pitctab 04.10.2013 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Witam, Jestem w trakcie załatwiania przyłącza gazowego. (okręg Pruszków / Mazowieckie)Linia z gazem przechodzi przez moją działkę (wystarczy się tylko wciąć) co powinno zmniejszyć koszty a tu się okazuje że po wykonaniu telefonów do 3 projektantów przyłączy gazowych najtańszy "krzyknął" ... 7000 zł !!W porównaniu do ceny projektu wodociągu ok. 500 + vat to cena proj. gazowego powala na kolana !!!Skąd to się i bierze i może ktoś poleci projektanta za rozsądną cenę. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZIS 04.10.2013 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 7000 za co? Za projekt przyłącza gazu który jest na działce?Może za kompleksową usługę - projekt i wykonanie?Dlaczego tego nie robi gazownia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaiba83 05.10.2013 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Ja mam rurę gazową przy działce - za projekt zapłaciłem 550zł, za przyłącze coś ok 2000zł plus to co hydraulik/gazowiec wziął za przyłącze od skrzynki do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts