tomsar 05.10.2013 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Witajcie tak jak wspomniałem po latach... W 2003-2004 roku dzięki Wam/temu portalowi wybudowałem piękny domek - spełnienie marzeń dla mojej rodzinki - domek Miłka II. Bardzo mi przykro ale już zapomniałem jaki miałem wtedy login ;( Miłka była adoptowana, na działce postawiłem również domek gościnny z garażem ale niestety życie dzisiaj zmusza mnie do rozpoczęcia kilku kwestii "od zera". Oczywiście rodzinka zostaje ale chodzi o aspekty finansowe i lokalizacyjne (konieczna jest przeprowadzka ze względu na pracę i szkoły dzieci). No cóż tak czasami życie się układa. Także staram sie sprzedać moja nieruchomość i wybudować w innym miejscu dom w architekturze szkieletowej. Mam przyjaciela, który zajmuje sie tym od kilku lat ale jak zawsze mam jakieś wątpliwości i pewnie będę Was męczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts