KUBA eu 04.10.2013 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Witam szukam pracy w zawodzie.Doswiadczenie 9-letnie, bez nałogów, prawo jazdy kat.B. kultura osobista, samodzielny, doswiadczenie zdobyte poza granicami kraju, pracy szukam w miescie :Olsztyn,Warszawa, Gdansk. Wykonywlem: gruntowanie, wylewki-masy samopozimujące, układanie legarów, ukłądanie parkietów desek surowych, i finish, pływająco, na klej, na legarach niewidoczny montaz, obkladalem schody betonowe, cyklinowanie,lakierowanie,olejowanie,koloryzanty, montaz listew przpodlogowych z akrylowaniem i silikonowaniem, renowacje i naprawy starych podłóg, schodów drewnianych. Jestem aktualnie w kraju. Jezyk angielski, niemiecki, rosyjski biegle w mowie. Moge przedstawic pisemne referencje moich zagranicznych pracodawców. Pracy szukam w kraju. Wszedzie dobrze ale w domu najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
5parkiet 26.10.2013 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Szkoda że inny rejon Polski. Jak będzie brał Pan pod uwagę Wrocław proszę się ze mną skontaktować.Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KUBA eu 24.11.2013 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Na jakie zarobki moge liczyć w kraju??? Pytam sie poniewaz rozwazam kwestie podjecia pracy u kogos (firma) 30 km od mojego miejsca zamieszkania.. Zarazem myslę o otworzeniu swojej dzilalnosci, (na zakup maszyn,narzedzi pomiarowych, elektronarzedzi moge przeznaczyc 75-85 tys.pln). Moge liczyc na jakies ulgi,dofinansowania z UE, inne. Znajomi radza zebym zaryzykowal i zarabial na wlasny rachunek. Na zachodzie mam pootwierane drzwi u moich bylych pracodawców, wiec w razie "W" lub malego popytu w kraju mam gdzie wracac ,oczywiscie bedzie to ostateczność- zarabialem tam na msc. 3.000-3.500 euro/msc. brutto. Chemie,materialy, narzedzia nabywac bede w UE ( jest tam taniej, niz u nas). Z drugiej strony przed otworzeniem swojej firmy blokuje mnie ciągla mowa, i sluchy o kryzysie. Ze tak naprawde on dopiero nadciaga do nas.Jestem troche w takiej kropce, jak podejme prace u kogos to bede myslami "a moglem zarabiac na swoim garnuszku" Jak wyglądaly panstwa początki "na wlasny rachunek" ??? , i co byscie zmienili w dzisiejszych czasach w swoim fachu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts