oooletkaaa19 04.10.2013 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Prosze o pomoc w doradzeniu jaki mam zrobic komin na dach.Blache mam koloru ciemny braz ruki finera i nie wiem jaki komin elewacje planujemy zrobic taka kawe z mlekiem(kolor)ale jaki komin pasuj??????wlasnie takie cos mnie interesuje ale nie wiem co to za kolor i co to dokladnie jest:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stam222 04.10.2013 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Wydrukuj zdjęcie i jedź do sklepu z klinkierem, tam Ci zapewne doradzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malcol 29.12.2013 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 W sklepach jest milion kolorów klinkieru. Trzeba się ruszyć i cos wybrać , a jest w czym wybierać. Ostatnio u nas w pobliskiej hurtowni pojawiło się chyba z 20 wzorów klinkieru ręcznie robionego - o cenie lepiej jednak nie wspomnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 30.12.2013 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 fakt - wybór jest teraz na prawdę ogromy... wziąć kawałem blachy i do skąłdu wybrac.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pan Żubr 30.12.2013 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 a ja doradzę, żeby zrobić komin w kolorze elewacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts