkielet zlecam firmie dach również do obicia będę miał jednego fachowca z tej firmy do pomocy na ten pierwszy etap czyli dól chcę przeznaczyć 100tyś bez fundamentu pytanie do osób które znają temat czy jest to możliwe? Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajmanxxl 05.10.2013 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 100k może być mało zwłaszcza jak chcesz zatrudnić firmę, wykończenie góry to niewielki procent całości a ja bez firmy na pewno zmieszczę się w 200k mam co prawda troszkę większy niż Ty planujesz ale te paręnaście metrów więcej to nie jest taka wielka różnica w kasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts